Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pipi - gratulowałam i cieszyłam się razem z Toba na innym wątku, ale i tutaj napiszę, że... cuda się jednak zdarzają!
Piękny gest ze strony Stowarzyszenia i Fundacji:)

Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']A co u Pipi? Mam nadzieję, że nie dotarła do nich fala powodziowa...?

pzdr.[/QUOTE]

Pipi zalatana przy swoim stadzie, ale pewnie niedługo się tu odezwie i zda relację co u niej;)

Posted

Oj,tak,zalatana ostatnio,ale już dobrze,pomalutku się uspokoi.Kociaki mają jechać do dt,a nowa tymczaska Dianka,od wczoraj zachowuje się poprawnie.Nie chce tylko siedzieć w boksie,po każdym spacerku płacze,dlatego jeszcze trochę mi zejdzie,żeby towarzystwo przyzwyczaić do siebie.Już jest dobrze z Alutką,Kropką i Ozzym.Misio na nią warczy,ale już mniej.Monka,niestety raczej nie zaakceptuje nowej dziewczynki.Jeszcze boję się puścić ją luzem,żeby nie uciekła.Przywiozła ją do mnie Evelin z interwencji.Więcej o niej i zdjęcia za kilka godzin,bo muszę do miasta podjechać teraz,przepraszam.

U nas sucho,na szczęście.Pięć km od mojej wsi jest rzeka Narew,ale wczoraj tam byłam i jest spokojnie.Rozlana,ale nie bardziej,jak w ubiegłym roku.Cieszymy się,że nam nic nie grozi.Bardzo współczuję wszystkim,których dotknęła powódź.

Posted

[quote name='enia']Asiaczku to zobaczysz nową dziewczynkę:
http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf.-1-6)/page226
Dzieki, ja juz widziałam Diankę:)

[quote name='evita.']Zapraszamy na kolejny bazarek, z którego ewentualny dochód przeznaczony będzie na zwierzaki przebywające pod opieką Pipi. Tym razem za ciuszki dziękuję Enii i jej siostrze :loveu:
http://www.dogomania.pl/threads/186431-***MARKOWE-JEANSY-i-KURTECZKA***-rozmiar-34-36-38-na-psy-Pipi-do-2.VI.***

Niestety, nie moje rozmiary...

Posted

Asiaczek napisał(a):

Niestety, nie moje rozmiary...

Moje też nie- niestety :evil_lol: Asiaczku, ale obiecuję, że już wkrótce nowy bazarek ciuszkowy dla okrąglejszych kobitek ;)

Posted

evita. napisał(a):
Moje też nie- niestety :evil_lol: Asiaczku, ale obiecuję, że już wkrótce nowy bazarek ciuszkowy dla okrąglejszych kobitek ;)

O to ja czekam z utęsknieniem na większe rozmiary:cool3:

Posted

evita. napisał(a):

Iza!!! napisał(a):
O to ja czekam z utęsknieniem na większe rozmiary:cool3:

No i jest bazarek dla nas. Zaraz tam zajrzę:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No i jest bazarek dla nas. Zaraz tam zajrzę:)

Pzdr.

Bardzo pięknie zapraszamy.
Cioci Enii i Evicie specjalne dziękuję

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Verdana]
Informujemy, że zakupione przez Ciebie [/FONT]
[FONT=Verdana]towary
zostały wysłane na adres: Irena J,, Falki 57, 17-132 Wyszki, Polska.

Lista towarów:
Nazwa Ilość Bosch MY-FRIEND 20kgx 3= 60 kg plus 6 puszek

Data wysyłki: 2010-06-17.
[/FONT]

Posted

Ellig napisał(a):
Tak Pipi, dzisiaj przyjedzie do Ciebie karma, firma przewozowa "Siodemka".

Serdeczne dzięki w imieniu psiaków!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Ellig napisał(a):
Tak Pipi, dzisiaj przyjedzie do Ciebie karma, firma przewozowa "Siodemka".

:kiss_2: D Z I Ę K U J E M Y :Rose: