Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bargest']Witam czy ktos moze mi podac nr konta na ktore mozna wplacic pieniazki dla suni w potrzebie?

Już wysłane na Pw :) dziękujemy :loveu:

Kolejne wpłaty na Wanilkę (doszły w piątek po południu):

10zł ROMCIO667

17zł Agawa9

Łącznie: 294zł, dziękujemy:loveu:

Posted

Lara a dostałaś te kwote ponad 400 zeta z allegro?
Bo z tego co wyliczyłam tyle wyszło za cegielki?
To by starczyło wtedy na DT.
Słomko czyli nowego DT trza szukac?:shake:
No to czekam na fotki i potem zabieram sie do roboty.

Posted

Dziewczyny! przekazuje info o suni. Niestety z Wilczek nie mam kontaktu ,a Monika55 jest chora.
Pozwoliłam sobie zadzwonic do Pani wet. i dowiedzieć sie o stanie suni.Otóz Wanilka miała bardzo rozległy zabieg,
wszystko z nia dobrze na ile to jest mozliwe po takiej operacji.Dostała ubranko zabezpieczające rane i dzis zostanie
przewieziona do schroniska.Niestety zabieg był bardzo powazny więc logika nakazuje aby suni w takim stanie nie ruszac
i nie narażać na dodatkowy stres i ból.Njawczesniej bedzie można pomysleć o przewożeniu dopiero za 2 tyg. ale to bedzie zależało
od stanu Wanilkii i po konsultacji z P.wet.Jest pod opieka,dostaje leki.

Posted

Julia07 napisał(a):
Dziewczyny! przekazuje info o suni. Niestety z Wilczek nie mam kontaktu ,a Monika55 jest chora.
Pozwoliłam sobie zadzwonic do Pani wet. i dowiedzieć sie o stanie suni.Otóz Wanilka miała bardzo rozległy zabieg,
wszystko z nia dobrze na ile to jest mozliwe po takiej operacji.Dostała ubranko zabezpieczające rane i dzis zostanie
przewieziona do schroniska.Niestety zabieg był bardzo powazny więc logika nakazuje aby suni w takim stanie nie ruszac
i nie narażać na dodatkowy stres i ból.Njawczesniej bedzie można pomysleć o przewożeniu dopiero za 2 tyg. ale to bedzie zależało
od stanu Wanilkii i po konsultacji z P.wet.Jest pod opieka,dostaje leki.

No to trzymam kciuki za jej szybki powrót do zdrowia;)

Posted

Rybka_39 całej kwoty jeszcze na koncie nie ma, bo wszyscy jeszcze nie powłacali. Po za tym z tego będę też musiała zapłacić prowizję z aukcji.

Kurcze, szkoda, że bidula musi tyle siedzieć w schronie :( ah, jaka szkoda, że nie udało się przeprowadzić tych badań wcześniej, operacja była rozległa, żeby nie wyszło potem nie wiadomo co:(

No właśnie, dusje, wilczku, gdzie jesteście? główne prowadzące wątek się gdzieś zgubiły :eviltong:

Posted

[quote name='__Lara']Rybka_39 całej kwoty jeszcze na koncie nie ma, bo wszyscy jeszcze nie powłacali. Po za tym z tego będę też musiała zapłacić prowizję z aukcji.
Kurcze, szkoda, że bidula musi tyle siedzieć w schronie :( ah, jaka szkoda, że nie udało się przeprowadzić tych badań wcześniej, operacja była rozległa, żeby nie wyszło potem nie wiadomo co:(

No właśnie, dusje, wilczku, gdzie jesteście? główne prowadzące wątek się gdzieś zgubiły :eviltong:

Lara super wieści w ten nudny i zły dzień :loveu:

Wszyscy żałujemy że Wanilka siedzi tyle w schronisku. :-(

a dziewczęta faktycznie gdzieś się nam zagubiły :eviltong:

Posted

[quote name='AdaK']Lara super wieści w ten nudny i zły dzień :loveu:

Wszyscy żałujemy że Wanilka siedzi tyle w schronisku. :-(

a dziewczęta faktycznie gdzieś się nam zagubiły :eviltong:

No właśnie szkoda, jakby sunię zabrano przed zabiegiem ze schronu to by teraz siedziała w ciepłym hotelu, a nie w schronie :(

Nowe wpłaty:

Bellatriks 25zł

dziękujemy :loveu:

Razem na koncie: 319zł

Posted

Juz jestem:eviltong: przepraszam, ale musialam pozalatwiac kilka innych spraw :shake:
Co za wspaniale wiadomosci dla Wanilki.Zeby tylko jak najszybciej wyzdrowiala i mogla pojechac jak najszybciej do dobrego domku, a taki na pewno sie znajdzie dla slicznej Wanilki.

Juz w najblizszych dniach dojda pieniazki na dobre jedzonko dla malenkiej, ale jak to zorganizowac? monika55 chorutka...moniko wracaj szybko do zdrowia :multi:
Malutkiej przydaloby sie dobre domowe jedzonko, zeby szybko nabrala sil. Moze jakos uda sie to zorganizowac.

giselle, dziekujemy w imieniu Wanilki :lol:

Juz tylko 6 cegielek potrzebnych do wybudowania wanilkowego domku.

Posted

dusje,hm..jest problem bo ja jestem teraz bez auta i w dodatku mam chore dziecko(grypa),a Monika chora,rozłozyło ja całkowicie...jedyna nadzieja w Wilczku.Za pieniadze bardzo dziekujemy ale nie skorzystamy przeznaczcie to na wazniejsze sprawy.Na dozywianie mamy pieniadze gorzej ze nie ma kto tam teraz jechac.Druga sprawa,ze ona teraz nie ma wogole apetytu,i zastanawiam sie co jej wozic..jesli gotowane to trzeba by tam byc codzinnie,moze lepsza jakas porządna karma sucha lub puszki?

Posted

Czy oprocz moniki55 i dziecinki Julii07 sa na sali jeszcze inni chorzy? Jesli nie ma, to w takim razie tylko im przesylamy zyczenia szybkiego powotu do zdrowia:lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Tak w ogóle to ciekawe, że sunia jest w schronisku po takiej operacji, a tam brud, zarazki i bakterie...

I niestety zapowiada się, że ma tam zostać jeszcze przez dwa tygodnie...

Posted

Tak w ogóle to ciekawe, że sunia jest w schronisku po takiej operacji, a tam brud, zarazki i bakterie...

Tutaj się niestety zgodzę z Larą. Szkoda słów. :shake: A może ma tam specjalną opiekę???

Posted

[quote name='AdaK']Tutaj się niestety zgodzę z Larą. Szkoda słów. :shake: A może ma tam specjalną opiekę???

:( dlatego już nie wiem co jest dla suni lepsze - transport w bezpieczne miejsce czy siedzenie po operacji w zarazkach :shake:

AdaK mam nadzieję, że ma specjalną opiekę....

----------------------------------------------------------------------

Nowe przelewy:

Bargest 25zł

Eva2406 25zł

Daro_q4 20zł

bella511 10zł

Anna19831 10zł

Razem: 409zł :)

Dziękujemy :loveu::loveu:

Aha, i ostatnia osoba, która zakupiła cegiełki, wpłaci więcej, nie za 2, tylko za 10 cegiełek :loveu:

-------------------------------------------------------

Kochani, mam zaszczyt oznajmić, że zostały zakupione wszystkie cegiełki :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi:

Prowizja od sprzedanych dyplomów: 20zł (tyle muszę przelać allegro z konta suni, chyba, że ktoś opłaci tą prowizję).

Wystawiamy kolejną aukcję cegiełkową? :)

Posted

Przepraszam dziewczyny przez dwa dni nie miałam dostepu do neta ani możliwosci skoczenia do schroniska:-( tak wiec wieeelkie dzieki ze jestescie i robicie w sumie wszystko za mnie:oops: :oops: :oops:....fajnie że tyle uzbierane:lol:...a nowa aukcja alegro to n ajaki cel?...