funia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Zobaczyłam ją przez przypadek ,jak byłam na wolontariacie .Jestem tam już tak długo i dziwię sie sama sobie ,że wcześniej nie zwróciłam na nią uwagi. Trudno powiedzieć ile ma lat i ile czasu jest w schronie ,ale jedno jest niezaprzeczalne ,ta suńka jest bardzo ,bardzo załamana.Gdy zakładałyśmy w sobotę obróżki anty-insektowe,podniosłam do góry dach budy i ujrzałam skuloną ,przerażoną istotę ze strasznie smutnymi oczami. Podchodziłyśmy do niej bardzo ostrożnie bo wcale nie reagowała ,bałyśmy się jej reakcji ----niepotrzebnie sunia od razu gdy delikatnie zaczęłam ją głaskać zaczęła sie odwracać w naszą stronę.PO kilkuminutowym głaskaniu ,zaczęła dawać łapki ,obydwie na raz i tym mnie rozwaliła w sekundzie . Sunia napewno od długiego czasu nie miała normalnego kontaktu z człowiekiem i popadała w odrętwienie . DZisiuaj gdy robiłam jej zdjęcia to nawet pracownikowi ,który ją wyprowadzał dawała łapki . Pomimo ,że bała się go a może właśnie dlatego ....... Quote
funia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 DEKLARACJE STAŁYCH WPŁAT Jogi -50zł Yana-20zł Joodith20zł funia -odpadam bo muszę 50zł wpłacać na Adę Bianka0 - 100zł Pani Czesława z Janowa Lub. - 60 zł Pani Ania z Janowa Lub. - 30 z Quote
Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 tak będzie chyba wygodniej, prawda...:oops: jest śliczna :loveu: Quote
Torusia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Piękna,ale jakie smutne oczy, pełne żalu i tęsknoty Quote
funia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dzięki ,nie umiałam tak zrobić jakiś bład mi wskakiwał:oops: Quote
funia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Dajcie kogoś od Wyżłów ,może ją pokochają......:roll: Quote
halka7 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jest śliczna. W jakim mieście i od kiedy jest w schronisku? Quote
funia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Nie wiem ,od kiedy może być w schronie ale sądząc po jej stanie fizycznym i psychicznym pewnie długo .Sunia jest w Zamościu woj. lubelskie Quote
funia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 NIkt nie nawet nie zajrzał do biedaczki:placz::placz: Quote
Torusia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja zaglądam,byłam dzisiaj trochę zabiegana,Nadziejko tak bym chciała,aby Twoje oczy były wesołe. Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 pusto tu... potrzebne ogłoszenia są bo tu ciężko będzie aby ktoś ją wypatrzył... Quote
mtf zalesie Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ladna naprawde -jakies kolorowe plakaty zwabia napewno domek Quote
funia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 proszę pomóżcie mi zrobić ogłoszenia ,nie potrafie tego zamieszczać:oops: Quote
mtf zalesie Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ja ide do punktu xero i za 2,50 sztuka drukuja plakacik kolorowy ,dopisuje tekst chwytajacy za serce ,wkladam w koszulke i wieszam kilka przy pocztach centrach handlowych u wetow itp.,ogloszenia w wyborczej i na forach to tez musze kogos prosic . Quote
funia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 MOŻNA I TAK , dzISIAJ NA MÓJ WIDOK PODBIEGŁA DO BRAMKI WCZEŚNIEJ NIE PODCHODZIŁA ZUPEŁNIE .TAK JAKBY WYRWAŁA SIĘ Z LETARGU .....:roll: Quote
mtf zalesie Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ladna suczka prosi o zrobienie ogloszen -moze napisz w tytule to ktos pomoze Quote
funia Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dlaczego mówsz , ze chyba pojedziesz??? Quote
Torusia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ano pusto!!!!Kurcze ja jutro chyba pojadę do schronu:shake: Quote
Recommended Posts