Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przestań szarotka, od maja i raczej na dożywocie cholerę mam, nie jest źle jak jest w domku to anioł z niej, tylko na dworze charakterek pokazuje, śmieszna z niej stara sucz, damy radę, tak trochę sie zakochaliśmy już:evil_lol:

Posted

[quote name='stonka1125']a masz kogoś? jak cierpliwy i z wielkim ogrodem to jadę na wizytę przedadopcyjną[/QUOTE]
Narazie nie, ale najpierw musisz wiedziec czy chcesz oddac, bo jak nie chcesz to chetny sie raczej nie znajdzie:):)
Trzeba zrobic ogloszenia i sie koncentrowac :):)

Posted

no widzisz szarotka, piętro wyżej wypowiedział się mój osobisty tż, czyli nie oddajemy, to się nie koncentrujmy juz na ogłoszeniach:evil_lol:
niech będzie już nasza, kochana Lusia, dzisiaj miała wściekliznę robioną, bardzo grzeczna u weta, jak oficjalnie się mój Robert wypowiedział to jeżeli Zamość się zgodzi to prześlę im umowę adopcyjna, może w końcu ktoś by przyjechał na wizytę??????:diabloti:

czekam na zgodę Marty , jak się zgodzi to napisze do Kasi o zmianę tytułu!
niech już lunka nie będzie w takim zawieszeniu i niech w końcu będzie czyjaś:lol:

Posted

No jestem ,jestem .Stonko idę walnąć winko w piwnicy na tę okoliczność.Tobie radzę zrobić to samo .:diabloti::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

:Rose:

Posted

Ale suuuuuuuuper!!! Strasznie się cieszę:cool2::smilecol::Rose::Rose::laugh2_2::iloveyou::angel::sweetCyb::ylsuper::klacz::cunao::drink1::laola: Jesteście kochani:loveu: