Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fritz']A Mishka byla dzis (znaczy nie sama tylko jej fotka )w naszym ulubionym programie Szkło Kontaktowe na tvn24 :) :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu:
Ta fota :

powtorka dzis o 2:30 w 3czesci.

:modla: :modla: :modla: zapomnialam dodac, ze rowniez jestem fanka szkla, a jak zobaczylam foty na forum to od razu pomyslalam o tym, zeby sie tam znalazly:lol: nawet nie wiesz ile radosci bylo w domu jak Mishka sie pokazal w tv:multi:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SzOlkanawet nie wiesz jaka nam to frajde sprawilo!ciesze sie ze tez lubisz szklo :)i jeszcze ten text Jahicmka :ze program sie rozkreca ,ze nawet 'PIES W SWETERKU nas oglada 'hihihi :) Pozdrawiamy z Misha:)
PS: A w ogole to tak lepiej byloby dla nas Wszystkich SZKOTOMANIACZEK:),by jak sie pojawiaja jakies fajne gadzety i rzeczy ze szkocikami to uczestniczkiczki tego forum powinny sie nawzajem informowac i powiadamiac gzie i co! bo w makro byly solniczki ze szkotami a w reserved koszulki z kraciastymi szkotkami i lipa ...nikt nie napisal
Wiec na przyszlosc piszcie jak cos znajdziecie szkociego:)

Posted

aha a zdaje sie ze niestety nie bedziemy mogli ogladac szkla wydania sylwestrowego bo bedziemy daleko od domu ,ale moze mi ktos nagra ...bo mam szczegolny sentyment do miejsca w ktorym bylo nagrywane ...Mianowicie tam odbył sie nasz ŚLUB:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: piekne miejsce:)

Posted

o szkocich solniczakch bylo gdzies napisane, przewalilam, nasze zielonogorskie makro i znalazlam ostatnie jedyne, pieknie wymodelowane szkoty,"reserved "nawet nie wiem, ze cos takiego istnieje, a u KRUKA sa ponoc kolczyki ze szkotami, ale to tez u nas nieosiagalne:placz:

Posted

oj Szolka ale kolczyki sa lipne i male ,nie zaluj ,ja widzialam .. a widzialas koszulke jaka dostalam na mikolajka ze szkotem:P?

:):):)
ps:bo to moj jedyny 'gadzet'szkoci jaki mam ,dlatego tak lubie...choc wolalabym by byl w kolorze MISHKI :P

Posted

mam jeszcze kilka świątecznych zdjęć z wręczania prezentów :)

Isia i jej wieeelkieee oczy :)

Klusia ze swoim spokojem:

Uszko składa uszka zmiłości do smakołyków:

Koka - nestorka-udaje stateczną damę...jak tylko skończyłam robić zdjęcia rzuciła się na smakołyki, jak wygłodniały rekin na krwawiącą ofiarę :)

Posted

Dziewczyny ,wiecie co:santagri: to najlepszy prezent dla nas wszystkich to to jak rozkręcił się topik ,
Wasze zdjecia naszych idolów ,opowieści itd.....Ja już z rana to piewsze wchodzę tu i czytam ,czasami mam nastrój aby pisać ,czasami nie ,ale czytam od deski do deski.
Na westie forum to idę sobie pogadać na czacie ,czasami z efektami jak z Extremi, czasami jak wczoraj z Asią .
Ja , ją nie:shake: namawiam na ciemną stronę mocy ,bo dopiero co sprawiła sobie drugiego białego ,ale mam nadzieję ,że udało mi sie ja namówić aby dołączyła do naszego topiku:cool3: i nasze pogaduszki :evil_lol: ,bo tu się zrobiła fajna atmosfera.:multi:

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM :Rose: :iloveyou:
Gościom ,jak Zadziorny, Bos też:modla: :modla: :B-fly:dziękuję.
Chociaż:turn-l: BOSa mam na celowniku ,aby go przeciągną na ciemną stronę mocy:evil_lol:

Posted

Też bym sobie na jakimś czacie pogadała :placz: i się wyżaliła :diabloti: ale wczoraj wieczorem to prawie zeszłam z tego świata. Dopadły mnie zarazki, a właściwie ZARAZA i przestałam oddychać...
I teraz tak się zastanawiam, czy to topicowe zarazki są przyczyną mojej choroby :cool3: czy też zarazki, które dostałam w prezencie od TZ z Malezji ? :-o

Posted

HaNisia napisał(a):
Też bym sobie na jakimś czacie pogadała :placz: i się wyżaliła :diabloti: ale wczoraj wieczorem to prawie zeszłam z tego świata. Dopadły mnie zarazki, a właściwie ZARAZA i przestałam oddychać...
I teraz tak się zastanawiam, czy to topicowe zarazki są przyczyną mojej choroby :cool3: czy też zarazki, które dostałam w prezencie od TZ z Malezji ? :-o

Ale HaNisiu tu też możesz się wyżalić ;)
A męzowi powiedz ,że chcesz inne zarazki ,że te co Ci sprezentował teraz to niech zostawi w Malezjii. Te nasze zarazki wrecz są uzdrowicielskie dlatego oddychasz i ....... myślisz z uśmiechem na twarzy o naszych topikowych zarazkach:loveu:
Trzymaj się i czekamy aż bedziesz z nami zarażonymi

Posted

Fritz napisał(a):
A w ogole to tak lepiej byloby dla nas Wszystkich SZKOTOMANIACZEK:),by jak sie pojawiaja jakies fajne gadzety i rzeczy ze szkocikami to uczestniczkiczki tego forum powinny sie nawzajem informowac i powiadamiac gzie i co! bo w makro byly solniczki ze szkotami a w reserved koszulki z kraciastymi szkotkami i lipa ...nikt nie napisal
Wiec na przyszlosc piszcie jak cos znajdziecie szkociego:)

To się przyznam, że mam tą koszulke z szkocikiem - moja ulubiona ;) Na gwiazdke dostałam błyszczyk w kształcie szkocika ze szmyczą. Jak komputer zacznie wspólpracować z aparatem moge wrzucić zdjęcia

Posted

komputer nie czyta żadnych nośników pamięci ==' Błyszczyk był kupiony w Arkadi w Denique
A ta galeria jedt niedaleko mojej szkoły :) Trzeba się będzie tam przejść ;)

Posted

A puchu małymi kroczkami tez może się zblizy do ciemnej strony mocy ??:evil_lol:
Już ma ulubioną koszulkę ze szkocikiem, błyszczyk w kształcie szkocika ze szmyczą:crazyeye: to następne kroki to już w stronę żywego szkocika;) :razz:
Puchu jeszcze nie wie :shake: ale siedzi w niej już może zaraza:evil_lol: :p

Posted

puchu już wie, że w przyszłości będzie mieć hodow szkocików :evil_lol: A żyweg na razie mieć nie może, bo starszyzna się nie zgadza na kolejnego zwierzaka :( do czasu :evil_lol: Ostatni się nawet mama na mnie naskoczyła, że reaguje na wszystko co ma kształt szkota, a w domu mam Arie, która jest cudowna i w życi bym jej nie zamieniła, ale nie jest szkotem
się jeszcze przyznam że czutuje ten wątek od roku...

Posted

puchu .......bo starszyzna nie wie czego chce ;-D czasami trzeba wziac los w swoje rece i zarazka dowiezc do domu .... Ja to doswiadczylam na wlasnej skorze,,.:cool3:

Posted

Na światówce było dużo gadżetów.... oj dużo, spodziewam się, że w Zagrzebiu też będzie dużo :) Szkoty są bardzo plastyczne i niektóre z np. figurek to były istne dzieła sztuki. Już zaczynam zbierać pieniądze ;)
Ja z gadżetów mam breloczek do kluczy ( taki ciężki z głową szkota) , a na światówce kupiłam sobie kartkę ze szkotem ( czarno-biała - kartka, nie szkot ;)

Dziewczyny ( że się tak wyrażę) mnie nigdzie nie musicie przeciągać ;) ale na razie nie ciągnijcie za język, bo się nie przyznam i boję się zapeszyć :)
Niestety należę do tej grupy ludzi, których zwie się pechowcami... 4 osoby przejdą przez kładkę ale na mnie, 5, się zawali i tak zawsze... zawsze pod górkę

Posted

HaNisia napisał(a):
Na światówce było dużo gadżetów.... oj dużo, spodziewam się, że w Zagrzebiu też będzie dużo :) Szkoty są bardzo plastyczne i niektóre z np. figurek to były istne dzieła sztuki. Już zaczynam zbierać pieniądze ;)
Ja z gadżetów mam breloczek do kluczy ( taki ciężki z głową szkota) , a na światówce kupiłam sobie kartkę ze szkotem ( czarno-biała - kartka, nie szkot ;)

Dziewczyny ( że się tak wyrażę) mnie nigdzie nie musicie przeciągać ;) ale na razie nie ciągnijcie za język, bo się nie przyznam i boję się zapeszyć :)
Niestety należę do tej grupy ludzi, których zwie się pechowcami... 4 osoby przejdą przez kładkę ale na mnie, 5, się zawali i tak zawsze... zawsze pod górkę

HaNisia zacznie sie Nowy Rok więc zostaw ten pech w Starym Roku.
Poza tym jek sie jest pozytywnie nastawiony to jakoś dziwnym tfarem wszystko wychodzi:evil_lol:
To kiedy ten szkocik:razz: ;) :multi: , to też troche Wam zdradzę ,że mam duże szanse na spełnienie moich marzeń zwiazanych ze szkocikami w przyszłym roku:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: .
Jak tylko ten maluszek bedzie to Wy na dogomaii dowiecie się jako pierwsze.
Trzymajcie ze mna kciuki:kciuki: :kciuki: :kciuki: to napewno pomoże:loveu:
HaNisia a ja :kciuki: za to abyś mogła jak naszybciej napisac na dogomanii o swoim zarazku:multi:
Puchu ,Nitencja też starszyznę ze strachem postawiła przed faktem dokonanym i............teraz wszyscy czeka aż dzieczynka zarazkowa urośnie;)
Puchu aby Ci się udało ze szkocikiem w tym Nowym Roku :kciuki: tez trzymam:loveu:

Posted

[quote name='puchu']To się przyznam, że mam tą koszulke z szkocikiem - moja ulubiona ;) Na gwiazdke dostałam błyszczyk w kształcie szkocika ze szmyczą. Jak komputer zacznie wspólpracować z aparatem moge wrzucić zdjęcia

:oops: to ja się też przyznam że mam taką koszulkę, przez przypadek, w Toruniu mój mąż owładnięty urokiem szkotki od razu wypatrzył tą koszulkę i mi ją kupił, to mój jak narazie jedyny gadżet ze szkotem.
Bawić się będziemy w gronie przyjaciół - sportowców a myślami będziemy ze wszystkimi szkotomaniakami i już dziś pragnę złożyć wszystkim

Życzenia Noworoczne udanej zabawy sylwestrowej, sukcesów w życiu osobistym oraz wystawowym ,hodowlanym i oby jak najczęściej moglibyśmy się spotykać w realu nie tylko na dogo.:loveu: :loveu: :BIG: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :cunao: :cunao:

Posted

Tak zamierzam zrobić, pech zostaje, ja idę dalej :evil_lol:
W sumie rok mi się pod względem psiurowym pozytywnie kończy, bo i plany są i przyszły małżonek się zgodził się firmować hodowlę swoim dumnym nazwiskiem ( czyli jak bysmy po ślubie byli, hehehe)
Co do szkota milczę jak grób, :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Nina niech zgadnę kupujesz pręgowaną sunię ??? ;) Tak mi się wydaje, że o pręgusce marzysz :P

A teraz zmykam wtaszczyć na 4 piętro komodę co waży 175 kg ( dodam, że mam gorączkę około 39 ) To dopiero jest wyzwanie

Posted

[quote name='HaNisia']Tak zamierzam zrobić, pech zostaje, ja idę dalej :evil_lol:
W sumie rok mi się pod względem psiurowym pozytywnie kończy, bo i plany są i przyszły małżonek się zgodził się firmować hodowlę swoim dumnym nazwiskiem ( czyli jak bysmy po ślubie byli, hehehe)
Co do szkota milczę jak grób, :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Nina niech zgadnę kupujesz pręgowaną sunię ??? ;) Tak mi się wydaje, że o pręgusce marzysz :P

A teraz zmykam wtaszczyć na 4 piętro komodę co waży 175 kg ( dodam, że mam gorączkę około 39 ) To dopiero jest wyzwanie

HaNisiu Cieszę się ogromnie :multi: :multi: :multi: nie wiem czy dobrze tak zrozumiałam ,że szykuje się ślub?
To kup małżonkowi w prezencie szkota:evil_lol:
Komoda to pikuś ,szkot to wyzwanie:cool3:

HaNisiu zdziwisz sie ale czekam na czarnego pieska ,
a pręguska to jak się tylko urodzi to zostaje ale kiedy to tego narazie nie wiem:shake: ;)

Posted

:crazyeye: :wink: Ależ Wy jesteście zakręceni!! Życzę Wam w nowym roku samych sukcesów i wielkiej nieustającej miłości- odwzajemnionej - waszych zarazków!

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Niech Nowy Rok 2007 przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń
a gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń,
bo tylko one nadają życiu sens!

Szkociara Nina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...