Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Więc Fux będzie jutro w DP. Bardzo się martwię bo będą telefony fuxiowe a ja mam być o 17-tej w Wieliczce, żeby pojechać z Trojką do programu. Może ktoś przy Trojce mnie zastąpi, bardzo proszę.:Help_2:

Posted

[quote name='weszka']Przystojniak z pewnością się ucieszy z nowego banerka :) No i cioteczki też!
A jest Fuxio w Dzienniku? Miałam kupić po drodze do pracy i zapomniałam :oops:

Chcecie to macie :) Są jakie są, ale są :evil_lol: Podlinkowane

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

Posted

[quote name='tamb']Więc Fux będzie jutro w DP. Bardzo się martwię bo będą telefony fuxiowe a ja mam być o 17-tej w Wieliczce, żeby pojechać z Trojką do programu. Może ktoś przy Trojce mnie zastąpi, bardzo proszę.:Help_2:[/quote]

Tamb obyś miała taki problem że telefony się będą urywały! Myślę że nawet jeśli przez jakiś czas nie będziesz mogła odebrać to jak ktoś będzie poważnie zainteresowany to zadzwoni później.
3mam mocno kciuki!!!

Posted

[quote name='tamb']Jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Kciuki potrzebne.[/quote]
Tamarko, trzymam kciuki. :thumbs:

Co za tekst... A mówiłaś, że nie umiesz napisać wzruszająco. ;)

Posted

Telefonów jest dużo, jak dotąd 2 warte sprawdzenia. Miniulka19 pojedzie dziś z Trojką do programu a ja będę dzięki temu pilnować telefonów.

Posted

Dwa domki sprawdzę ale żaden mnie nie przekonuje na 100%. W jednym pani zna się na psach, jednego miała 12 lat, drugiego 15 ale ma głos osoby starszej. Kiedy się spotkamy, okaże się w jaki jest wieku. W drugim domku jest ogród, 10-letnia dziewczynka ale poprzedni pies się zgubił. Szukają, rozpaczają, jeszcze nie pytałam w jakich okolicznościach to się stało. Podchodzę do tego bardzo sceptycznie. Zobaczymy :crazyeye:

Posted

Tamb, czy te domki z Krakowa ?
Jeśli tak to może napisz skąd dokładnie - wprawdzie świat jest duży ale może się okazać że się akurat tego kogoś zna.

Och, troszkę się denerwuję żeby Fuksiowi wspaniały domek się trafił już dzisiaj :)
Trzymamy mocno kciuki - ja i mój pies !