Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

Posted

ona jest wyjatkowo żwawa jak na swój wiek i to nas zmyliło,poza tym jet wąchaczem totalnym,cały czas nos przy ziemi a psa czuje jak jeszcze go nie widac,a ja się strasznie boję jak ona taka ruchliwa,że coś jej tam pęknie w srodku,ale nijak nie mozna jej zatrzymać i spowolnić.......

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lunka czuje sie dobrze:lol:

lunka prosto od doktora

obiadek:lol:

drzemka...

a jak ktoś powie ,że nie jestem rozkoszna to:mad::mad::mad:

idź już kobieto i nie pstrykaj bo chcę spać...

Posted

Lunka ty moja kochana znajdko z czasów wolontariackich ,przepraszam ze nie było mnie tutaj w takich ważnych ostatnio chwilach .Ale mam troche osobistych schodów ,mam nadzieje ze przemijających.

wiem tez ,ze Ania jest wszystkim tym co mogło Ci sie najlepszego w życiu przytrafić i wiem ,ze przy niej jesteś bezpieczna ,szczęśliwa i bardzo kochana .Tym bardziej ,będzie trudno dla DS bo poprzeczka jest bardzo wysoko ustawiona .Lunka była i jest w moim sercu na zawsze .Bo wyrwanym z ciemnej śmierdzącej budy ,gdzie ludzkie oko jej nigdy by nie zobaczyło ,i tym bardziej rozpaczam nad tym ,ze takich Lunek juz nie uratujemy ,bo prawda jest straszna .NAS TAM NIE MA .nikogo nie wzruszy taki pies niech zdycha .

Ania tak bardzo Ci dziekuje ,ze jesteś ,to dla mnie bardzo budujące ,ze Cie znam .
Przepraszam powyłam sie troszke ,nasmęciłam tu na wątku ,ale tak mnie rozwaalily zdjęcia Luny po operacji ,ze nie mogłam ......

Ania daj znać kiedy ogłaszac Lune ,allegro itp.

Pozdrawiam Ciebie i Lunke .Jesteś kochana :buzi:

Posted

Spetane nóżki to hicior !!!!!patent na to trzeba zrobić .Spowalniacze posterykowe tylnych odnóży u suczek z kruchością naczyń :evil_lol:

Posted

[quote=funia;12680783takich Lunek juz nie uratujemy ,bo prawda jest straszna .NAS TAM NIE MA .nikogo nie wzruszy taki pies niech zdycha .
.....niestety nikogo to nie obchodzi że psy zdychaja z braku miłości ,pomocy,podstawowej opieki weterynaryjnej,bez człowieka głaskającego po głowie w ostatniej drodze,ci którzy tego nie pojmują powinni się wstydzić i nigdy nie nazywac się przyjaciółmi zwierząt............

dziękujemy za piekne słowa o lunce,ona naprawde wiele przeszła z winy tak zwanych przyjaciół zwierząt,wszystko jej przeczytałam:evil_lol:lunka sie cieszy

Posted

kuna66 napisał(a):
To jest hotel a nie przytułek. U nas za dobę się płaci 20 zł. Wy miałyście zniżkę 8 zł. To jest minimum. Pieniądze nie spływają. Proszę o zabranie psa z hotelu i nie przesyłanie więcej pieniędzy.
eh - czy kobieta dla której kasa jest wyżej psiego serca powinna prowadzić jakikolwiek hotel ?

Posted

dla czego dziewczyn tam już nie ma ....................................?
A lunka ma zaprosze nie na działkę z tymi girkami związanymi .........masakra, dobre szkoda że wcześniej tego nie znałam zanim tojreczka sie rozpruła

Posted

GochaT napisał(a):
dla czego dziewczyn tam już nie ma ....................................?

schronisko w zamościu nie potrzebuje wolontariuszy i wszystko jest tam ok,wszystkie psy są zdrowe i super adopcyjne,nie potrzebują socjalizacji ,wszystko jak w bajce, dlatego dziewczyn tam nie ma.....................

a lula już rozpetana jest,miała to tylko dwa dni ,teraz ok jest bez tego :)

Posted

a mój tz cały czas gada"będziesz ryczeć,będziesz ryczeć jak lunka do nowego domu pójdzie" i wygaduje mi ,że jak roksi poszła do domku to podsłuchiwalam u nich pod drzwiami czy wszystko ok:oops:

Posted

stonka1125 napisał(a):
a mój tz cały czas gada"będziesz ryczeć,będziesz ryczeć jak lunka do nowego domu pójdzie" i wygaduje mi ,że jak roksi poszła do domku to podsłuchiwalam u nich pod drzwiami czy wszystko ok:oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gdzie Ty takiego faceta znalazłas:lol:

Posted

stonka1125 napisał(a):
mnie bez problemu w sumie,ale torusi ten poprzedni sie nie otwierał,jo ta nie wim czemu...

Tola żałuj że Ci się nie otwiera,po Lunce wogle nie widać ,że zabieg miała :evil_lol: a ten wcześniejszy filmik później mi się otworzył,nie wiem od czego to zależy,trochę ciemno było i Lunce aportować się nie chciało:evil_lol:

Posted

ala123 napisał(a):
Tola, Ty chyba też nie możesz narzekać...

no raczej,a jaki przystojniak z Jareczka,mmmmmm,juz mówiłam to Marcie ,żeby nie było:diabloti: i spokój już, żebyście nam tych chłopów nie przechwaliły:mad:

Posted

Tola napisał(a):
No nie, ale czwartego psa nie przeforsowałabym:evil_lol:

to nie jest kwestia przeforsowywania,to sie po prostu dzieje,raczej powinnam się zacząc leczyc bo na emirowym forum trafię do działu o zbieraczach:oops: