maksiorek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 AdaK napisał(a):Chodzi o ten piątek który teraz nastąpi? Czy chodziło o wczorajszy piątek?? Niestety, okazja przepadła, bo szczegóły dogadywałam w piątek, a transport miał być dzisiaj, czyli 31 stycznia. To samo dotyczy hoteliku - odwołałam go. Quote
_ogonek_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Kurcze co za szkoda, no ale suczka musi dojść do siebie po operacji... Quote
maksiorek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 AdaK napisał(a):Kurcze co za szkoda, no ale suczka musi dojść do siebie po operacji... Kiedy ja załatwiałam hotelik, to nie było mowy o operacji w schronisku. Sunia miała przyjechać do DT, miały być zrobione badania i operacja, potem rekonwalescencja i odjazd do własnego domku. I z tą myślą wszystko było organizowane, żeby sunia miała wszystko od A do Z w DT. Quote
__Lara Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='maksiorek']Niestety, okazja przepadła, bo szczegóły dogadywałam w piątek, a transport miał być dzisiaj, czyli 31 stycznia. To samo dotyczy hoteliku - odwołałam go. No i widzicie, szansa przepadła...to źle, że chcemy wyciągnąć suczkę ze schroniska??? czy nie mam prawa szukać dt jej??? jak miała cosik nie tak ze zdrowiem to były potrzebne pieniądze na zabieg, teraz nie są i zbieramy na dt, czy to tak trudno zakapować Arko??? Arko, i mam prośbę, jeśli Twoja pomoc dla suni ma się tylko ograniczać do wchodzenia na wątek i pisania postów to nie wchodź tu, poradzimy sobie bez Ciebie i Twoich złośliwych uwag. Quote
__Lara Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 maksiorek napisał(a):Kiedy ja załatwiałam hotelik, to nie było mowy o operacji w schronisku. Sunia miała przyjechać do DT, miały być zrobione badania i operacja, potem rekonwalescencja i odjazd do własnego domku. I z tą myślą wszystko było organizowane, żeby sunia miała wszystko od A do Z w DT. No i tak to miało wyglądać, ale niestety nie udało się. Quote
gonia66 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Kurcze..pół nocy rozsyłałam wątek..kilka osob napisało do mnie na PW, ze wpłaciłó pieniążki lub ze wpłaci..wieć proszę- nie róbcie tu zamętu...przecież chodzi o sunie..to dla niej tu jesteśmy..nie robcie sobie zzłośliwych uwag- bo to zamiast pomagać- szkodzi ale nie nam a pieskowi... Mała musi być wyciągnięta ze schronu i to chyba nie ulega żadnej wątpliwości??/robmy wszystko aby tak się stałó a nie szukajmy dziury w całym...:cool3: Quote
maksiorek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 __Lara napisał(a):No i tak to miało wyglądać, ale niestety nie udało się. Dokładnie, tak to miało wyglądać. Cień szansy na dzisiejszy darmowy transport jeszcze istnieje, bo koleżanka będzie wracać przez Jastrzębie około godziny 17-18... Quote
ARKA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='maksiorek']Dokładnie, tak to miało wyglądać. Cień szansy na dzisiejszy darmowy transport jeszcze istnieje, bo koleżanka będzie wracać przez Jastrzębie około godziny 17-18... Czy to tak ciezko zrozumiec, ze suka po tak rozleglym cieciu nie moze byc dzis transportowana!!!! To rozmowa jak "ze slepym o kolorach"!! Czy oby dobro tej suki wami kierowalo?? Quote
wilczek007 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 dziewczyny...nie ma sensu sie kłócic, sunia po operacji już niech jest gdzie jest...co jest to jest, już teraz trudno. Transport moge załatwić za tydzień jeżeli będzie jakies fajne DT.szczegóły moge omówic na PW. Quote
ARKA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='maksiorek']Kiedy ja załatwiałam hotelik, to nie było mowy o operacji w schronisku. Sunia miała przyjechać do DT, miały być zrobione badania i operacja, potem rekonwalescencja i odjazd do własnego domku. Owszem mialo to sens przy "wiarygodnych informacjach",ze suka ma 9 lat i to sa guzy. Czy ten staly dom juz jest??? Quote
__Lara Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Talia. napisał(a):Ile brakuje jeszcze na leczenie suni? Forum labradory.info chciałoby dofinansować leczenie suni:multi: Na dzień dzisiejszy niestety nic, tzn. chyba, że na sterylizację, którą suczka musi mieć w najbliższym czasie. Więc to może być koszt ok. 150 - 200zł. To jeśli chodzi o leczenie. Do tego potrzebne są fundusze na dt. Quote
Talia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ile brakuje jeszcze na leczenie suni? Forum labradory.info chciałoby dofinansować leczenie suni:multi: Quote
_ogonek_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Kurde i wszystko na nic... :shake: :-( Arko taka mała sugestia następnym razem, jeśli będziesz miała zamiar robić coś czego nie powinnaś uzgodnij to z kimś dobra? Quote
ARKA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='__Lara']Arko, napisałam coś. Nie wiesz, kierowała nami chęć zysku i rozgłosu :evil_lol: po to slęczymy przed kompem i wysyłamy jak głupie tysiące zaproszeń. Proszę Cię, opuść ten wątek jeśli nie chcesz pomóc suni, a tylko wypisywać złośliwe posty. Bo inaczej napiszę do moderatora żeby Cię usunął, bo zakłócasz porządek na dogo. :evil_lol: pisz,pisz tylko PRAWDE. Quote
__Lara Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='ARKA']Czy to tak ciezko zrozumiec, ze suka po tak rozleglym cieciu nie moze byc dzis transportowana!!!! To rozmowa jak "ze slepym o kolorach"!! Czy oby dobro tej suki wami kierowalo?? Arko, napisałam coś. Nie wiesz, kierowała nami chęć zysku i rozgłosu :evil_lol: po to slęczymy przed kompem i wysyłamy jak głupie tysiące zaproszeń. Proszę Cię, opuść ten wątek jeśli nie chcesz pomóc suni, a tylko wypisywać złośliwe posty. Bo inaczej napiszę do moderatora żeby Cię usunął, bo zakłócasz porządek na dogo. Quote
__Lara Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A jeśli chodzi o dom stały to możesz go poszukasz droga Arko??? jakieś ogłoszenia??? nie? a to dziękujemy. Quote
__Lara Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Talia. napisał(a):Lara, a ile jest potrzebne na DT i gdzie on będzie? Hotel czy prywatna osoba? Wysłałam PW. Quote
wilczek007 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 bosze jedyny czy ja komus matke zabiłam?...a tak chciałam żeby było spokojnie a tu nic...ludzie szukamy tego DT, nie walczcie juz co?... Quote
Slomka22 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Arko mam pytanie bo ja nadal nie rozumiem Dlaczego dziewczyny nie mogly zbierac na badania, wyciagniecie jej ze schronu i zalatwienie dt? A pozniej ew. operacja.. I dlaczego taka nagla decyzja wetki? Jezeli ktos chcial pomoc tej suczce to przeciez inny pies mogl "skorzystac" w miejsce jej, czyz nie? Quote
Talia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Lara, a ile jest potrzebne na DT i gdzie on będzie? Hotel czy prywatna osoba? Quote
__Lara Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ARKA napisał(a)::evil_lol: pisz,pisz tylko PRAWDE. Mówisz, masz. Quote
_ogonek_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Naprawdę szkoda mi suni :-( Miala szansę, a ta została zmarnowana :shake: Quote
ARKA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Slomka22 napisał(a):Arko mam pytanie bo ja nadal nie rozumiem Dlaczego dziewczyny nie mogly zbierac na badania, wyciagniecie jej ze schronu i zalatwienie dt? A pozniej ew. operacja.. jak Ci tu wytlumczyc.Sunia byla w schronisku, one sobie cos tam zaplanowaly ale.....SLOWA w schronisku nie powiedzialy, jak ludzie, ze: Chcemy pomoc tej suni, chcemy ja zabrac, zoperowac, znalezc dom. One robily swoje i pisaly swoje a schronisko tez swoje robilo.TYLE. Quote
Recommended Posts