Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

nieeeeeeeee,już nie rób robkowa ogłoszeń,zrób jakiejs innej bidzie,ja lunce zrobie ostatni raz allegro i zobaczymy,jak nikt nie zadzwoni,to niech ta lunka ma u nas dozywocie,krówka paskudna,oczywiście jeżeli oddział Zamość wyrazi zgode

Posted

my kochamy lunkę ,jest kłopotliwym zwierzątkiem ale to nie znaczy że nie jest fajna,jak z nią idę na spacer to mogałbym ją zabić czasami,no skończony psi debil,nic nie dociera....................no po prostu tak mnie wkurza niemozliwie,jak jakiś pies morderca rzuca się na wszystko co sie rusza, ale jak położy się obok w wyrku z tymi oczami, patrzy tak żałośnie i nochalem trąca(podgryźć też cholera potrafi jak udaję że jej nie widzę),jest ok ja wiem co ją wkurza ,najfajniejsze są spacery jak ładujemy wszystkich do auta i wywozimy na pole,luna jest aniołem,pies marzenie,wraca na każde zawołanie i jest naprawdę grzeczna,ona po prostu nie znosi cywilizacji co już kiedys pisałam,mam nadzieję kasieńko że tak jak ty spełnię swoje marzenie i lunka będzie miała swoje własne pole,robert zresztą stwierdził że nie ma to tamto tylko lunce trzeba dom kupić :)damy radę,oby zdrowa lunka była .........

Posted

nie mogę edytować więc piszę kolejny post..............
jakie tymczasy dozywotnie kasiu????przecież tylko lunke mamy na dożywocie,reszta własna :):):)(to znaczy altusia, to dopiero debilek jest, ło jezu,ale taki śmiszny:))

Posted

Ja wiem jak Luna spaceruje bo jak ja wyprowadzałam ,na wyżebrane spacerki jeszcze w schronie to pokazała co potrafi .I psy ,które nam towarzyszyły nie były przez Lunie mile widziane.....

Posted

tak odnoszę wrażenie że nawet jak ktoś jeszcze zadzwoni w sprawie adopcji to usłyszy że sunia już zarezerwowana:cool3:
cieszę się że zostaje u Ciebie, będzie miała dożywotnio zapewnioną miłość i dobrą opiekę :p
tylko tymczas nam przepadnie, zamojskich suczek już masz dostatek:evil_lol:
w takim razie zostawiam na razie te ogłoszenia co są, napisz jak już dalej nie trzeba będzie przedłużać

żeby edytować posta trzeba dwa razy szybko kliknąć w ikonkę edycja postu

Posted

jeżeli trafi się coś naprawdę fajnego to nie będę lunince drogi do szczęścia blokować absolutnie, tylko zaczynam wątpić że coś takiego się trafi, ja myślę że problemem jest wielkość, ludzie jak biorą kundla to malutkiego raczej,a jak dużego to chcą onki, boksery albo choćby w typie jakiejś rasy,lunkę trudno pod jakiś typ podciągnąć chociaż ludzie pytaja co to za rasa i mówią że ładna jest,ona naprawdę teraz wygląda tak bardzo szlachetnie i dostojnie,ma bardzo ładną sylwetkę jest mocno umięśniona, pięknie wygląda jak biega, może akurat cud się zdarzy.........

• 1 month later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]LUNKA SZCZEKA DO WSZYSTKICH ŚWIĄTECZNIE I NOWOROCZNIE!!!!!!!!!!!!!!
[/FONT]:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

• 1 month later...