Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to dobrze że z Lunką dobrze,wiem że jest wesolutka ale martwię się jej brzuniem, a z tym szczeniorkiem to może Lunce po sterylce się instynkt macierzyński ujawnił :evil_lol: Ania sory to Ty już masz w domu 6 psów,jak Ty dajesz radę? podziwiam :loveu:

Posted

[quote name='Torusia']to dobrze że z Lunką dobrze,wiem że jest wesolutka ale martwię się jej brzuniem, a z tym szczeniorkiem to może Lunce po sterylce się instynkt macierzyński ujawnił :evil_lol: Ania sory to Ty już masz w domu 6 psów,jak Ty dajesz radę? podziwiam :loveu:

mała na szczęście się przeprowadza do naszej wolontariuszki izy,jak tylko iza nocki skończy(ma jeszcze dwie),ciasno sie porobiło u nas,daje radę ale teraz juz cały dzień to jest wychodzenie z psami,aż tak spacerków nie lubię:evil_lol:
będzie dobrze i mam nadzieje że mała szybko dom znajdzie,jest fajna,a teraz zobaczcie jak lunka matkuje:loveu:

Posted

zabralismy dzisiaj całe stadko na wylatanie(luna i soso nie sa spuszczani w parku ) w ustronne miejsce:evil_lol:

raczej zdrówko jej dopisuje(tak mozna sadzic w związku z tym jakie szalenstwa urządzała) ,zaczynam mysleć że ona naprawdę przeżyje nas wszystkich :),wraca na zawołanie ,nie zawsze za pierwszym razem ale wystarczy się odwrócic i iść w przeciwnym kierunku to od razu jest przy nas,jest psem tropiącym :)

Posted

ja tam sie nie znam na wieku psów ale dwóch wetów to powiedziało,że co najmniej 10 lat,więc pewnie to widać,ona ma zęby przednie brzydkie(połamane i rzadkie) ale juz kły to jak u tygrysa:lol:,zachowuje się zdecydowanie nie jak stateczna staruszka:evil_lol:
a to mój soso specjalnie dla iwlajn

on też nie zachowuje sie jak 14 letni staruszek:lol:

Posted

stonka1125 napisał(a):
ja tam sie nie znam na wieku psów ale dwóch wetów to powiedziało,że co najmniej 10 lat,więc pewnie to widać,ona ma zęby przednie brzydkie(połamane i rzadkie) ale juz kły to jak u tygrysa:lol:,zachowuje się zdecydowanie nie jak stateczna staruszka:evil_lol:k:lol:

Te 10 latki tak mają:evil_lol: Moja Tolka na spacerach szaleje jak nastolatka. Alew domu to wiecej spi niz kot.
Lunka wygląda rewelacyjnie.

Posted

Tola napisał(a):

Lunka wygląda rewelacyjnie.

a nie powiem,nie powiem,bardzo nas to cieszy,uszy tez już ok,od wczoraj lunka je (tak testowo)brita z naszymi psami(purinkę jeszcze ma gdyby coś się działo ze skórą)zobaczymy,dostawała już mieso mielone,warzywka a zdarzyło się tez ukraść chlebek ze stołu i wątrobiankę z kuchni,nic sie nie działo więc może to koniec problemów ze skóra,pozyjemy zobaczymy,na poczatku jak była u mnie troszkę się zaróżowiła po kurczaku,ale teraz jest w takiej dobrej formie że sprawdzimy tego brita,nie drapie się i koopy ładne(bardzo sobie cenię sliczne wypróznienia u moich psów,bo po nich sprzatam i nijak rzadziznę do worka zapakować,gdybysmy nie sprzątali to bylibysmy największymi producentami kup w okolicy:evil_lol:)

Posted

Lunka cudnosci po prostu :loveu:
Ania kolejny raz ukłony dla Ciebie ,znowu lza sie leje na takie piękne widoki >

Ania a dlaczego ty na Pw nie odpisujesz?:mad: