stonka1125 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ta hrabianka to bardzo do niej pasuje:evil_lol: I to nie są żadne cuda ani czary, prosta rzecz, pies potrzebuje człowieka i świętego spokoju i kochać trzeba te mordy wstrętne i tyle, bardzo się cieszę że udało mi się uniknąć błędów żywieniowych i ustawić Lunce "specjalną dietę":diabloti: Lunka wsuwa aż miło brita light&senior czyli to samo co reszta starszaków u nas, żadnych rewelacji żołądkowych nie ma, czasami kupsko się poluźni jak coś ugotuję ale to wszystkim nie tylko Lunce i tak sobie powolutku żyjemy i marzymy o własnym domku:lol: Quote
GochaT Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 O matko te piękne zdjęcia czerwcowe Lunki z wielką paszczą to z byłej mojej działki , bede ryczeć , że nie wspomne jakie Tojreczka miała urodziny na tej działce i Lady i Śliwa mają tam foty , fajne miejsce było ( zrobiłam się sentymentalna więc kończę) Quote
Joodith Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Aniu trzymam kciuki za Wasz wymarzony domek ;) Quote
stonka1125 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 :diabloti:Laleczka:diabloti: szczeniaki są beeeeeeee Jak ząbków nie pokazuje to całkiem śliczna ze mnie dziewczynka:lol: niby mordka coraz bardziej siwa ale........ ...........misiaki są super :evil_lol: Posiwiała nam troszkę Lunka, więcej śpi, ale na dworze nadal szatan, w sumie bez zmian, tak powoli nam sie kula wszystko :) Quote
jogi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 piekne zdjęcia:) Ma dziewczyna wymarzoną emeryturkę. Mój Gufi wypisz wymaluj Luna. 10 krzyżyk mu idzie i w domu już spokojny, mordka siwa, ale na spacerach to tylko wiatr w uszy i kita w długą;) Quote
stonka1125 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Luśka ma zapalenie pęcherza :( Do tego wróciły chore uszka, bo jak sie wali to sie wali...:( Quote
Tola Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 To i u Was choroba:( Trzymajcie się; dzięki Ania za tel. Quote
Joodith Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Nie wygłupiaj się Luneczka, wiosna idzie, trzeba hasać. Quote
stonka1125 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Od początku było jasne kto pilnuje panów od dachu :) No i niezmiennie piękna Lunka:) Quote
Recommended Posts