__Lara Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Fajne zdjęcia, wreszcie :D Rybka_39, możesz zrobić teraz suni allegro adopcyjne :) ok? dziewczyny, robimy wyróżnione allegro? jakby co to przeleję 12zł Rybce_39. Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 zdjęcia super :loveu: Wanilko obyś teraz znalazła szybciutko fajne DT niech wypuszczą Cię ze schronu!!! Quote
Doda_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 to sunia jest bardzo piekna! Czytalyscie to co pisalam o tymczasie? Moze ktos z was porozmawia z Wiosna? Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-najbardziej-potrzebujacych-122403/ Może taki DT ?? Quote
dusje Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dziewczyny, wiosna z tego co wiem dysponuje boksami na zewnatrz. Wanilka musi isc do domu z kaloryferem. Quote
Doda_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='dusje']Dziewczyny, wiosna z tego co wiem dysponuje boksami na zewnatrz. Wanilka musi isc do domu z kaloryferem.[/quote] Tak, wiem. Ale może jednak uda się.. Porozmawiać, zapytać się nie zaszkodzi :) Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 napisałam. Wiosna zgodziła się ma jedno wolne miejsce. Zapytałam czy nie ma miejsca przy kaloryferze (:eviltong:). Czekam na odp. Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 rewela :lol: :lol: :lol: Świetnie umiem tworzyć pytania :cool3: :evil_lol: Quote
Doda_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='AdaK']napisałam. Wiosna zgodziła się ma jedno wolne miejsce. Zapytałam czy nie ma miejsca przy kaloryferze (:eviltong:). Czekam na odp.[/quote] :evil_lol: super pytanie !:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Doda_']:evil_lol: super pytanie !:evil_lol:[/QUOTE] noo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Doda_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='AdaK']rewela :lol: :lol: :lol: Świetnie umiem tworzyć pytania :cool3: :evil_lol:[/quote] No to kiedyś bedziesz mi potrzebna :evil_lol: Quote
__Lara Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kolejna wpłata: asdp 10zł dziękujemy :loveu: Razem: 557, 65zł :lol: Quote
Red Dingo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wanilka wystarszona widac ..ale warunki nie sa makabryczne i fartuszek tez ma ok .. moze zdjecia wkleic w pierwzy post ..? zaciskam kciuki za nowy domek dla niej ..a w miedzy czasie mily hotelik Quote
dusje Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Red Dingo']Wanilka wystarszona widac ..ale warunki nie sa makabryczne i fartuszek tez ma ok .. moze zdjecia wkleic w pierwzy post ..? zaciskam kciuki za nowy domek dla niej ..a w miedzy czasie mily hotelik[/quote] Osamotniona, nieszczesliwa............ i buda po operacji!!!!!!!!! miast porzadnego domowego kacika:-( Bo tak chciala pani doktor...... Zycze tej pani z calego serca, aby na stare lata spotkal ja podobny los.........niech siedzi zamknieta, opuszczona przez ludzi, zgorzkniala i schorowana.....:angryy: Quote
Red Dingo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dusje los tej psiny napewno nie jest uslany rozami .. ale teraz po operacji chociaz ma jak widac na zdjeciach czyste warunki .. i spokoj od inych psow jej operacja potoczyla sie moze wczesniej niz tutaj planowalyscie ..ale chyba wazne ze jest po operacji ,ze czuje sie dobrze .. i teraz juz tylko bedzie lepiej zlozeczenie i zyczenie komus zle .. nic nie zmieni .. lepiej Wanilke otoczyc dobra energia .. bo zlej juz chyba bylo za duzo .. gdyby ta mala mordka byla świadoma co ludzie wyprawiaja i ze jest tego przyczyna .. to by sie ze wstydu za nich zakopala pod ziemie Quote
wilczek007 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 dusje kochana...ja Cie proszę...ja wiem że jestes zła że to tak pokracznie powychodziło ale cieszmy sie że psiunia juz ma ok;)przeszłosci sie nie zmieni, może uda sie przyszłość...:kciuki: uwierz że Wanilka ma warunki najlepsze jakie mogła tam dostac...jest juz tak niestety u nas że te dwa tygodnie trzeba przeczekac...Ja będę jak najczesiej tam jeżdzic i doglądac Wanilki:eggface: nie mozna pomóc wszystkim psom ale temu mam wielka nadzieje sie nam tez uda;) Quote
dusje Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Red Dingo, czysta kolderka nie jest w stanie zastapic wlasciwej opieki i uczuc czlowieka. Mozesz sie z tym zgodzic lub nie ;) ja jednak pozostane przy swojej opinii w tym temacie. Nie mamy powodow do wstydu.......Zadnych powodow....o czym za jakis czas mozemy porozmawiac. Wilczek moze dojezdzac nawet i codziennie do schroniska aby podkarmic sunie, zajac sie nia i wymiziac od nas wszystkich. Niestety, nie pracuje a musi pokonac trase autobusem. Czy ewentualnie zgodzilibyscie sie, by niewielka kwote zebrana na Wanilke przeznaczyc na bilet? Pieniazki na podkarmienie Wanilki sa juz w drodze i lada moment beda na koncie jednej z dogomaniaczek. Nie jestem wilczku zla, jestem bardzo smutna. Wilczku , ile kosztuje dojazd, czy jest mozliwosc wykupienia biletu na 2 tygodnie? Quote
wilczek007 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 wiem dusje że ci smutno, mnie też...życie jest pełne przeszkód to normalka:cool1:...kurcze żartujesz z tymi biletami?...schrowam sie pod ziemię...:oops:...ja niewiem po ile sa dwutygodniówki jutro rano sie spytam...cholewcia jakby było lato na rowerze bym jeżdziła:angryy:...a wogóle na co komu zima??!!!:evil_lol: Quote
dusje Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ej, no nie rob tego :evil_lol: jak my Cie znajdziemy pod ta ziemia? Normalka chyba, ze sa takie momenty w zyciu, ze nie zawsze ma sie kase. Zreszta z kazdej sytuacji jest wyjscie : jak juz bedziesz pracowac to dorzucisz do psiej skarbonki i rachunek sie wyrowna ;) Zgadzacie sie ze mna babeczki ?:lol: PS. wilczku, chyba Cie rozbawie, czy wiesz ze w NL ludzie jezdza na rowerach przez caly rok? Nawet teraz gdy spadl snieg. Pedza do roboty, do szkol, po zakupy i pedaluja ostro. Podziwiam ich, hehe, bo za nic nie chcialabym moknac na deszczu i sniegu :shake: ale to twardziele, hehe Quote
monika55 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Musimy wierzyc, ze wszystko dobrze sie skonczy. Quote
Doda_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='dusje']PS. wilczku, chyba Cie rozbawie, czy wiesz ze w NL ludzie jezdza na rowerach przez caly rok? Nawet teraz gdy spadl snieg. Pedza do roboty, do szkol, po zakupy i pedaluja ostro. Podziwiam ich, hehe, bo za nic nie chcialabym moknac na deszczu i sniegu :shake: ale to twardziele, hehe[/quote] U mnie w bloku mieszka taki facet, co jeździ na rowerze przez cala pore roku.. do pracy chyba.. :shake: Quote
Recommended Posts