Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia_F napisał(a):
O dobre wieści widzę. bardzo się cieszę. Śliczny pies z tej Luny!!! Wszystkiego dfobrego życvzę lunie i "nowym" właścicielom :)

jeszcze wizyta poadopcyjna została u "nowych" właścicieli:evil_lol:

Posted

wizyta i w Zamościu może być:evil_lol:

Zapraszamy!!!

Lunka zapoznałaby się z koleżanką zamojską Lady, w tym samym wieku pannice, wspólny język szybko by złapały:cool3:

• 4 weeks later...
Posted

iwlajn napisał(a):
Jeju, Stonko, u Was tak ciepło jest, że w bluzach chodzicie??? U nas ciągle mróz.

tak na zmianę, ciepło- zimno, dzisiaj 12 stopni a wczoraj trochę mroziło od rana

Posted

No nie wiem gdzie Lunka staruszeczka - ta to potrafi się rozpędzić ,a jak się rozbawi to kąsa jak dzieciakowaty piesek, moja tez tak robiła ale kiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeedy to było?

• 2 months later...
Posted

Lunka ogólnie w swietnej formie, już minął rok u nas, coraz bardziej siwy pysk aż jestem w szoku, ale nadal drze mordę i ma wszystko w de, powarkuje na wszystkie zwierzaki które próbują naruszyć jej strefę osobistą, koło Lunki nie można się położyć , przejść, bawić się, przy Lunce nie można nikogo głaskać, przytulać ani ogólnie spoufalać się, bo jak Lunka jest w zasiegu reki to TYLKO Lunkę można rozpiesczać i przytulać bo ona jest KRÓLEWNA!!! Ale w sumie to swietne suczydło i tatuś szuka Lunce domku, więc pewnie za jakiś czas pakujemy manatki i wynosimy sie na wieś, to dopiero bedzie KRÓLOWA PODWÓRKA!

Kierowniczka

największa paszcza świata

Królewna

więcej fot ze śliczną siostrzyczka Altusią
http://picasaweb.google.pl/stonka1125/12062010#

Posted

Aniu twój dom jest tym czym nawet snic sie bałam ,mysląc o przyszłości Lunki .Jakie to cudowne widzieć jaka jest szczęśliwa .Jeszcze raz Ci dziękuje

Posted

[quote name='Joodith']Aniu Twój opis jest cudowny! :loveu: Serdeczne uściski dla kierowniczki i całej drużyny :calus:[/QUOTE]
Luna wyglada swietnie.
Rozesmiana, radosna - nie widac po niej tych lat.
Prawdziwa królewna:lol:
Miala dziewczyna szczęście ze jej pierwszym przystankiem był dom Ani;)
Lepszego nie mogła znalezc.

• 3 months later...
Posted

Ło jeju goście u Lunki!
U Luny wszystko ok, jest zdrowa i zadowolona z życia, zaczęłąm podejrzewać że ona jest młodsza niż weci oceniali,a po prostu była tak wyniszczona, ma masę energii jest wyjątkowo żywa, zawsze ma ochotę na zabawę, na spacerki, nie wiem już, no i kochana jest uwielbia się przytulać i wydaje jej się że jest malutka, pakuje się na kolana, śmieszna kochana sunia po prostu :) przejrzę foty i wstawię jakieś nowsze

Posted

Proszę bardzo, najświeższa Lunka :)

ogólnie to jestem przepiękna :):):)

ludzie trochę dziwni bo każą siadać a potem nie wiadomo co robią zamiast smakołyk dać

ale co tam , czasem mogę się pouśmiechać

...i dobranoc...

Posted

Ania - dokonałas cudu i ja wiem, ze to cud miłości:loveu:
Lunka wyglada przepięknie; jak krolewna, hrabianka i co chcecie jeszcze:loveu:
Pamietam, jak wygladała zabrana ze schronu - wychudzona, zgarbiona, przerzliwie smutna.
A teraz trudno uwierzyc, ze to ta sama suczka.
I niech nam tu zabraniaja zabierac psy ze schronu, bo podobno to im szkodzi - dla takich widoków warto wszystko to znosic.
Wrzucę ja dzisiaj wieczorem jak zdążę na metamorfozy, na zamojski i znowu na szczesciarzy; a co:eviltong:
Ania - buziaki czarodziejko Ty nasza:loveu: