dorota07 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jakie caciuśne te bibelotki Wojenki:loveu: :loveu: :loveu: NITENCJA OBAWIAM SIĘ ŻE FILM BĘDZIE OBJĘTY CENZURĄ
zadziorny Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='dorota07'] Tu naprawdę o Sylwestra chodzi, a nie o imprezkę Playboya :cool3: :evil_lol: :eviltong:
dorota07 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wojenka napisał(a):Głodnemu.... ;) jeśli chodzi o mnie to ja jestem syta:diabloti: :cool3: ale Emilka czuje zew natury i szaleje, niestety nie nadaje się to na forum co ona wyprawia:razz: :shake: :shake: wOJENKA A GDZIE cI WPADŁY W ŁAPKI TAKIE FAJNE BIBELOTY?
dorota07 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: jutro zabawa dobranoc było dzisiaj fajnie tu zajrzeć pa:sleep2: :sleep2: :bye:
Wojenka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Mam całą półeczkę takich bibelotów :cool3: .Od tandety po dziełka sztuki. Lata zbierania...:p .
Fritz Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 To zrob zdejecie tej poleczki:)bo fajne masz te gadzety:)
Wojenka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Spokojnie,spokojnie...;) Każdy z osobna będzie miał sesję...:cool1: :cool3: ;)
SzOlka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Magicnesca jestes fstrentna:bigcry: taka fotka slodka,ja chce zarazki:mad: a to pewnie Cud Malina:multi: pikna panna, oj pikna:loveu:
SzOlka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Nitencja napisał(a):taaaa dobijaj mnie , dobijaj....:roll: Dobijaj:mad: , dobijaj:mad:
SzOlka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='dorota07']jakie caciuśne te bibelotki Wojenki:loveu: :loveu: :loveu: NITENCJA OBAWIAM SIĘ ŻE FILM BĘDZIE OBJĘTY CENZURĄ Mysle, ze z checia zobaczymy nawet ocenzurowany:eviltong:
SzOlka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wojenka napisał(a):Mam całą półeczkę takich bibelotów :cool3: .Od tandety po dziełka sztuki. Lata zbierania...:p . nie wazne, czy tandeta, czy dziela, najwazniejsze, ze szkocie:multi:
Fritz Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ja na gwiazdke dostalam od siostry taki fajny notatnik.Szukala pare dni cos ze szkotem i to bylo jedyne co znalazla ,bardzo mnie to ucieszylo :) :
SzOlka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Fritz']Ja na gwiazdke dostalam od siostry taki fajny notatnik.Szukala pare dni cos ze szkotem i to bylo jedyne co znalazla ,bardzo mnie to ucieszylo :) : Super, ja bym go zafoliowala i na honorowym miejscu polozyla:lol: hehhehe
Wojenka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Fritz,ekstra notatnik.Gdzież go siostra wypatrzyła?:razz:
Fritz Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a ja wlasnie zastanawiam sie co z nim zrobic?pamietnik znow zaczac pisac? czy co?:P
carolinascotties Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Fritz - świetny ten notatnik !!! a jakie piękne Mishkowe życzenia:loveu: To moje prezenty szkocikowe: http://img237.imageshack.us/my.php?image=1006332ee5.jpg
scottieserwis Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego Najszkociejszego w Nowym Roku Duzo szkotow i szkotow i jeszcze raz zarazkow :D szkotości, cieplosci, milosc i pieniedzy - zeby kupowac szkocikom zabawki:loveu: i wogole wszystkigo naj naj naj szkocejszego :D tak mowiem ja dopijajac kawe i czmychajac do pracy :/ eee siem wpakowalam w galerie :eviltong: bede online 3.01 - po remamencie :p ble :P
Magicnesca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :placz: :placz: :placz: Jakie fajne i różne macie bibeloty szkocie ,u nas na prowincji nie takch rzeczy:placz: :placz: :placz: mam tylko solniczki z makro ( siostra mi kupiła) no i oczywiscie brylok z głową szkota A najpieknieszą rzecz dostałam od Muraka ,drewniane małe szkociki i miałam 2 większe (też od Muraka) ale został mi tylko jeden i nie do wyrwania ,bo tamtego dostała Birgitt Hasselgren ,jak go zobaczyłam to sie w takim drewnianym "zakochała" i bólem serca ,ale podzieliłam się z nią To było moje "poświęcenie" ,rozstanie z takim szkocikiem
puchu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Wojenka']Fritz,ekstra notatnik.Gdzież go siostra wypatrzyła?:razz: W Empiku były
HaNisia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 JA tylko dodam, że warto czasem poszperać po Empiku, bo czasem gdzieś tam w kącie leżą fajne rzeczy ... ja mam kilka westowych gadżetów kupionych w empiku : puzzle, piórnik, ołówek i album na zdjęcia poza tym mam cały dom "zagracony" westowymi "duperelami" ;) poczynając od kompletu pościeli ( ok kupiłam 4 "jakby co" ), na kalenadarzach, zegarze, kuflu do piwa, misce, wieszaku, biżuterii, figurkach i obrazach kończąc... a teraz będę zbierać i szkoty :) więc już niedługo będzie trzeba meble z domu wywalić, żeby gadżety black&white pomieścić PS Nino, jak tylko nadarzy się okazaja to postaram się, żeby Twój "kącik szkociego fana" się powiększył. W końcu zasługujesz na upominek tytułem szerzenia zarazy :)
Magicnesca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 HaNisia napisał(a): Nino, jak tylko nadarzy się okazaja to postaram się, żeby Twój "kącik szkociego fana" się powiększył. W końcu zasługujesz na upominek tytułem szerzenia zarazy :) :bigcool: :cunao: Dostanę "medal" za rzeszenie zarazy :cunao::bigcool: HaNisiu :modla: :modla: :modla: ,że tak fajnie o mnie myślisz :iloveyou: Chciałabym Cię jak najszybciej widzieć w szkociej "rodzince":B-fly:
carolinascotties Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kochani, wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!! dużo zdrowia, miłości, radości, pięknych chwil i ciepła...dla Was i Waszych Bliskich- tych dwu- i czworonożnych:bye: dziękuję, że jesteście :calus: Karolina zMamą i Babcią, Koka, Klusia, Iśka, Uszko :loveu:
Recommended Posts