iwlajn Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A dzieli się Lunka fotelem z innymi zwierzakami??:) Czy to tylko jej, królewny:) Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 dzieli sie, pewnie, one sie tak przemieszczają, tylko nie ma na czym juz gości przyjmować, goscie siedzą w kuchni jak nas odwiedzają :) Quote
iwlajn Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja jak chodzę w gości to bardzo lubię siedzieć w kuchni - to serce domu, jak mówią. W kuchni jest tak klimatycznie jakoś:) Quote
andzia_F Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O dobre wieści widzę. bardzo się cieszę. Śliczny pies z tej Luny!!! Wszystkiego dfobrego życvzę lunie i "nowym" właścicielom :) Quote
robkowa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 andzia_F napisał(a):O dobre wieści widzę. bardzo się cieszę. Śliczny pies z tej Luny!!! Wszystkiego dfobrego życvzę lunie i "nowym" właścicielom :) jeszcze wizyta poadopcyjna została u "nowych" właścicieli:evil_lol: Quote
stonka1125 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 czekamy z niecierpliwością!!! pewnie Luna prędzej do Zamościa dojedzie niz Zamość do Lunki:evil_lol: Quote
robkowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 wizyta i w Zamościu może być:evil_lol: Zapraszamy!!! Lunka zapoznałaby się z koleżanką zamojską Lady, w tym samym wieku pannice, wspólny język szybko by złapały:cool3: Quote
stonka1125 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Żeby nie było że Luna została przerobiona na karmę :) Quote
Tola Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sliczna:loveu: A to sie babcia rozbiegała:evil_lol: Quote
iwlajn Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jeju, Stonko, u Was tak ciepło jest, że w bluzach chodzicie??? U nas ciągle mróz. Quote
stonka1125 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 iwlajn napisał(a):Jeju, Stonko, u Was tak ciepło jest, że w bluzach chodzicie??? U nas ciągle mróz. tak na zmianę, ciepło- zimno, dzisiaj 12 stopni a wczoraj trochę mroziło od rana Quote
GochaT Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No nie wiem gdzie Lunka staruszeczka - ta to potrafi się rozpędzić ,a jak się rozbawi to kąsa jak dzieciakowaty piesek, moja tez tak robiła ale kiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeedy to było? Quote
stonka1125 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 jezusie, zobaczcie, taka Luninka tylko w brązach, biedoczek:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/threads/184349-5-6letnia-nakrapiana-WY%C5%BBLICA-w-schronisku-w-Jedrzejewie Quote
Tola Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Jaka smutaska:-( A u nas jak na zlosc nikt juz nie dzwoni w sprawie adopcji Almy, mozna by bylo porzucic sunię:roll: Quote
stonka1125 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Lunka ogólnie w swietnej formie, już minął rok u nas, coraz bardziej siwy pysk aż jestem w szoku, ale nadal drze mordę i ma wszystko w de, powarkuje na wszystkie zwierzaki które próbują naruszyć jej strefę osobistą, koło Lunki nie można się położyć , przejść, bawić się, przy Lunce nie można nikogo głaskać, przytulać ani ogólnie spoufalać się, bo jak Lunka jest w zasiegu reki to TYLKO Lunkę można rozpiesczać i przytulać bo ona jest KRÓLEWNA!!! Ale w sumie to swietne suczydło i tatuś szuka Lunce domku, więc pewnie za jakiś czas pakujemy manatki i wynosimy sie na wieś, to dopiero bedzie KRÓLOWA PODWÓRKA! Kierowniczka największa paszcza świata Królewna więcej fot ze śliczną siostrzyczka Altusią http://picasaweb.google.pl/stonka1125/12062010# Quote
funia Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Aniu twój dom jest tym czym nawet snic sie bałam ,mysląc o przyszłości Lunki .Jakie to cudowne widzieć jaka jest szczęśliwa .Jeszcze raz Ci dziękuje Quote
Joodith Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Aniu Twój opis jest cudowny! :loveu: Serdeczne uściski dla kierowniczki i całej drużyny :calus: Quote
Tola Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Joodith']Aniu Twój opis jest cudowny! :loveu: Serdeczne uściski dla kierowniczki i całej drużyny :calus:[/QUOTE] Luna wyglada swietnie. Rozesmiana, radosna - nie widac po niej tych lat. Prawdziwa królewna:lol: Miala dziewczyna szczęście ze jej pierwszym przystankiem był dom Ani;) Lepszego nie mogła znalezc. Quote
stonka1125 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ło jeju goście u Lunki! U Luny wszystko ok, jest zdrowa i zadowolona z życia, zaczęłąm podejrzewać że ona jest młodsza niż weci oceniali,a po prostu była tak wyniszczona, ma masę energii jest wyjątkowo żywa, zawsze ma ochotę na zabawę, na spacerki, nie wiem już, no i kochana jest uwielbia się przytulać i wydaje jej się że jest malutka, pakuje się na kolana, śmieszna kochana sunia po prostu :) przejrzę foty i wstawię jakieś nowsze Quote
Joodith Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Oo maleństwo :p czekamy na zdjęcia szczęśliwej Lunki Quote
stonka1125 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Proszę bardzo, najświeższa Lunka :) ogólnie to jestem przepiękna :):):) ludzie trochę dziwni bo każą siadać a potem nie wiadomo co robią zamiast smakołyk dać ale co tam , czasem mogę się pouśmiechać ...i dobranoc... Quote
Joodith Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Lunka wygląda wspaniale! Piękna, dumna i szczęśliwa :) Quote
Tola Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ania - dokonałas cudu i ja wiem, ze to cud miłości:loveu: Lunka wyglada przepięknie; jak krolewna, hrabianka i co chcecie jeszcze:loveu: Pamietam, jak wygladała zabrana ze schronu - wychudzona, zgarbiona, przerzliwie smutna. A teraz trudno uwierzyc, ze to ta sama suczka. I niech nam tu zabraniaja zabierac psy ze schronu, bo podobno to im szkodzi - dla takich widoków warto wszystko to znosic. Wrzucę ja dzisiaj wieczorem jak zdążę na metamorfozy, na zamojski i znowu na szczesciarzy; a co:eviltong: Ania - buziaki czarodziejko Ty nasza:loveu: Quote
Recommended Posts