Torusia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 a jak się jeszcze na tym łożu rozwaliły :evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dziewczyny, przeglądam ostatnie posty ze zgrozą .Proszę Was: zaprzestańcie już dyskusji z kuna66.To nie ma sensu.Szarpiecie sobie nerwy.Niepotrzebnie.Przejdźcie nad tym wszystkim, co się stało z Luną , do porządku dziennego.Trzymam za nią kciuki.Gdzieś jest jej człowiek.Uda się.Jesteście wszystkie bardzo dzielne.Chylę czoła dla Waszego zaangażowania.Tak trzymać !:thumbs: Stonko - jesteś wielka i za to Cię kochamy. Quote
Joodith Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Matrioszko nic dodać, nic ująć. Popieram w całej rozciągłości. A zdjęcie urocze, tylko bankiery urządzać z takim towarzystwem ;). Quote
funia Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Ania jak tam sytuacja w domu ?radzisz sobie z ta sfora .Ma luna allegro bo mi sie nie chce sprawdzać wyżej:oops: Quote
sacred PIRANHA Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 o lala jaka jazda... ale to juz przeszłość a teraz jak wyglada sytuacja Luny...jest u Ciebie stoneczko kochana tak? szukamy szybko innego DT czy spokojnie dobrego DS? (przepraszam alezdrowie mi nie daje tyle czasu zeby przejrzec caly wątek :-() Quote
stonka1125 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 funia w domu wszystko gra i buczy:lol:,luna jest fajna sunią ,cieszę że nie jest taka jak płatka,bo byłaby zupełnie nie do nowego domu,jest otwarta na nowe znajomosci i przyjazna w stosunku do wszystkich,szybko zakocha się w kimś kto da jej miłość,ma allegro,sprawdze czy nie trzeba go odnowic sacred...szukamy najlepszego na świecie domku stałego,postanowilismy nie przerzucać jej z miejsca na miejsce bo to bez sensu,tak ze domek stały mile widziany..... ogólie luna zdrowa i nic sie nie dzieje(odpukac:cool3:)eukanubę ma jeszcze na cztery dni,więc zamówiłam jej purinę z jagnieciną na allegro 99zł -18kg,nie kosmicznie drogo,a wole dmuchac na zimne,powoli będziemy się zbierali do sterylki,jazga okrutnie i bez sensu (chociaz szkoleniowiec twierdzi ze to nigdy nie jest bez sensu więc pewnie ma rację,a ja jak na czymś sie nie znam to zdaje sie na rade specjlisty)tylko na pierwszym spacerze,po sterylce będzie już na spokojnie gotowa do adopcji Quote
Yana Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Lunka pięknie wygląda :loveu: wogóle te Twoje zwierzaki to jak klony :evil_lol: super, że korzystasz z porad szkoleniowca trzymam kciuki, żeby Lunka znalazła jak najlepszy domek czy doszło do Ciebie te moje skromne 20 zł ? Quote
Torusia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ania super sobie radzisz,tylko podziwiać!!!:loveu: Quote
stonka1125 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 doszły przelewy od bianka0-100zł i od judyty-20zł Quote
Tola Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 W sobotę mamy festyn; przygotowałam zdjecia Lunki, moze ktos sie zainteresuje, chociaz wiem, ze Ania chciałaby miec sunie blizej siebie. Wyslemy tez pannę do Przyjaciel Pies i Mój Pies - rozmawiałam juz w tej sprawie:cool3: Quote
funia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Luna,jest rockowa panna z jarocina ,ale jak sie trafi domek gdzie indziej to super;) Quote
Tola Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dziewczyny wpisujcie psiaki:lol: Ania dawaj te swoje 3 pannice:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f85/szczesciarze-z-zamojskiego-schroniska-139674/ Quote
stonka1125 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 jakie trzy:mad:o której zapomniałas,cztery moja droga ,cztery,zrobi sie,tylko fotki schronowe odnajde! Quote
stonka1125 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 najpierw taka mała zgadywanka "kto jest kto?" Quote
Joodith Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nie mogę się napatrzyć na Lunaskę, ma w wyrazie pysia coś ujmującego, takie egzotyczne spojrzenie, psia Indianka :p Piękna jest:loveu: Quote
stonka1125 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 matrioszka2 napisał(a):Tolu, skrobnij coś o sobotnim festynie. skrobnij ,skrobnij!!!! Quote
Tola Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 No to skrobnę;) Festyn rozpoczął się zgodnie z planem - był konkurs plastyczny, konkurs na rasy psów no i przemarsz bassetów:p A potem zaczęło lac, temperatura spadla chyba do 10 no i niestety przemoczeni i zziębnieci musielismy wszystko zbierac. Nic nie wyszlo z bazarku (a mamy mnóstwo rzeczy) ani z loterii fantowej, trzeba to bedzie powtórzyc niedługo, bo nie ma innego wyjscia. Ale bassety trochę pokwestowały:cool3: Quote
Tola Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 stonka1125 napisał(a):najpierw taka mała zgadywanka "kto jest kto?" .a teraz prosze o rejestrację w związku kynologicznym rasy ZAMOJSKI ŁOWCZY , w prostej linii potomek dzikiego psa dingo:evil_lol: Ale one są podobne:loveu: Quote
funia Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Ania ,a jak tam jej zmiany skÓrne sa ,czy nie ? Quote
Tola Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 http://www.zamosconline.pl/text.php?id=3733&rodz=wiad Quote
stonka1125 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 funia napisał(a):Ania ,a jak tam jej zmiany skÓrne sa ,czy nie ? no nie ma,utyła ładnie,je tylko purine więc dobrze by było zeby tak zostało,to naprawdę nie jest drogo,99zł=18 kilo dla luny (na jej wage)350gramów na dzień ,starcza na 51 dni czyli prawie 2 miesiące,czyli trochę ponad 5 dych na miesiąc ,więcej (duzo więcej ) wydawałam gotując jednemu małemu psu(jak jeszcze płaty nie było),ogon lunie zarasta juz nie widac skóry prawie(włoski jeszcze krótkie),na uchu dwa małe strupki,jutro umawiamy się na sterylkę,czas na nią już:lol: Quote
stonka1125 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 to sie lunka pokazuje:lol: można się zachwycać!:lol: Quote
stonka1125 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 to proszę jeszcze bo wiem że chcecie:evil_lol: Quote
Recommended Posts