iwlajn Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Szarotka:lol: pewnie że się załapiesz, czemu by nie:evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 iwlajn napisał(a):Szarotka:lol: pewnie że się załapiesz, czemu by nie:evil_lol: O to swietnie, chociaz mysle, ze moj TZ to by sie jeszcze bardziej ucieszyl, bo tu same kobity :):) Quote
GochaT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ja chciałam Lunkę ale Stonki mąż powiedział ,że nie bo niby nie mam ogrodu czy co - nie to nie ( żartuję ale i tak ją kocham) Quote
iwlajn Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Gosia, to może Micha?? On nie potrzebuje ogrodu:) Quote
stonka1125 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 GochaT napisał(a):ja chciałam Lunkę ale Stonki mąż powiedział ,że nie bo niby nie mam ogrodu czy co - nie to nie ( żartuję ale i tak ją kocham) bzdury:diabloti:to jak gosia,lunka ma czekać az tojreczka za tęczowy most przejdzie??????teraz to jestem juz trupem,goska mnie zabije.... a swoja droga to sie tu ciotki rozcałowałyście że hej:lol:a luna na zime chyba dostała sierść jak niedźwiedź,taka jakąś grubaśna i miliusią,świeci sie jak psu jajca,piękna jest i duża jakaś taka........... Quote
iwlajn Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 No to gdzie zdjęcia Lunki w nowej odsłonie?? My też chcemy ją podziwiać:) Quote
stonka1125 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 wpłynęły pieniążki od: Barbara G.(?)-60zł(prosze o info któż to,pasowałoby że p.czesława,ale nie jestem pewna) p.Anna -30zł Yana -20zł Joodith-20zł __________________ 130zł 365zł(zostało poprzednio)+130zł=495zł czyli w tej chwili lunka ma 495zł,nie zamawiałam jej karmy bo je razem z naszymi brita i jest ok,jutro nareszcie szczepienia na wirusy,ważenie i takie tam pierdółki,brzuszek wyglada slicznie i gdyby nie to ,że nie ma paru cycuchów to nie byłoby w ogóle widac że miała cos robione,poza tym lunka ma linie jak modelka bo jednak troszke obwisłe te cycole miała a teraz jak po operacji plastycznej ,nic nie zwisa i nie powiewa:evil_lol:zdjęć nowych nie mamy bo syf na dworze okropny i rozkopali nam totalnie całe osiedle bo kładą nowe rury więc brodzimy po kostki w błocie,lunie nie przeszkadza absolutnie i śmiga że hej po tym syfie,zreszta wszystkie maja to gdzies poza altą,bo to księżniczka jest i jak ma wyjść na mokrą trawkę to jak taki baran się zapiera i ni diabła,po chodniku tylko łaskawie się przechadza,ogólnie wszyscy zdrowi i zadowoleni,a najbardziej jak prosto z błota do wyra się pakują,juz teraz nauczyłam sie zamykać dzrzwi od pokoju i najpierw jest grupowe wycieranie na korytarzu bo tony piachu wszędzie mielismy,to tak w skrócie,jak zrobię zdjęcia to wstawię,chociaż nie wiem czy to będzie widać bo tak najbardziej to w dotyku jest wyczuwalne,czarne kawałki sierści są normalnie jak aksamitek takie miłe i gęste a te białe są szorściakowe i też zgęstniały,lunie długo było widać skórę przez sierść a teraz nawet jak sie rozgarnie to słabo skórę widać,no fajna jest,widać że zdrowiutka i wesoła:lol: Quote
funia Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Aneczko uściski i całuski jak zawsze . Lunka czy ty już nie masz zamiaru szukać domku?:eviltong: Quote
anado Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dobrze im razem,ciezko bedzie o domek,ktory da tyle milosci noi ten wymarzony ogrod.Caluski Quote
stonka1125 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 cały czas mam nadzieje ,że coś się objawi w temacie domków,na razie prosze wszystkich zainteresowanych o zaprzestanie przelewania pieniążków,luna pieniążki ma (jak na dzis dokładnie nie wiem ile bo mi zablokowali dostęp do internetowego konta,nie wiem jak to sie stało,robert mnie zabije),a teraz pokażemy lunkowe uzebienie(jak króliczek) i lunkowy ogonek zarośnięty:loveu:(bo jeszcze nie pokazywalismy) i całą lunkę lunka w roli żebraka przystołowego razem ze śliwką która w żebractwie bije wszystkich na glowę Quote
stonka1125 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ....lunkowy brzuszek:loveu: i jeszcze raz lunka błyszcząca:lol: Quote
stonka1125 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 anado napisał(a):Piekna dziewczyna dziękuję w imieniu lunki:lol: Quote
jogi Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 luna teraz wygląda jak nieżyjąca już sunia mojej babci. Norka przeżyła 18 lat, przegrała walkę z nowotworem i uspiłam ją w tamtym roku. Luna z tymi dropiatymi łapami jest identyczna. Babci zabiłoby serce, bo była bardzo przywiązana do Nory. Niestety babcia jest już leciwą panią, ma już innego psa, a na dwa nie bedzie miała siły:-( Quote
iwlajn Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ale ładny się lunkowy brzuszek zrobił. A pamiętacie jaki był nieciekawy? Uściski dla panienki i dla śliweczki też:) jakie one urocze przy tym stole:) Quote
stonka1125 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 obie sa złodzieice wstrętne i weszły w układ z którymś kotem,kot im z góry ściąga zarcie(nie wiem który czy smarek czy manolo,wysledzimy to)a one wtryniaja,ostatnio robert sie w nocy obudził i miał pół kilo mielonego mojej matki (jeszcze sie nie nauczyła że nie zostawia sie nic na noc w zlewie do rozmrozenia:evil_lol:)na nogach w łóżku a lunka ze sliwą się zajadały,dziwię się że reszta się nie dołączyła... Quote
iwlajn Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :lol::lol: świetnie, ale macie radosci z tych zwierzaków i jakie zgodne i pomysłowe:lol::lol: takie historyjki z życia są najlepsze:diabloti: Quote
stonka1125 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 iwlajn napisał(a)::lol::lol: świetnie, ale macie radosci z tych zwierzaków i jakie zgodne i pomysłowe:lol::lol: takie historyjki z życia są najlepsze:diabloti: mojej mamy to specjalnie nie rozbawilo:evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 stonka1125 napisał(a):mojej mamy to specjalnie nie rozbawilo:evil_lol: Dziwie sie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Yana Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ten piesek obok Lunki jaki on podobny do mojego Mikusia-ratlerka :crazyeye: jak klonik :evil_lol: Quote
stonka1125 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Yana napisał(a):ten piesek obok Lunki jaki on podobny do mojego Mikusia-ratlerka :crazyeye: jak klonik :evil_lol: no yana ,a może mikuś samotny,siostrzyczkę mu adoptuj,bardzo grzeczna ,troszkę większa niż ratlerek(6 kg),wysterylizowana,do wzięcia od razu,czyli śliwka moja tymczasowiczka,ona nadal szuka domu,to ideał,ja nie rozumiem dlaczego nikt jej nie chce:shake: Quote
stonka1125 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 obiecany kiedyś filmik,czyli lunka w naturze(grzeczna),dla porównania postaram się jutro nagrać lunkę w otoczeniu cywilizacji(bandyta),nie przrażajcie sie odgłosami jakie dziewczyny wydaja,to jest zabawa,one tak potrafią w domu też sie szargac i jeszcze ta kurduplowatą śliwkę w to wplątały:evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=X3ZcDhrscik a lunka na pewno sie nie obrazi jak do sabci zajrzycie... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13362358#post13362358 Quote
Yana Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 super filmik, jakie szczęśliwe :loveu: Śliwka trochę większa od mojego Mikusia, bo on ma krótkie łapki i ogonek ktoś mu obciął, ale pyszczek normalnie taki sam :evil_lol: słodka jest, dziwne, że nie ma ją zainteresowania, bo moim Mikusiem ludzie na ulicy się zachwycają, że taki ładny. Więc ona też powinna się podobać. Quote
Recommended Posts