stonka1125 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 śliwką też się zachwycają,ale i tak nić z tego nie wynika:-( Quote
andzia_F Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 fajniutki filmik, lunka wypiękniała :lol: Quote
iwlajn Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pogoda dopisała dziewczynom:) ale po spacerku to chyba kąpiel była:) Quote
Tola Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cudnie wyszły zamojskie dropiate dziewczynki na tle jesieni:loveu: Quote
robkowa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Lunieczko zasiedziałaś się konkretnie u stonki:razz: robić Lunie nowe ogłoszenia? może jakiś inny tekst wstawić niż dotychczas? pozdrawiam Quote
stonka1125 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nieeeeeeeee,już nie rób robkowa ogłoszeń,zrób jakiejs innej bidzie,ja lunce zrobie ostatni raz allegro i zobaczymy,jak nikt nie zadzwoni,to niech ta lunka ma u nas dozywocie,krówka paskudna,oczywiście jeżeli oddział Zamość wyrazi zgode Quote
funia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Ania kocham Cie ,ale z drugiej strony martwie sie ze ten nasz Zamość to tylko Ci tymczasy dozywotnie podrzuca...... Quote
stonka1125 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 my kochamy lunkę ,jest kłopotliwym zwierzątkiem ale to nie znaczy że nie jest fajna,jak z nią idę na spacer to mogałbym ją zabić czasami,no skończony psi debil,nic nie dociera....................no po prostu tak mnie wkurza niemozliwie,jak jakiś pies morderca rzuca się na wszystko co sie rusza, ale jak położy się obok w wyrku z tymi oczami, patrzy tak żałośnie i nochalem trąca(podgryźć też cholera potrafi jak udaję że jej nie widzę),jest ok ja wiem co ją wkurza ,najfajniejsze są spacery jak ładujemy wszystkich do auta i wywozimy na pole,luna jest aniołem,pies marzenie,wraca na każde zawołanie i jest naprawdę grzeczna,ona po prostu nie znosi cywilizacji co już kiedys pisałam,mam nadzieję kasieńko że tak jak ty spełnię swoje marzenie i lunka będzie miała swoje własne pole,robert zresztą stwierdził że nie ma to tamto tylko lunce trzeba dom kupić :)damy radę,oby zdrowa lunka była ......... Quote
stonka1125 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 nie mogę edytować więc piszę kolejny post.............. jakie tymczasy dozywotnie kasiu????przecież tylko lunke mamy na dożywocie,reszta własna :):):)(to znaczy altusia, to dopiero debilek jest, ło jezu,ale taki śmiszny:)) Quote
funia Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 No tak; ale Płatka zdaje się tez szukała domu co ? Quote
funia Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Ja wiem jak Luna spaceruje bo jak ja wyprowadzałam ,na wyżebrane spacerki jeszcze w schronie to pokazała co potrafi .I psy ,które nam towarzyszyły nie były przez Lunie mile widziane..... Quote
robkowa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 tak odnoszę wrażenie że nawet jak ktoś jeszcze zadzwoni w sprawie adopcji to usłyszy że sunia już zarezerwowana:cool3: cieszę się że zostaje u Ciebie, będzie miała dożywotnio zapewnioną miłość i dobrą opiekę :p tylko tymczas nam przepadnie, zamojskich suczek już masz dostatek:evil_lol: w takim razie zostawiam na razie te ogłoszenia co są, napisz jak już dalej nie trzeba będzie przedłużać żeby edytować posta trzeba dwa razy szybko kliknąć w ikonkę edycja postu Quote
stonka1125 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 jeżeli trafi się coś naprawdę fajnego to nie będę lunince drogi do szczęścia blokować absolutnie, tylko zaczynam wątpić że coś takiego się trafi, ja myślę że problemem jest wielkość, ludzie jak biorą kundla to malutkiego raczej,a jak dużego to chcą onki, boksery albo choćby w typie jakiejś rasy,lunkę trudno pod jakiś typ podciągnąć chociaż ludzie pytaja co to za rasa i mówią że ładna jest,ona naprawdę teraz wygląda tak bardzo szlachetnie i dostojnie,ma bardzo ładną sylwetkę jest mocno umięśniona, pięknie wygląda jak biega, może akurat cud się zdarzy......... Quote
robkowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 w ogłoszeniach pisałam że Luna jest w typie wyżła, pewnie też wiek odgrywa tu rolę dużą Quote
stonka1125 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 wyżlą to ona ma niewątpliwie naturę :) Quote
stonka1125 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS]LUNKA SZCZEKA DO WSZYSTKICH ŚWIĄTECZNIE I NOWOROCZNIE!!!!!!!!!!!!!! [/FONT]:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
robkowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie stoneczko, całej rodzinki i psiej gromadki:lol: Quote
stonka1125 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 zimowa lunka więcej w albumie: http://picasaweb.google.pl/stonka1125/Styczen2010# Quote
GochaT Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 spacerki w śniegu super , a Lunka na szyi ma torebeczkę na kosmetyki... Quote
Recommended Posts