Onaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ja też mocno trzymam kciuki za dobry domek dla naszego Fuksika !!! Quote
tamb Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Rozważam kastrację Fuksa. Zanim ukaże się nowe ogłoszenie i sprawdzę potencjalne domki, Fuksik będzie już wygojony. Jutro idę z kotem do mojej wetki i mogę ustalić termin. Czy mogę liczyć na pokrycie kosztów kastracji przez osoby, które deklarowały pomoc finansową? Quote
tamb Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dowiedziałam się dzisiaj, że kastracja na miejscu (w Wieliczce), bez naszego transportowania psa to koszt 150zł. U mojej wetki byłoby 50zł mniej ale woziłybyśmy psa same, na antybiotyk też. Quote
weszka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 To chyba jednak lepiej skorzystać z usług wetów na miejscu. Termin już jest - Fuksio się już nadaje??? Quote
AMIGA Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 I ja tez myslę, że jeśli aż tak wieeelkiej cenowej różnicy nie ma, to lepiej załatwić to w Arwecie. Tym bardziej, że naprawdę te zabiegi robią tam fantastycznie. Fabio już na drugi dzień sobie nic z zabiegu nie robił. Quote
hop! Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='tamb']Dowiedziałam się dzisiaj, że kastracja na miejscu (w Wieliczce), bez naszego transportowania psa to koszt 150zł. Trzeba jak najszybciej zebrać 150 zł. Kto może pomóc finansowo? Quote
weszka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ja dorzucam 100 zł na kastrację Fuksiaka :) Poproszę na PW nr konta. Quote
tamb Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Bardzo dziękuję. Jutro ustalę termin zabiegu.:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='tamb']Bardzo dziękuję. Jutro ustalę termin zabiegu.:loveu:[/quote] Tamara dobrze by bylo zeby ten zabieg byl juz bo w sobote Fuxik jest zaproszony przez red.Magde na aukcje pod m1,wiec dobrze by bylo zeby byl w miare sprawny.;) Quote
weszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Oooo jest akcja adopcyjna? Ja to mam zawsze mieszane uczucia przy takich akcjach :roll: ale zawsze jest szansa na domek. Jakby co służę pomocą w transporcie i opiece nad Fuksiem. Quote
AMIGA Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Oj sponiewierał mnie dzisiaj Fuksior, sponiewierał! Chłopak ma niesamowitą krzepę, a ja mimo słusznej postury latałam za nim jak fryga:evil_lol: Quote
ULKA12 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Kilka dni mnie nie było a tutaj takie zmiany, oczywiście popieram pomysł kastracji Fuksa, chociaż nie wiem czy jemu się też to będzie podobało. Niestety nie bardzo mogę pomóc finansowo ale z tego co wiem na dogomaniaków zawsze można liczyć. Ile jeszcze brakuje? W sieci jestem tylko chwilowo więc bardzo przepraszam jesli znowu zniknę. Quote
tamb Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Fuksik będzie kastrowany w poniedziałek o 11-tej. W sobotę pokażemy go na aukcji w M1. Jeśli ktoś odpowiedni zechce go adoptować, odwieziemy go osobiście w umówionym terminie. Dzięki Foksi i Dżekuś będzie w Gazecie Krakowskiej. Będzie dobrze.;) Quote
jurmar98 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Prawdopodobnie wybiorę się w niedzielę do hoteliku więc mogę dorzucić 50zł na kastrację (choć jako mężczyźnie wcale mi się to nie podoba,ale wiem że i tak zrobicie to,więc moje zdanie się nie liczy)Zostawię u p.Tomka tylko napiszcie dla kogo. Druga sprawa- czy pieskowi oprócz dobrego jedzenia,które oczywiście przywiozę jest coś potrzebne.Jeśli któraś z Cioteczek ma jakąś propozycję to niech napisze.W miarę możliwości postaram się pomóc (może coś z zabawek,o ile Fuksio potrafi się bawić ,bo z tym bywa różnie) Quote
tamb Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Zostaw dla Fuksa u pana Tomka. Pan Tomek zapłaci przy odbiorze Fuksika po zabiegu. Dziękuję. Po kastracji zrobię rozliczenie na wątku. Zabawki i obrożę ma, śliczny kocyk do nowego domu dostał w prezencie, przydałaby się dobra szczotka.;) Fuksik lubi dostać coś pysznego, bardzo się cieszy. Quote
AMIGA Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ja mam propozycję - jakby się dało znaleźć takie cóś, co będzie Fuksiowi szeptać do ucha -"nie szarp, nie ciągnij, zwolnij" to ja się dołożę :evil_lol: Quote
ULKA12 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Dziewczyny bardzo przepraszam za offa ale może wy macie jakieś pomysły zajrzyjcie tutaj proszę http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukam-dt-dla-2-szczeniakow-na-okolo-3-tygodnie-do-znalezienia-im-domu-131431/#post11787860 Quote
weszka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 AMIGA napisał(a):Ja mam propozycję - jakby się dało znaleźć takie cóś, co będzie Fuksiowi szeptać do ucha -"nie szarp, nie ciągnij, zwolnij" to ja się dołożę :evil_lol: Ja chyba mam obroże uzdową to by dobrze na Fuksia podziałała. Muszę przeszperać psie szpargały, a poza tym jest do kupienia na bazarku więc można by mu sprawić. Quote
ULKA12 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Bo on ma w sobie za dużo energii może trzeba mu jakąś oponę podpiąć to przestanie tak gnać do przodu:evil_lol: Quote
weszka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Fuksio prosi jutro o kciuki bo będzie się na aukcji w centrum handlowym prezentował :razz: Drukuję tez kilka plakatów żeby zostawić jakby co. Quote
Recommended Posts