stonka1125 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 dzieki jogi:lol: a teraz baaaaardzo złe psy:diabloti: Quote
stonka1125 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 nie wiem czemu,ale tak sobie wkręciłam ,że lunka to mama alty,zupełnie ten sam charakterek,takie same zachowania,takie same paznokietki,są bardzo podobne,alta była takim samym głupolem jak do nas przyjechała,i te pyszczaki,totalnie identyczne poza uszami,bo altowe stoją a lunkowe są kłapciate.................... halo, zamość czy to możliwe??????? Quote
Joodith Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 stonka1125 napisał(a):halo, zamość czy to możliwe??????? Trudno oprzeć się wrażeniu, że tak właśnie jest, szczególnie patrząc na zdjęcia :p Quote
Torusia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 faktycznie podobieństwo duże całkiem możliwe,ale nie wiem jak długo mogły przebywać w schronisku Quote
stonka1125 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 bo w tym zamościu to nic nie wiadomo,a pan Ł. sie lansuje,nowy wolontariat,w ogóle wszystko fajnie i cudnie,tak narzekacie a tam jest ok:angryy:prosze bardzo YouTube - Schronisko dla bezdomnych Psów w Zamościu-Wizyta wolontariuszy z Lubyczy Królewskiej zaraz szlag mnie trafi:mad:gdzie ami,gdzie luna,gdzie kama i jeszcze kupa innych psów które potrzebują pomocy,zwariuje!!!!! Quote
funia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 jak z szukaniem Ds ,prosimy o ogłoszenia ? Quote
funia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 u nas została jedna wolontariuszka ,która lata i robi zdjęcia pani Moniczka ,druga Pani kasia która swoją postawą pokazała ,ze można sie nawet z panem Ł. dogadać i swój cenny czas poświęcić na wożenie taczek z gównami i sprzątanie oraz inne prace nie związane z resocjalizacją psów:angryy: Quote
stonka1125 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 funia napisał(a):jak z szukaniem Ds ,prosimy o ogłoszenia ? luśka ma ogłoszenia,a ja szukam czegoś blisko tez,fantastyczni ludzie dzisiaj u mnie byli(niestety totalnie zazwierzeceni,5 kociorów i trzy psy)będą szukac domku dla luśki,pasowałoby mi gdyby była blisko:cool3: Quote
stonka1125 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 przyszedł przelew od jkp 400zł :crazyeye:,jezeli luna znajdzie dom a pieniążki zostana, to zgodnie z wolą jkp zostana przeznaczone na inna bidkę,jak na dzis luna jest bogatą dziewczynką,moze w końcu los sie zaczął usmiechać do myszeczki:lol: własnie ktoś mi to podesłał http://www.zyciejarocina.pl/index.php?subaction=showfull&id=1229349571&archive=&start_from=&ucat=1& Quote
Tola Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 stonka1125 napisał(a):nie wiem czemu,ale tak sobie wkręciłam ,że lunka to mama alty,zupełnie ten sam charakterek,takie same zachowania,takie same paznokietki,są bardzo podobne,alta była takim samym głupolem jak do nas przyjechała,i te pyszczaki,totalnie identyczne poza uszami,bo altowe stoją a lunkowe są kłapciate.................... halo, zamość czy to możliwe??????? Mnie od poczatku zadziwiało podobienstwo Luny i Alty, chociaz nie sadziłam, ze dzieli je taka róznica wieku. Alta była w schronie ok. 1.5 roku; pamietam ją od poczatku, bo była na wybiegu otwartym i była tam najwieksza. A o Lunie nie dowemy się chyba juz nigdy nic wiecej:roll: Quote
stonka1125 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 no podobne są że hej!luna ogólnie w dobrej formie,poza ciągłym jazgotem,rady szkoleniowca sie sprawdzają ale to potrwa,jest pobudzona nawet jak nie widzi innych psów,a jak widzi to masakra,staram sie odwracac jej uwage i troche to skutkuje,będzie dobrze,wszyscy szukają jej domku,jest naprawdę kochanym psiskiem,wymaga tylko troche pracy,juz umie siad:lol: Quote
Torusia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 fajnie,że Lunka jest w dobrej formie mam nadzieję,że nie sprawia kłopotów,bardzo Cię podziwiam jak Ty sobie dajesz radę z taką gromadką,czytałam,,życia jarocina'' odbiega to od rzeczywistości,ale zostawiam bez komentarza,pozdrowienia dla Luny :loveu: Quote
kuna66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Torusia, to że zostawiasz bez komentarza ten artykuł, świadczy właśnie o tym, że negatywnie oceniasz naszą pracę. Uważaj na słowa, bo ja wszystko co napiszecie drukuje. Klienci mojego hotelu są zadowoleni, płacą za usługi i je otrzymują. Luna miała zapewnioną opiekę jak każdy inny pies, ale wasze uszczypliwe uwagi, ciągłe kontrolowanie i wykorzystywanie finansowe zmusiły mnie do rezygnacji z opieki nad Luną. Nie wyrzuciłam jej z hotelu, tylko prosiłam o zabranie ode mnie. Luna jest psem alergicznym i potrzebuje drogiej karmy, 18 kilogramowy worek kosztuje 310 zł. Luna jak widać ze zdjęć wraca do punktu wyjścia. Przez ten krótki czas zniweczone zostały wyniki naszej pracy. Pies jest znów czerwony na szyi i łapach:shake: Ponadto ustosunkuję się do wstawionego artykułu Ania. Wiem, jaką jesteś osobą, bo znam cię na co dzień i że nie odpuścisz, dopóki nas nie zniszczysz, więc ostrzegam cię abyś nie posunęła się za daleko. To co robisz jest zachęcaniem do bezpodstawnego szkalowania naszej działalności. Panie z Zamościa nigdy nie były w moim hotelu, a twoja opinia jest subiektywna. Jeżeli nie zaprzestaniesz tych praktyk spotkamy się w sądzie. Byłam w prokuraturze i dowiedziałam się, że dotychczasowe uwagi na tym watku kwalifikują się na wokandę. Hotelowe dochody są obłożone 8.5% podatkiem od każdego psa. Mam nadzieję, że również o tym pomyślałaś Stonka przyjmując pieniądze z darowizny. Quote
stonka1125 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 podsumuje lunowy maj: jogi-50 torusia-10 funia-20 jkp-400 ------------ 480 -15 robale(kolejne ma gratis:lol:) -18 szelki ---------------- 449-tyle luna ma teraz kasy Quote
jogi Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Przepraszam, że wchodze znów na temat hoteliku, ale nie moge, no nie mogę:roflt: Obiecuję poprawię się już nie będę, ale sami przeczytajcie Link umiesciłam na końcu bo mi inaczej zjada posta A zdanie::turn-l: [FONT=Tahoma]Ja nie jestem nastawiona na zysk, nie o to chodzi - zapewnia właścicielka.[/FONT] [FONT=Tahoma] to mnie zabiło zupełnie, splułam monitor, no nie wytrzymam.:roflt:[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]bo jak to się ma do [/FONT] [quote name='kuna66']To jest hotel a nie przytułek. U nas za dobę się płaci 20 zł. Wy miałyście zniżkę 8 zł. To jest minimum. Pieniądze nie spływają. Proszę o zabranie psa z hotelu i nie przesyłanie więcej pieniędzy. :PROXY5:Chyba to przekleję w komentarzach z linkiem do wątku na dogomani. Wolno mi:p Przecież te słowa napisała Kuna publicznie, nie:evil_lol: [url=http://www.zyciejarocina.pl/index.php?misc=search&subaction=showfull&id=1229349571&archive=&cnshow=news&ucat=1&start_from] Quote
funia Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 To jest juz perfidia ,zeby liczyć stonce pieniądze po prostu straszne . Miej odwagę Kuna i popatrz w lustro ,przecieez chciałyśmy wpłacać więcej pieniędzy ,powiedzialaś ze ich nie potrzebujesz -------To o co Ci chodzi!! Jaka jest różnica między wyrzuceniem a zabraniem skoro skutek był taki ,ze natychmiast kazałaś przychodzić po psa.,wiedząc ze nie ma jej gdzie umieścic i to jest troska nad psem ze schronu . Quote
stonka1125 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 kasia a powiedz mi kto jest taki śliczny w twoim avatarku?starsza córunia? wbrew wszystkiemu lunka wygląda coraz lepiej,rosna jej takie smieszne,delikatne włoski na łokciach,tak "co piątą rajkę" jak to ludzie mówią,a na ogonie za to jak szczecina takie twarde i tez rzadko ,cały czas szczeka na spacerach,za to w domu w ogóle,nawet jak ktoś dzwoni do drzwi,no i zdarza jej sie na balkon wyjść poszczekac jak soso jazga na swoich nieprzyjaciół,jedno mnie niepokoi troszkę cały czas widać jej trzecie powieki w oczkach,wyczytałam że przy długotrwałym niedozywieniu kiedy oczy cofną się do srodka czaszki to ten stan może się utrzymywać,a mówiłyście ze ona długo nie chciała jeść w schronisku to może właśnie dlatego,weterynarz nie chce jej niczym szpikowac i wolałby odczekać jeszcze zanim zastosuje cokolwiek,zobaczymy,cały czas je eukanubę z olejem omega 3&6,niby na razie wszystko ok,ale to dopiero tydzień i trochę,pożyjemy zobaczymy,mam nadzieje ze sie poukłada,luśka ma obserwatora na allegro,nigdy nie wiem czy to dobrze czy źle.....marzę dla niej o domku z ogrodem,kolezanką albo kolegą(uwielbia się bawić,podgryzać,wydurniać,ciągle się z altą podgryzaja a dzisiaj nawet płatka się dołączyła na chwilę),o ludziach którzy zrozumieją że czasami pies musi sobie poszczekać tak po prostu ,bo szczęśliwy jest i o całym morzu miłości dla tego skrzywdzonego stworzonka....tak mi się marzy.... w rozliczeniu majowym luny zapomniałam dodac 30kg karmy i olej omega3&6,przepraszam ati:loveu:moje roztrzepanie Quote
Tola Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A niech Ci się Ania marzy jak najwięcej. J a marzyłam o domku dla kalekiego Tabsa i Coco i zobacz - Tabs juz pare tyg grzeje swoja psią pupcię we własnym domku, a o Coco dzwoni 3 rodziny. Marzenia sie spełniają; zobaczysz - na Lune tez gdzies tam czeka jej człowiek. Ja w to wierzę. Lunka trzymam kciuki, zeby ten człowiek odnalazł cię jak najszybciej Quote
funia Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 TAK ANIA TO MOJA STARSZA W AWATAKU BYLA .A TAK SOBIE JA WSTAWILAM .ALE JUZ MUSIALAM WSTAWIC Y POWROTEM MOJA UKOCHANA FUNIE,OBOK DORA,NIESTETY MYCHA NIE DOSTAPILA TEGO ZASZCZYTU:razz: ANIA JA SIE MODLE O DOBRY DOM DLA LUNY:roll: Quote
stonka1125 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 przyszła dzisiaj do mnie kolezanka i wszyscy MUSIELI siedzieć z nią,bo tak!bardzo towarzyskie zwierzatka:evil_lol: Quote
Recommended Posts