weszka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przystojniak z pewnością się ucieszy z nowego banerka :) No i cioteczki też! A jest Fuxio w Dzienniku? Miałam kupić po drodze do pracy i zapomniałam :oops: Quote
AMIGA Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzisiaj w Dzienniku jest Grall także z "naszego" hotelu Quote
ULKA12 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Fuks ty szczęściarzu:lol: Ciotki krakowskie masz boskie:lol: Muszę częściej nadawać to imię schroniskowym psom, chyba przynosi szczęście:lol: Quote
tamb Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Więc Fux będzie jutro w DP. Bardzo się martwię bo będą telefony fuxiowe a ja mam być o 17-tej w Wieliczce, żeby pojechać z Trojką do programu. Może ktoś przy Trojce mnie zastąpi, bardzo proszę.:Help_2: Quote
Sally (od Koanka) Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='weszka']Przystojniak z pewnością się ucieszy z nowego banerka :) No i cioteczki też! A jest Fuxio w Dzienniku? Miałam kupić po drodze do pracy i zapomniałam :oops: Chcecie to macie :) Są jakie są, ale są :evil_lol: Podlinkowane [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
weszka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='tamb']Więc Fux będzie jutro w DP. Bardzo się martwię bo będą telefony fuxiowe a ja mam być o 17-tej w Wieliczce, żeby pojechać z Trojką do programu. Może ktoś przy Trojce mnie zastąpi, bardzo proszę.:Help_2:[/quote] Tamb obyś miała taki problem że telefony się będą urywały! Myślę że nawet jeśli przez jakiś czas nie będziesz mogła odebrać to jak ktoś będzie poważnie zainteresowany to zadzwoni później. 3mam mocno kciuki!!! Quote
tamb Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Kciuki potrzebne. Quote
AMIGA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Pięęękna historia. Domki!! Zgłaszać się proszę!!!! Quote
hop! Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='tamb']Jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Kciuki potrzebne.[/quote] Tamarko, trzymam kciuki. :thumbs: Co za tekst... A mówiłaś, że nie umiesz napisać wzruszająco. ;) Quote
AMIGA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A ja już od teraz :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Onaa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 nie wiedziałam nic jaka była historia Fuxa przed schroniskiem, nic tutaj na wątku nie było napisane Quote
tamb Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Telefonów jest dużo, jak dotąd 2 warte sprawdzenia. Miniulka19 pojedzie dziś z Trojką do programu a ja będę dzięki temu pilnować telefonów. Quote
AMIGA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Są telefony? To super. Po tym jak nasz staruszek Benji był w Dzienniku miałam dosłownie tylko kilka telefonów. Fuxio ty to masz fuksa :multi: Quote
weszka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tamb :diabloti: oby akcja zakończyła się domkiem! Na 4 Fuksiowe łapy Quote
tamb Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Dwa domki sprawdzę ale żaden mnie nie przekonuje na 100%. W jednym pani zna się na psach, jednego miała 12 lat, drugiego 15 ale ma głos osoby starszej. Kiedy się spotkamy, okaże się w jaki jest wieku. W drugim domku jest ogród, 10-letnia dziewczynka ale poprzedni pies się zgubił. Szukają, rozpaczają, jeszcze nie pytałam w jakich okolicznościach to się stało. Podchodzę do tego bardzo sceptycznie. Zobaczymy :crazyeye: Quote
Onaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tamb, czy te domki z Krakowa ? Jeśli tak to może napisz skąd dokładnie - wprawdzie świat jest duży ale może się okazać że się akurat tego kogoś zna. Och, troszkę się denerwuję żeby Fuksiowi wspaniały domek się trafił już dzisiaj :) Trzymamy mocno kciuki - ja i mój pies ! Quote
ULKA12 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Na pewno wspaniały domek na Fuksa już czeka tylko jeszcze go nie odnaleźli:lol: Quote
tamb Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jeden domek jest z Krakowa, drugi z Niepołomic. Jutro o 10tej będzie spotkanie z ludźmi z Niepołomic w hotelu. Quote
ULKA12 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Trzymam kciuki Tamb nie denerwuj się:lol: Quote
Recommended Posts