__Lara Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Gonia66, zaraz Ci podam nr konta na PW. Pamiętajcie, że trzeba będzie też zapłacić za prowizję z allegro, więc trzeba będzie jakąś sumę odjąć. Quote
bargest Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witam czy ktos moze mi podac nr konta na ktore mozna wplacic pieniazki dla suni w potrzebie? Quote
__Lara Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='bargest']Witam czy ktos moze mi podac nr konta na ktore mozna wplacic pieniazki dla suni w potrzebie? Już wysłane na Pw :) dziękujemy :loveu: Kolejne wpłaty na Wanilkę (doszły w piątek po południu): 10zł ROMCIO667 17zł Agawa9 Łącznie: 294zł, dziękujemy:loveu: Quote
Rybka_39 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Lara a dostałaś te kwote ponad 400 zeta z allegro? Bo z tego co wyliczyłam tyle wyszło za cegielki? To by starczyło wtedy na DT. Słomko czyli nowego DT trza szukac?:shake: No to czekam na fotki i potem zabieram sie do roboty. Quote
Slomka22 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Z tego co pisala Monika to tak, ale najlepiej bedzie wiedziala ona lub Wilczek... Quote
Julia07 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dziewczyny! przekazuje info o suni. Niestety z Wilczek nie mam kontaktu ,a Monika55 jest chora. Pozwoliłam sobie zadzwonic do Pani wet. i dowiedzieć sie o stanie suni.Otóz Wanilka miała bardzo rozległy zabieg, wszystko z nia dobrze na ile to jest mozliwe po takiej operacji.Dostała ubranko zabezpieczające rane i dzis zostanie przewieziona do schroniska.Niestety zabieg był bardzo powazny więc logika nakazuje aby suni w takim stanie nie ruszac i nie narażać na dodatkowy stres i ból.Njawczesniej bedzie można pomysleć o przewożeniu dopiero za 2 tyg. ale to bedzie zależało od stanu Wanilkii i po konsultacji z P.wet.Jest pod opieka,dostaje leki. Quote
Rybka_39 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Julia dzieki za info:loveu: Słomko odpowiedziałaś TAK na to ze trzeba szukać nowego DT, czy na to, że zebralo sie 400zeta z allegro?:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Julia07 napisał(a):Dziewczyny! przekazuje info o suni. Niestety z Wilczek nie mam kontaktu ,a Monika55 jest chora. Pozwoliłam sobie zadzwonic do Pani wet. i dowiedzieć sie o stanie suni.Otóz Wanilka miała bardzo rozległy zabieg, wszystko z nia dobrze na ile to jest mozliwe po takiej operacji.Dostała ubranko zabezpieczające rane i dzis zostanie przewieziona do schroniska.Niestety zabieg był bardzo powazny więc logika nakazuje aby suni w takim stanie nie ruszac i nie narażać na dodatkowy stres i ból.Njawczesniej bedzie można pomysleć o przewożeniu dopiero za 2 tyg. ale to bedzie zależało od stanu Wanilkii i po konsultacji z P.wet.Jest pod opieka,dostaje leki. No to trzymam kciuki za jej szybki powrót do zdrowia;) Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ooo witamy literkę R :loveu: :loveu: :loveu: Quote
__Lara Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Rybka_39 całej kwoty jeszcze na koncie nie ma, bo wszyscy jeszcze nie powłacali. Po za tym z tego będę też musiała zapłacić prowizję z aukcji. Kurcze, szkoda, że bidula musi tyle siedzieć w schronie :( ah, jaka szkoda, że nie udało się przeprowadzić tych badań wcześniej, operacja była rozległa, żeby nie wyszło potem nie wiadomo co:( No właśnie, dusje, wilczku, gdzie jesteście? główne prowadzące wątek się gdzieś zgubiły :eviltong: Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='__Lara']Rybka_39 całej kwoty jeszcze na koncie nie ma, bo wszyscy jeszcze nie powłacali. Po za tym z tego będę też musiała zapłacić prowizję z aukcji. Kurcze, szkoda, że bidula musi tyle siedzieć w schronie :( ah, jaka szkoda, że nie udało się przeprowadzić tych badań wcześniej, operacja była rozległa, żeby nie wyszło potem nie wiadomo co:( No właśnie, dusje, wilczku, gdzie jesteście? główne prowadzące wątek się gdzieś zgubiły :eviltong: Lara super wieści w ten nudny i zły dzień :loveu: Wszyscy żałujemy że Wanilka siedzi tyle w schronisku. :-( a dziewczęta faktycznie gdzieś się nam zagubiły :eviltong: Quote
__Lara Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='AdaK']Lara super wieści w ten nudny i zły dzień :loveu: Wszyscy żałujemy że Wanilka siedzi tyle w schronisku. :-( a dziewczęta faktycznie gdzieś się nam zagubiły :eviltong: No właśnie szkoda, jakby sunię zabrano przed zabiegiem ze schronu to by teraz siedziała w ciepłym hotelu, a nie w schronie :( Nowe wpłaty: Bellatriks 25zł dziękujemy :loveu: Razem na koncie: 319zł Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 super że ktoś wpłaca, bo u mnie w szkole stypendiami się nie zainteresowano jakoś.... :-( Quote
dusje Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Juz jestem:eviltong: przepraszam, ale musialam pozalatwiac kilka innych spraw :shake: Co za wspaniale wiadomosci dla Wanilki.Zeby tylko jak najszybciej wyzdrowiala i mogla pojechac jak najszybciej do dobrego domku, a taki na pewno sie znajdzie dla slicznej Wanilki. Juz w najblizszych dniach dojda pieniazki na dobre jedzonko dla malenkiej, ale jak to zorganizowac? monika55 chorutka...moniko wracaj szybko do zdrowia :multi: Malutkiej przydaloby sie dobre domowe jedzonko, zeby szybko nabrala sil. Moze jakos uda sie to zorganizowac. giselle, dziekujemy w imieniu Wanilki :lol: Juz tylko 6 cegielek potrzebnych do wybudowania wanilkowego domku. Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 wo ale mało :crazyeye: Cieszymy się i zachęcamy do wykupienia tych już tylko 6 cegiełek :loveu: Quote
Julia07 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 dusje,hm..jest problem bo ja jestem teraz bez auta i w dodatku mam chore dziecko(grypa),a Monika chora,rozłozyło ja całkowicie...jedyna nadzieja w Wilczku.Za pieniadze bardzo dziekujemy ale nie skorzystamy przeznaczcie to na wazniejsze sprawy.Na dozywianie mamy pieniadze gorzej ze nie ma kto tam teraz jechac.Druga sprawa,ze ona teraz nie ma wogole apetytu,i zastanawiam sie co jej wozic..jesli gotowane to trzeba by tam byc codzinnie,moze lepsza jakas porządna karma sucha lub puszki? Quote
dusje Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Czy oprocz moniki55 i dziecinki Julii07 sa na sali jeszcze inni chorzy? Jesli nie ma, to w takim razie tylko im przesylamy zyczenia szybkiego powotu do zdrowia:lol: Quote
__Lara Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tak w ogóle to ciekawe, że sunia jest w schronisku po takiej operacji, a tam brud, zarazki i bakterie... Quote
maksiorek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 __Lara napisał(a):Tak w ogóle to ciekawe, że sunia jest w schronisku po takiej operacji, a tam brud, zarazki i bakterie... I niestety zapowiada się, że ma tam zostać jeszcze przez dwa tygodnie... Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tak w ogóle to ciekawe, że sunia jest w schronisku po takiej operacji, a tam brud, zarazki i bakterie... Tutaj się niestety zgodzę z Larą. Szkoda słów. :shake: A może ma tam specjalną opiekę??? Quote
dusje Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Pozostawie bez komentarza, dziewczyny....wiadomo, co sie cisnie na usta... Quote
__Lara Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='AdaK']Tutaj się niestety zgodzę z Larą. Szkoda słów. :shake: A może ma tam specjalną opiekę??? :( dlatego już nie wiem co jest dla suni lepsze - transport w bezpieczne miejsce czy siedzenie po operacji w zarazkach :shake: AdaK mam nadzieję, że ma specjalną opiekę.... ---------------------------------------------------------------------- Nowe przelewy: Bargest 25zł Eva2406 25zł Daro_q4 20zł bella511 10zł Anna19831 10zł Razem: 409zł :) Dziękujemy :loveu::loveu: Aha, i ostatnia osoba, która zakupiła cegiełki, wpłaci więcej, nie za 2, tylko za 10 cegiełek :loveu: ------------------------------------------------------- Kochani, mam zaszczyt oznajmić, że zostały zakupione wszystkie cegiełki :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: Prowizja od sprzedanych dyplomów: 20zł (tyle muszę przelać allegro z konta suni, chyba, że ktoś opłaci tą prowizję). Wystawiamy kolejną aukcję cegiełkową? :) Quote
wilczek007 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Przepraszam dziewczyny przez dwa dni nie miałam dostepu do neta ani możliwosci skoczenia do schroniska:-( tak wiec wieeelkie dzieki ze jestescie i robicie w sumie wszystko za mnie:oops: :oops: :oops:....fajnie że tyle uzbierane:lol:...a nowa aukcja alegro to n ajaki cel?... Quote
gonia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 BARDZO PZREPRASZAM ZA OFFA...ALE JUZ I TAK JEST TROCHĘ ZA PÓŹNO..ZOBACZCIE CIOTECZKI- BŁAGAM- TU WAS TAK DUZO- MOZE KTORAŚ COŚ POMOŻE..MOZE WYMYŚLI... http://www.dogomania.pl/forum/f28/w-wa-pilnie-dt-inaczej-zostanie-wywieziony-zabity-130080/index3.html Quote
Recommended Posts