Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

Posted

Ta hrabianka to bardzo do niej pasuje:evil_lol:
I to nie są żadne cuda ani czary, prosta rzecz, pies potrzebuje człowieka i świętego spokoju i kochać trzeba te mordy wstrętne i tyle, bardzo się cieszę że udało mi się uniknąć błędów żywieniowych i ustawić Lunce "specjalną dietę":diabloti: Lunka wsuwa aż miło brita light&senior czyli to samo co reszta starszaków u nas, żadnych rewelacji żołądkowych nie ma, czasami kupsko się poluźni jak coś ugotuję ale to wszystkim nie tylko Lunce i tak sobie powolutku żyjemy i marzymy o własnym domku:lol:

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko te piękne zdjęcia czerwcowe Lunki z wielką paszczą to z byłej mojej działki , bede ryczeć , że nie wspomne jakie Tojreczka miała urodziny na tej działce i Lady i Śliwa mają tam foty , fajne miejsce było ( zrobiłam się sentymentalna więc kończę)

• 4 months later...
Posted

:diabloti:Laleczka:diabloti:
szczeniaki są beeeeeeee

Jak ząbków nie pokazuje to całkiem śliczna ze mnie dziewczynka:lol:

niby mordka coraz bardziej siwa ale........

...........misiaki są super :evil_lol:

Posiwiała nam troszkę Lunka, więcej śpi, ale na dworze nadal szatan, w sumie bez zmian, tak powoli nam sie kula wszystko :)

Posted

piekne zdjęcia:)
Ma dziewczyna wymarzoną emeryturkę. Mój Gufi wypisz wymaluj Luna. 10 krzyżyk mu idzie i w domu już spokojny, mordka siwa, ale na spacerach to tylko wiatr w uszy i kita w długą;)

• 6 months later...