Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

Posted

Zobaczyłam ją przez przypadek ,jak byłam na wolontariacie .Jestem tam już tak długo i dziwię sie sama sobie ,że wcześniej nie zwróciłam na nią uwagi.

Trudno powiedzieć ile ma lat i ile czasu jest w schronie ,ale jedno jest niezaprzeczalne ,ta suńka jest bardzo ,bardzo załamana.Gdy zakładałyśmy w sobotę obróżki anty-insektowe,podniosłam do góry dach budy i ujrzałam skuloną ,przerażoną istotę ze strasznie smutnymi oczami. Podchodziłyśmy do niej bardzo ostrożnie bo wcale nie reagowała ,bałyśmy się jej reakcji ----niepotrzebnie sunia od razu gdy delikatnie zaczęłam ją głaskać zaczęła sie odwracać w naszą stronę.PO kilkuminutowym głaskaniu ,zaczęła dawać łapki ,obydwie na raz i tym mnie rozwaliła w sekundzie .

Sunia napewno od długiego czasu nie miała normalnego kontaktu z człowiekiem i popadała w odrętwienie .

DZisiuaj gdy robiłam jej zdjęcia to nawet pracownikowi ,który ją wyprowadzał dawała łapki .

Pomimo ,że bała się go a może właśnie dlatego .......

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja ide do punktu xero i za 2,50 sztuka drukuja plakacik kolorowy ,dopisuje tekst chwytajacy za serce ,wkladam w koszulke i wieszam kilka przy pocztach centrach handlowych u wetow itp.,ogloszenia w wyborczej i na forach to tez musze kogos prosic .