Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny...nie znacie na co dzień naszego schroniska...nie ma sensu sie kłócić,tak sie niczego nie załatwi...nic nie jest takie proste jakby sie zdawało. A teraz bede juz pisać tylko o DT dla Wanilki i jak sie czuje w schronie:p

Posted

[quote name='wilczek007']sorki że wam przerwe ale czy mi ktos wytłumaczy cóz to znaczy:

nie umiem nic wysłać...nie mam zapchanej skrzyni...[LIST=1]
[*]...... has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
[/LIST]?????????????:angryy:.....:-( nie umiem angola:oops:[/quote]

Ta osoba, którą wykropkowałaś na początku ma zapchana skrzynkę i nic do niej nie można wysłać :p Problem po "tamtej" stronie :)

Posted

Jest późno... naprawdę podziwiam was, że tak strasznie się kłócicie o tej porze, w środku tygodnia.
Jak nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o kasę.
Widać, że obie strony nie mogą dojść do porozumienia.
Nie możecie sobie wprost napisać jaka jest sytuacja psa i kto ma za co płacić?
Nie obrzucajcie się winą, kto komu, ile itd.
Ustalcie fakty bieżące.
I dajcie już spokój kłótniom, to do niczego nie prowadzi.

Szamanka

Posted

Wanilkowe Dziewczyny, błagam nie komentujcie już wypowiedzi Arki, bo ten magiel nigdy się na tym wątku nie skończy.
Teraz najważniejsze jest żeby sunia doszła do siebie po operacji i żeby trafiła do super domku, który będzie ją bardzo kochał.
Problem tylko w tym, żeby schron łaskawie ją do domku wydał, bo może się okazać, że jesteście za mało godne, aby przez Was Wanilka trafiła do nowego domku.

I jeszcze jedno, pieniążki, które wpłaciłam niech będą przekazane pieskowi w potrzebie, Wanilce lub innemu. Dla jasności to napisałam ;)

Posted

Dzięki Szamanko, wreszcie ktoś się zjawił z modów :evil_lol:

Tak dla sprostowania tylko: codziennie podaję na bieżąco kto ile przelał pieniędzy na konto Wanilki. Zaraz sprawdzę z dzisiaj, bo wchodziłam rano na konto, może coś dziś jeszcze wpłynęło.

Wpłacili dziś jeszcze:

UrszulaWo 20zł

Radek_D 10zł

Razem na koncie: 602,65zł

Dziękujemy :loveu:

P.S. Wilczku, miałaś na bieżąco wpisywać ofiarodawców do pierwszego postu, mam nadzieję, że to robisz, bo nie sprawdzam. A nie mam możliwości modyfikacji pierwszego postu, tylko Ty.

P.S.2 Eva dzięki za jasność :loveu:

Posted

Proszę Was, dajmy już spokój, Arka i koleżanki, po co, na co komu jakieś groźby? AdaK się tylko zniechęci w pomocy zwierzętom. Nie róbcie tego.

Dzisiejsze wpłaty:

Zuza i Noddy 10zł

Razem na koncie: 612,65zł

Dziękujemy :loveu:

Dziewczyny, to żeście poszalały na wątku :eviltong:

Posted

Hmmm...miło i wesoło powiadacie?
Czy to nie jest wątek psa, który potrzebuje pomocy?
Widzę, że co niektóre osoby nie czytały regulaminu i nie wiedzą, że nie wolno nadużywać emotikonek... Że o wielkich migających obrazkach nie wspomnę.
Dziewczyny, zajmijcie się tym, co ważne, a nie głupotami... To dziecinne i zdecydowanie nieodpowiednie na ten wątek :cool1:

Posted

No więc tak:

Wykorzystałam nasz pomysł który pojawił sie na dogo i byłam po karme w sklepie weterynaryjnym ,najblizszym jaki miałam pod nosem (skoro nie mam prawka:evil_lol:) powiedziałam że jestem wolontariuszka w schronisku i postanowiłam wraz z innymi wolontariuszkami że zakupimy karme dla psa po operacji żeby miał cos lepszego. Powiedziałam że niech da tyle ile sie zmiesci w 80 zł.Dał 8 puch obniżając cene, bo jedna pucha kosztuje 11 z groszami. Jeszcze mi załadował reklamówke jedzenia dla pozostałych piesów:lol: gratisowo.Wiem ze to pewnie jakis dodatek jak ktoś kupi karme ale duzo tego dał...;) Z naszej kasy uzbieranej na dogo dałam 40 zł i kumpela tez sie zaofiarowała dołozyc drugie tyle. Teraz tylko jechac i Wanilke karmic:p

Posted

wilczek zakupila dzisiaj karme dla Wanilki: 4 puszki ode mnie za 40 zl i 4 od jej kolezanki ktora dolozyla sie do Wanilkowego majtku, ale wplacajac bezposrednio za karme. Sprzedawca dal upust na karme i za kazda puszke policzyl 10 zl :multi: Wilczku uzupelnij wplaty w 1 poscie, prosimy i jesli kolezanka sie zgadza to wpisz jej imie. Karma jest przeznaczona dla rekonwalescentow :multi: Reszte napisze wilczek, a ja wklejam zdjecia od niej:

http://img513.imageshack.us/img513/7519/dsc01979ve0.jpg

http://img9.imageshack.us/img9/1267/dsc01977rw1.jpg

Posted

Jestem po rozmowie z p weterynarz.Kolo wtorku,
srody bedzie miala sciagane czesc szwow.Kiedy reszta
to sie dopiero okaze. Kiedy adopcja? - niepredko.
Sunia musi dojsc do zdrowia.Sunia czuje sie dobrze.

Posted

[quote name='AdaK']Dzięki wszystkim za bazarek :loveu:

A w końcu jest chętny na adopcję Wanilii czy nie? Bo się pogubiłam :oops:[/quote]

Tak, Wanilka ma już domek, czeka na nią ;)

Razem z pieniązkami na allegro będzie hmm.... 622,65zł + 109 = 731,65zł :lol::multi:

Posted

dziewczyny, czy jest choć cień nadziei na wydanie Wanilki w tym tygodniu? mała miałaby transport, bo ds, który chce ją zabrać, przyjeżdza w tym tygodniu do Rudy Śląskiej po oskalpowaną sunię, i super by było zabrać też Wanilkę przy okazji!

Posted

Bylam, widzialam biedulinke. Jest bardzo wystraszona. We czwartek ma miec zdejmowane czesc szwow. Jakies tam miejsca nie goja sie jak trzeba, wiec nastepne szwy pozniej. Na podstawie rozmowy z p wet.
A wogole to zdolowana jestem: 4 szczeniątka placzace bez mamy, inne placzace biedactwa.Ja juz nie daje rady.:placz:

Posted

moniko te szczeniaczki predzej znajda domek niz ja zajde drugi raz do schronu, wiem to. Psiaki potrzebuja nadzej miłosci i oparcia, nie płaczu więc otrzyj oczęta i do dzieła:loveu:..

wanilka...zostanie wydana kiedy p. weter. zwrócimy pieniązki za zabieg 200 zł)...wyszło nieporozumienie z poinformowaniem mnie o zabiegu i o chorobie suni i dlatego jest tak jak jest...nic juz więcej niewiem...decyzja jest niezmienialna....:niewiem: