Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wojenka napisał(a):
Głodnemu....

;)

jeśli chodzi o mnie to ja jestem syta:diabloti: :cool3:

ale Emilka czuje zew natury i szaleje, niestety nie nadaje się to na forum co ona wyprawia:razz: :shake: :shake:

wOJENKA A GDZIE cI WPADŁY W ŁAPKI TAKIE FAJNE BIBELOTY?

Posted

[quote name='dorota07']jakie caciuśne te bibelotki Wojenki:loveu: :loveu: :loveu:

NITENCJA OBAWIAM SIĘ ŻE FILM BĘDZIE OBJĘTY CENZURĄ

Mysle, ze z checia zobaczymy nawet ocenzurowany:eviltong:

Posted

Wojenka napisał(a):
Mam całą półeczkę takich bibelotów :cool3: .Od tandety po dziełka sztuki.
Lata zbierania...:p .

nie wazne, czy tandeta, czy dziela, najwazniejsze, ze szkocie:multi:

Posted

Ja na gwiazdke dostalam od siostry taki fajny notatnik.Szukala pare dni cos ze szkotem i to bylo jedyne co znalazla ,bardzo mnie to ucieszylo :) :

Posted

[quote name='Fritz']Ja na gwiazdke dostalam od siostry taki fajny notatnik.Szukala pare dni cos ze szkotem i to bylo jedyne co znalazla ,bardzo mnie to ucieszylo :) :

Super, ja bym go zafoliowala i na honorowym miejscu polozyla:lol: hehhehe

Posted

Wszystkiego Najszkociejszego w Nowym Roku
Duzo szkotow i szkotow i jeszcze raz zarazkow :D
szkotości, cieplosci, milosc i pieniedzy - zeby kupowac szkocikom zabawki:loveu:
i wogole wszystkigo naj naj naj szkocejszego :D

tak mowiem ja dopijajac kawe i czmychajac do pracy :/
eee siem wpakowalam w galerie :eviltong:
bede online 3.01 - po remamencie :p ble :P

Posted

:placz: :placz: :placz: Jakie fajne i różne macie bibeloty szkocie ,u nas na prowincji nie takch rzeczy:placz: :placz: :placz:
mam tylko solniczki z makro ( siostra mi kupiła) no i oczywiscie brylok z głową szkota
A najpieknieszą rzecz dostałam od Muraka ,drewniane małe szkociki i miałam 2 większe (też od Muraka) ale został mi tylko jeden i nie do wyrwania ,bo tamtego dostała Birgitt Hasselgren ,jak go zobaczyłam to sie w takim drewnianym "zakochała" i bólem serca ,ale podzieliłam się z nią
To było moje "poświęcenie" ,rozstanie z takim szkocikiem

Posted

JA tylko dodam, że warto czasem poszperać po Empiku, bo czasem gdzieś tam w kącie leżą fajne rzeczy ... ja mam kilka westowych gadżetów kupionych w empiku : puzzle, piórnik, ołówek i album na zdjęcia
poza tym mam cały dom "zagracony" westowymi "duperelami" ;) poczynając od kompletu pościeli ( ok kupiłam 4 "jakby co" ), na kalenadarzach, zegarze, kuflu do piwa, misce, wieszaku, biżuterii, figurkach i obrazach kończąc... a teraz będę zbierać i szkoty :) więc już niedługo będzie trzeba meble z domu wywalić, żeby gadżety black&white pomieścić
PS Nino, jak tylko nadarzy się okazaja to postaram się, żeby Twój "kącik szkociego fana" się powiększył. W końcu zasługujesz na upominek tytułem szerzenia zarazy :)

Posted

HaNisia napisał(a):
Nino, jak tylko nadarzy się okazaja to postaram się, żeby Twój "kącik szkociego fana" się powiększył. W końcu zasługujesz na upominek tytułem szerzenia zarazy :)

:bigcool: :cunao: Dostanę "medal" za rzeszenie zarazy :cunao::bigcool:
HaNisiu :modla: :modla: :modla: ,że tak fajnie o mnie myślisz :iloveyou:
Chciałabym Cię jak najszybciej widzieć w szkociej "rodzince":B-fly:

Posted

Kochani, wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!!
dużo zdrowia, miłości, radości, pięknych chwil i ciepła...dla Was i Waszych Bliskich- tych dwu- i czworonożnych:bye:
dziękuję, że jesteście :calus:

Karolina zMamą i Babcią, Koka, Klusia, Iśka, Uszko :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...