Malunia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Mała lub Malucha. Ale narzeczony się śmieje, że niedługo zacznie reagować na "Kocham Cię" zamiast na imię :) Quote
Szyna13222 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Miki,King i Meluś ([*]) ....:(:(:(:(:(:(<3 Quote
paoiii Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Moja suka to Wiki :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189906-WIKI-moje-największe-szczęście[/URL]!!! tu jej wątek :) Quote
Kasi i Lena Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Lena- poprostu mi sie podobało to imię Fifi- początkowo tak było a teraz jest Fifka ( jakoś bardziej pasuje do mojego diabełka) Quote
neshia Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nikozja oraz Northon, roboczo nazywane Nika i North. A zwykle i tak wołam do nich grupowo czyli "futra chodźcie tu!" :evil_lol: Quote
tajger05 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 mój piesek nazywa się Tajger ale także wołamy go taj Quote
Kafka2009 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Moja psinka ma na imię Kafka, ale ma niezliczona ilość przezwisk... Pusia, Fufu, Fufa, Robaczek świętojański, Kafelka, Kafelmistrz, Shakira, Dziewczynka, Córeczka, Dzidziuś... i wiele,wiele innych :D Quote
Ty$ka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Mój pies to :D Kurdupel, Brzydal, Morusław Siusiński, Niuniek, Rus, Mimuś, Pyszczuś, Gamoń, Ciamajda, Głupol, Słoń, Klusek i Kula, Grubas, Tłuścioch i Pączek, Laluś, Dziunio, Mixior, Strachobój, Straszak, Kopara, Świrus (także Świr), Loczek, Cień, Misiu, Bojek, Ogoniasty, Uszasty, Małolat, Gówniarz, Młody, Królewicz, Smarkacz, Cwaniak, Buras, Francuz, Heros :D Quote
renatka_s Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Mój piesek to Misio, Misiek, Miś bo jest troszkę kudłaty, puszysty taka słodka przytulanka ale jak zacznie się wygłupiać to wołam na niego Bzik - chociaż ma 7 lat to czasami zachowuje się jak szczeniak :lol: Quote
Afryka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Moja sunia ma na imię Uciecha. Tak ją nazwali w schronisku i imię zostało, bo nam się bardzo spodobało :) Ale reaguje też na "pies" i "kici-kici" ;) Quote
Jadzia. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Moja to Stokrotka - z takim imieniem już do mnie przyszło :P w skrócie Stoki xD Quote
sonia1974 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Moje cuda to Sonia, Fafik , Misia a tymczas to Fado . Trzy prywatne reagują zbiorowo na wołanie NIZIOŁKI Quote
sdal2 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A moje to przybłęda terier niemiecki Szira, kundelek przybłęda Sambi i mój pierworodny pinczer miniaturka Semik Quote
Ty$ka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='sonia1974']NIZIOŁKI[/QUOTE] O takim przywołaniu grupowym nie słyszałam :lol: Quote
Kasi i Lena Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Moje reagują na przywołanie grupowe, dziewczyny albo dziewczęta:D Quote
Riven Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 A moje to: AT-Kejtu, Kejtusia, Tuśka, Tula, Tuljanna<3 :) ewentualnie Raptor :D Kundelek- Brita, Bri, Brynio, Staucha :D W przyszłości bd samiec o imieniu Bason <33 Quote
wikikoniki Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='paoiii']Moja suka to Wiki :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189906-WIKI-moje-największe-szczęście[/URL]!!! tu jej wątek :)[/QUOTE] Lubię moją imienniczkę :D Quote
Dzikie nieporadne Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Lejdi , Dusia ,Lejdusika , Dusiaczek ,Dusi ,Lejka, Ryj , Kundel , Księżniczka , Dama ,Głupek ,Tygrysek , Dziki dzik ,Śmieciara ,Szczur ,Suzi ,Sunia ,Sonia ,Lili ,Nos.... Quote
Talia Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Tina, Kudłata, Buba, Laleczka, Niunia, Niusia, Pinda, Małpiatka, Córeczka i cos tam by się jeszcze znalazło :) Quote
Zuzeu Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 a moja miłość ma Niko, Nikuś, Nikon, Kazio (Kaziuu!), Kajtek, Klusek, Tolek, Nikoś, Nikodem (oryginalna wersja :D) Nikifor, Nikałke, Nikaczełe, i wiele innych co tam do głowy wpadnie, a gamoń i tak reaguje na wszystko ;-) Quote
socurek Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Moje szczęścia najkochanieńsze: Dobek Northon, Noruś, Norek, Niutek, Niusio, Niutonek, Niuś, Siumisiu Kundlisia Fazzi, Fazioch, Faziutek, Ziutek, Ziuta, Ziulek, Fizia Quote
WiedźmOla Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Mój (nie mylić z moja :D) Bestia oprócz imienia na które reaguje jest przez nas nazywany: Kudłacz, kundel paskudny :D, Szajbus, Szogun i Menda włochata :D :D :D Quote
knypasek Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Wzięliśmy szczeniaka o imieniu Dora, ale szybko został przechrzczony na Zołza, chociaż bardzo chciałam Frigg. Ponieważ mam tendencję do zmieniania wszystkich zwierzęcych imion na męskie odpowiedniki. Zołza jest więc Zołzem, czyli reaguje na "Zołz", "Zołzik" i inne tego typu odmiany i zdrobnienia. Reaguje także na "ruda suka" razem lub któryś człon osobno oraz zdrobnienia od nich Quote
Maron86 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Psy które już są za TM: Astor Mokona Nadia Psy które są na stałe u nas: Jeanne D'Ark/Jazgot - takie miała, i tak zostało Szaman/Szatan Magia Psy które były na DT[B]: [/B]Abigail Duma Iria Rudy Aria Magia (została na stałe :P ) Quote
Recommended Posts