Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Evelin']Też mam ograniczone zaufanie odnośnie nabierania przez pisma mocy urzędowej...Czy ktos wie ile trzeba czekać,a ewentualnie po jakim czasie się przypomniec,żeby nie wyjść na totalnego oszołoma????[/QUOTE]
jeśli poprosiłaś o odpowiedź na piśmie to mają na to 30 dni :)
a na maila to nie muszą odpowiadać......

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka,
wtem z jajeczka wyszła kurka,
nastroszyła swoje piórka,
Teraz biega, głośno krzyczy,
że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY :)

Zdrowych i pogodnych Świąt dla Pipi i jej stadka oraz dla wszystkich zaprzyjaźnionych cioteczek, które zaglądają na ten wątek :)
[/FONT]

Posted

Za piękne życzenia, pięknie dziękuję i od siebie także pięknie życzę Pipi, Jej Gromadce i wszystkim wokół nich skupionym Cioteczkom zdrowych, radosnych i Rodzinnych Świąt Wielkanocnych.

Posted

Ciociu Evita,bardzo dziękujemy,Wesołego Alleluja

[SIZE="3"]Wesołych,Zdrowych Świąt Wielkiej Nocy Kochana DOG O MANIO :loveu:

Ciociu Elik bardzo dziękujemy Wesołego Alleluja.

• 3 weeks later...
Posted

Pipi- gdybyś nie napisała, że na tych fotach jest Saba- to w życiu bym jej nie poznała. Wygląda r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-i-e :loveu:. Chyba tak pięknie jak nigdy dotąd :) No i te jej spacerki, postawa, zachowanie- aż trudno uwierzyc, że to ta sama Saba. Super- oby tak dalej szło :)
P.S. Przyłączam się do pytania Enii. Czy podajesz jej ten preparat Efa Olie, czy jest skuteczny wg Ciebie itp ?

Posted

Preparat podaję,ale jeszcze za krótko żeby było widać,czy działa,bo skórę ma ona suchą,bardzo się sypie,ma takie placki łysawe,bardzo suche w tych miejscach.Akurat na zdjęciach nie było widać.Z nią to jest tak,że ja sama już nie wiem,jaka jest przyczyna,że u niej w jednym miejscu zarasta,to w innym się pojawiają prześwity,które po jakimś czasie zarosną,potem w innym miejscu to samo.Czasem jest tak,że jakiś czas zarośnie wszystko,ale potem znowu się zaczyna.Nie wiem od czego to zależy.Teraz na przykład znowu spadła z wagi i to sporo,a je zawsze to samo i jak do tej pory to ruchu miała niewiele.Już tak bywało,że chudła,ale za jakiś czas się poprawiała i to nawet sporo.Teraz pewnie też tak będzie.Już ja nie mam siły do niej.Dziś np. była na dworze,ale zaczął padać deszcz,a ona za nic w świecie nie chciała wejść do domu.Zmokłam jak kura,bo dopiero jak odeszłam daleko,to raczyła wejść.Dziś znowu mnie się bała.Ona ma takie napady,nie mogę jej rozszyfrować,dlaczego ona tak się zachowuje.Mówię wam,czasem jest tak,że podejdzie,ja pogłaskam i wszystko dobrze,a czasem,ma mnie gdzieś.Ona jest coś tak jak kot,jak chce to tak,ale jak nie,to nie i koniec.Ogólnie jest o niebo lepiej,ale adopcyjna to ona nie jest.Nora może już iść do domku.Ta to jest bardzo mądra,nie niszczy,niczego jej nie potrzeba,jest bardzo spokojna.Jeść,pić,spacerek i łóżeczko - wszystko.Jednak bardzo się z Sabą kochają.Jak Saba jeszcze nie chodziła luzem,to po powrocie Norki,umizgom nie było końca.Saba aż się wykładała przed matką ze szczęścia.Śpią wtulone razem.Nigdy nie widziałam żeby jedna spała od drugiej oddzielnie.Ok,ależ się rozpisałam???????????

Posted

Pipi napisał(a):
Preparat podaję,ale jeszcze za krótko żeby było widać,czy działa,bo skórę ma ona suchą,bardzo się sypie,ma takie placki łysawe,bardzo suche w tych miejscach.Akurat na zdjęciach nie było widać.Z nią to jest tak,że ja sama już nie wiem,jaka jest przyczyna,że u niej w jednym miejscu zarasta,to w innym się pojawiają prześwity,które po jakimś czasie zarosną,potem w innym miejscu to samo.Czasem jest tak,że jakiś czas zarośnie wszystko,ale potem znowu się zaczyna.Nie wiem od czego to zależy.Teraz na przykład znowu spadła z wagi i to sporo,a je zawsze to samo i jak do tej pory to ruchu miała niewiele.Już tak bywało,że chudła,ale za jakiś czas się poprawiała i to nawet sporo.Teraz pewnie też tak będzie.Już ja nie mam siły do niej.Dziś np. była na dworze,ale zaczął padać deszcz,a ona za nic w świecie nie chciała wejść do domu.Zmokłam jak kura,bo dopiero jak odeszłam daleko,to raczyła wejść.Dziś znowu mnie się bała.Ona ma takie napady,nie mogę jej rozszyfrować,dlaczego ona tak się zachowuje.Mówię wam,czasem jest tak,że podejdzie,ja pogłaskam i wszystko dobrze,a czasem,ma mnie gdzieś.Ona jest coś tak jak kot,jak chce to tak,ale jak nie,to nie i koniec.Ogólnie jest o niebo lepiej,ale adopcyjna to ona nie jest.Nora może już iść do domku.Ta to jest bardzo mądra,nie niszczy,niczego jej nie potrzeba,jest bardzo spokojna.Jeść,pić,spacerek i łóżeczko - wszystko.Jednak bardzo się z Sabą kochają.Jak Saba jeszcze nie chodziła luzem,to po powrocie Norki,umizgom nie było końca.Saba aż się wykładała przed matką ze szczęścia.Śpią wtulone razem.Nigdy nie widziałam żeby jedna spała od drugiej oddzielnie.Ok,ależ się rozpisałam???????????

żeby to nie była przypadkiem tarczyca????
tylko jak jej zrobić badanie krwi?
fajnie ,że je puszczasz, dość tej niewoli niech sie opalają......

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Kochani przyjaciele !!!

zdarzył się CUD!!!!!!!

KTOŚ przeczytał ten wątek i postanowił pomóc psom pod moją opieką, Stowarzyszenie na Rzecz Odpowiedzialnej Opieki Nad Zwierzętami i Fundacja Jak Pies z Kotem postanowiło podarować naszym podopiecznym psom i kotom SUPER WIELKI ZAPAS KARMY!!!!!!!!

nie mogę w to uwierzyć, że zostaliśmy tak hojnie obdarowani, mamy bardzo bardzo duży zapas wspaniałej karmy suchej i mokrej również. Psy i koty dziękują najpiękniej jak potrafią, a ja kłaniam się nisko.Wspaniały dar, który przywraca wiarę w ludzi, zupełnie obcych ludzi, którzy tak wspaniale nam pomogli.Jesteście wielcy!!!!! . Dziekuje raz jeszcze w imieniu moich podopiecznych.

[/FONT]