Tola Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Luna nie miała sterylki, operacja odłozona, bo Ani kot jest umierający, musi się nim zajmowac:-( Trzymajmy kciuki Quote
stonka1125 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 no tak jak marta napisała,mam nadzieje że będzie dobrze.......... sterylka na 22 lipca przełożona...... Quote
stonka1125 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 podsumowanie maja [SIZE=2]jkp-400zł funia-20zł torusia-10zł jogi-50zł _____________________ 480zł podsumowania czerwca robkowa-30zł Joodith-20zł bianka0-100zł yana-20zł p.czesława-60zł p.ania-30zł ___________________ 260zł wpływy lipiec(do 11.07.2009) torusia-10zł yana-20zł jogi-50zł bianka0-100zł joodith-20zł _____________________ 200zł 480+260+200=940zł wydatki: odrobaczenie-15zł szelki-18zł purina-99zł _____________________ 808zł parę osób wpłacajacych na lune,poinformowało mnie,ze można ich pieniędzmi dysponować w miarę potrzeb nie tylko lunkowych,w tej sytuacji luna wsparła finansowo pepsi(100zł) http://www.dogomania.pl/forum/f28/pepsi-juz-w-klinice-potrzebne-pieniadze-na-leczenie-139444/#post12418940 i reda(50zł w lipcu i nastepne 50zł w sierpniu) http://www.dogomania.pl/forum/f28/duszony-drutem-kolczastym-od-3-lat-bezdomny-co-noc-przezywa-koszmar-141497/ czyli aktualne rachunki lulu wygladaja tak: 940-15(robale)-18(szelki)-99(purina)-100(pepsi)-50(red)=658zł luna jest bogata dziewczynką,w sumie czeka nas jeszcze sterylka,szczepienia na choroby wirusowe ,odpchlenie i odkleszczenie dostała gratisowo od weta,a tak poza tym to luna czuje sie świetnie,jest łobuzem podwórzowym i wariatką jakich mało,uwielbia wariacje z altą ,co będiecie mogły zobaczyc na filmiku,łatwo nie było go nakręcic,bo poruszaja się z prędkością światła,więc udało się jak lunka była srednio rozbawiona:lol: http://www.youtube.com/watch?v=KTjAiEAKjNI Quote
stonka1125 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 jeszcze parę zdjęć dziewczynom gorąco luna przyczajona wariacje i odpoczywam Quote
jogi Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Stonka moja wpłata ma być za czerwiec, bo mi się całkiem zapomniało:oops: Pojechałam na urlop do Polski i dopiero po powrocie się zgarnełam, że przelew nie poszedł. A Luniasta super. Po raz kolejny napisze, boziu jak u Ciebie dropiato:loveu: Quote
Torusia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 stoneczko ta moja wpłata w lipcu to za czerwiec,a za lipiec wpłacę pod koniec miesiąca przepraszam za spóźnienie Luna fajna dziewczynka,super zdjęcia,nie udało mi się filmu otworzyć :shake:szkoda, ale jak Ci się psinki tak rozłożą na podłodze to ciężko się poruszać:evil_lol: Quote
Tola Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dropiaty zwierzyniec super:loveu:a Luna na tym ostatnim zdjęciu piękna:loveu: Nie ma w niej śladu tej zagubionej, skulonej Luny, która opuszczała nasz schron. Widzę, ze Płatka to temperamentem przypomina moja Tolkę :cool3: Quote
stonka1125 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Tola napisał(a): Widzę, ze Płatka to temperamentem przypomina moja Tolkę :cool3: no raczej,chociaz tez czasami sie rozpędza i zaraz wam to udowodnię,żeby nie było że płata to leń:razz: Quote
Tola Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 stonka1125 napisał(a):no raczej,chociaz tez czasami sie rozpędza i zaraz wam to udowodnię,żeby nie było że płata to leń:razz: No no:cool3: Quote
GochaT Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ania super działka gdzie to nagrywałas nie chcą czasem sprzedać Tojreczka by miała gdzie biegać , no i pochwal sie jak płatka połowę wizyty przespała w altanie ............a dziewczyny na żywo to aż się miło patrzy sama beztroska chciałabym byc takim psem Quote
stonka1125 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 to sie gocha zmądrowałaś:eviltong:gochy działka,a płatka rzeczywiście spała w altanie,trochę wyszła ,nie ściemniaj i nawet polatała za szczotą:evil_lol:i to gocha jest gwiazdą internetu,chociaz ktoś powiedział że to ja chciałam kosztem radlińskich psów kariere w internecie zrobić:diabloti: Quote
GochaT Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dobra dobra tak sobie dla rozluźnienia popisałam ale Luna ze schronu a teraz ........jestem w szoku ja jej w takim stanie nie widziałam Quote
stonka1125 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 w związku z tym,że nikt juz na altusiowy watek nie zagląda ,chciałam obwieścić ,że za dwa tygodnie minie pół roku jak to cudo jest z nami:lol:(tak jakoś mi sie na podsumowania ostatnio zebrało.......) Quote
funia Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 sTONECZKO A JAK TAK SPRAWY SCHRONU ,NAPISZ NA pW Quote
stonka1125 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 kupilismy lunce wczoraj 15 metrów linki ,bo zamierzamy zabrac towarzystwo nad wode chociaz na parę dni,koszt linki to 14.85zł,luna musi byc na lince bo nie przepada za obcymi pieskami a raczej dośc głośno stara się zapoznawać,niektórzy właściciele pupili wykazują zrozumienie i pozwalaja jej podejść,wtedy zabawom nie ma końca,ale inni buczą nabzdyczeni że jak to taki groźny pies bez kagańca,z takimi nie rozmawiamy i obrazamy się,jedno jest pewne,luna pokocha kazdego psa,poza szczeniakami,NIENAWIDZI,nie wiem dlaczego ale zeżarłaby w sekundzie przynajmniej tak to wygląda na dziś,popracujemy nad tym,z lunka wszystko da sie wypracowac tylko cierpliwości potrzeba,a tej nam nie brakuje,poza tym lusienka to słodki pies ,cały czas w domu sie przytula i czeka na głaskanie,baaardzo potrzebuje człowieka,tak jak alcie wydaje jej sie ze jest malutka i lubi na kolankach posiedzieć,a najlepiej to w ogóle wejść na mnie i sie położyc kołami do góry,jest zazdrośnicą,jak zaczyna szczekac na balkonie to wołanie jej mija się z celem ,ale wystarczy zawołac płatkę alte albo sosa to od razu się pojawia bo nie daj bóg kto inny będzie pogłaskany a nie królewna luleńka,taka ta lunka jest w skrócie,królewna pełna gębą:lol: Quote
iwlajn Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 stonka1125 napisał(a): inni buczą nabzdyczeni że jak to taki groźny pies bez kagańca,z takimi nie rozmawiamy i obrazamy się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Stonka, a Płatka o której wspomniałaś to u Was na DS czy DT? Przepraszam ale nie doczytałam.:oops: Quote
stonka1125 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 iwlajn napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Stonka, a Płatka o której wspomniałaś to u Was na DS czy DT? Przepraszam ale nie doczytałam.:oops: płatucha moja własna,alta tez i soso też,lunka tymczasowa:lol: Quote
Torusia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Lunka-królewna :loveu: i jaka pieszczocha na kolanka,no malutka przecież :evil_lol:,a cierpliwości to faktycznie WAM pozazdrościć,szacuneczek :lol: Quote
iwlajn Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 To niezłe macie stadko Stonko:) Soso - śliczne imię:) Quote
stonka1125 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Torusia napisał(a):Lunka-królewna :loveu: i jaka pieszczocha na kolanka,no malutka przecież :evil_lol:,a cierpliwości to faktycznie WAM pozazdrościć,szacuneczek :lol: nie chciałabym ,żeby nasza cierpliwość była przeceniana,oni wszyscy są naprawde przekochani i ogólnie niekłopotliwi,moze od czasu do czasu bywaja upierdliwi ale rzadko,ja tam lubie futerka i zupełnie mi nie przeszkadzają a wręcz przeciwnie,nie wyobrażam sobie życia bez nich,zupełnie inaczej by to pewnie wyglądało gdybym pracowała ale w sytuacji kiedy siedzę w domku to.........co tu duzo gadać ,uwielbiamy sie od rana leniuchowac z kawką,uwielbiamy potem iść na spacer,wrócic i ......ania do garów a psy na drzemkę,potem znowu spacerek i tak nam się kręci,fajnie jest ja lubię,mam nadzieję że psy tez zadowolone,kocurki przychodzą się poprzytulac co jakis czs i tak nam mija dzień:lol: Quote
Yana Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 stonka1125 napisał(a):nie chciałabym ,żeby nasza cierpliwość była przeceniana,oni wszyscy są naprawde przekochani i ogólnie niekłopotliwi,moze od czasu do czasu bywaja upierdliwi ale rzadko,ja tam lubie futerka i zupełnie mi nie przeszkadzają a wręcz przeciwnie,nie wyobrażam sobie życia bez nich,zupełnie inaczej by to pewnie wyglądało gdybym pracowała ale w sytuacji kiedy siedzę w domku to.........co tu duzo gadać ,uwielbiamy sie od rana leniuchowac z kawką,uwielbiamy potem iść na spacer,wrócic i ......ania do garów a psy na drzemkę,potem znowu spacerek i tak nam się kręci,fajnie jest ja lubię,mam nadzieję że psy tez zadowolone,kocurki przychodzą się poprzytulac co jakis czs i tak nam mija dzień:lol: szczerze mówiąc, to też bym tak chciała :evil_lol: Quote
Recommended Posts