Sally (od Koanka) Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Hej, bo ja się już zgubiłam :shake: On jest Fuks, czy Fux? Może to mało ważne, ale jednak lepiej by było to jasne... Quote
ULKA12 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Najlepiej skontaktuj się na pw z tamb i do niej wysyłaj:lol: dziękuję w imieniu Fuksa:loveu: Quote
agata51 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ale rejwach! A my sobie spokojnie na spacerek pójdziemy, piesku. Quote
ULKA12 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 A mnie dzisiaj jedna osoba pytała o Fuxa/Fuksa:lol::lol::lol: Może będzie domek, ale na razie cichutko bo ja przesądna jestem;) Quote
AMIGA Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ULKA12 napisał(a):, ale na razie cichutko bo ja przesądna jestem;) Tfu tfu tfu trzy razy przez lewe ramię:p Quote
agata51 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 AMIGA napisał(a):Tfu tfu tfu trzy razy przez lewe ramię:p Koniecznie o północy przy pełni księżyca! Quote
Sally (od Koanka) Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Trzymamy mocno kciuki Fuxiku nasz! Quote
ULKA12 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Sama nie wiem. Dziewczyna, która chciała adoptować Fuksa właśnie zmienia mieszkanie i jak będzie po wszystkim ma się odezwać. Może najlepiej będzie jeśli sama się tutaj odezwie i powie co i jak. Ja osobiście doradzała bym jakiegoś mniejszego psa tym bardziej, że mieszkanie ma być wynajmowane. Z drugiej strony jak ktoś kocha psa nie ważne są metraże. Quote
Onaa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ojej żeby się udało. A skąd ta osoba dowiedziała się o Fuksie ? Mieszkanie wynajmowane hm... no jest pewne ryzyko, bo jak będzie się np. znowu przenosić to musi szukać takiego mieszkania żeby mógł tam mieszkac też pies ale dla chcącego nie ma rzeczy niemożliwych.;) A duży pies spokojnie może zamieszkiwać sobie w mieszkanku w bloku! Jak napisała ULKA12 metraż nie ważny, najważniejsza jest miłość do psa. Quote
ULKA12 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 O fuksie dziewczyna dowiedziała się z dogomani, nie rozumiem dlaczego nie odzywa się na wątku sama. Poczekamy zobaczymy. Tamb rezerwacja w hoteliku zrobiona? Bo przecież to już tylko 6 dni:lol: Quote
Ola la Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 WItam fuksofanki:lol: to ja sie Mr'em Fuksiastym zainteresowalam tylko nie chcialam pisac nic na watku zeby wielkich nadzieji nie wzbudzac bo musze 5 tyg. czekac az moje kochanie dostanie umowe o prace "na stale" bo narazie ma na rok.Glupio byloby wzisc mieszkanko a po miesiacu sie z niego wynosic bo pracki niet.A pracuje w chorzowskim zoo i mysle ze na bank mu przedluza:evil_lol: dzial słoni...wyobrazta sobie te gowna :evil_lol: podobno dziennie jest tego prawie tona :evil_lol: Fuks jest superhiper fajny.Chłolirnie wzruszyl mnie tez James.moze kojarzycie?byl strasznie wychudzony i wylysialy a teraz no piknosc.Mysle jednak ze ma spore szanse na dom.W koncu jego historia opewnie nie tylko mnie wzrusza.No a nasz Fuks.Fuks nima megawzruszajacej histori,jesty dosyc duzy i szkoda ale nie widze zebh ktos sie nim interesowal..Ehhh... aha a Fuks jest teraz w hoteliku??? Moge jakis bazarek na niego wystawic czy cus? Quote
Onaa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 rozumiem że narazie Fux jedzie jednak do hotelu tak? Quote
ULKA12 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Ola la fajnie, że się pojawiłaś:lol: Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli a może wtedy i Fuksowi się poszczęści. Jak na razie plan jest taki w niedzielę rano jadę do schronu i zabieram Fuksa do Wieliczki do hoteliku. Mam nadzieję, że Tamb potwierdzi rezerwacje. A co potem zobaczymy. W hoteliku Fuks będzie przez fuksomanki bacznie obserwowany i może dowiemy się o nim wtedy więcej. I zobaczymy jak rozwinie się sytuacja mieszkaniowa Ola la. Na razie i tak musimy czekać.Odzew z allegro i innych ogłoszeń zerowy:shake: Quote
Ola la Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Kurcze ja sobie wkreciłam ze on juz w hotelu.a on jeszcze w takim razie przy tej dziurawej budzie?ehhh.ile ja bym dala za to zeby juz byc na swoim:-( a tu trzeba czekac.Jestem najbardziej niecierpliwa osoba swiata a musze czekac:angryy: No nic kibicuje Fuksiowi moze mu sie wczesniej poszczesci.dziwne zy nikt sie nie interesuje adopcja:shake: Quote
Sally (od Koanka) Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Też się dziwię... Jak do feri (moich) jeszcze się nie znajdzie "pewna" osoba, która weźmie Fuxa, to zrobię mu nowe ogłoszonka - wtedy będę miałą więcej czasu Quote
Ola la Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No tez sie dziwie cięzko.hmmm w jakim wogole Fuks wieku.cos mi sie obilo o oczy ze 2-3 lata a potem ze 5 albo odwrotnie . Quote
agata51 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Fuksiku, a my sobie spokojnie na spacerek na spacerek pobiegniemy. Quote
Onaa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Fajnie by było dziewczyny jakbyście zrobiły Fuksikowi jakieś ładne zdjecia - takie z bliska jego pycholka - może by się nawet psiak uśmiechnął do zdjecia :lol:. Bo jak ma zdjecia że na tym łańcuchu stoi przy budzie to takie jakieś smutne są. No i on czarny jest, to mu tak dobrze nie widać pysiaczka i oczków, a oczki to wg mnie dużo mówią ( zresztą nie tylko o psie), i chyba najbardziej wzruszają kogoś kto szuka miłego psiaka dla siebie. Więc jakby się udało jakieś chwytające za serce zdjęcie :saint1::lilangel::bigcry: to byłoby dobrze. Bo rozumiem że domek u Ola la nie jest pewny> A ten nasz Fuksik to taki słodziak jest :) Quote
Ola la Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ano nie jest pewny.Jestem totalnie zalamana dziewczyny.Kojak pewnie go kojarzycie.Mial w weekend jechac do super domu ale nie pojedzie :placz: cholerny swiat.dzieki Kojakowi trafilam na dogomanie.no cala noc prawie niespalam.kuzwa. apropo Fuksia to przydalyby sie jakies fajne zdjatka to wydrukuje ogloszenia i porozwieszam u mnie na osiedlu.sporo ludzi tu mieszka.Popytam tez znajomych:shake: Quote
AMIGA Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Byłam dzisiaj w hotelu. Wprawdzie nie pytałam właściciela, bo nie chciałam "wchodzić w paradę" ale widzialam, że są wolne miejsca. Quote
Ola la Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ma ktos moze jakies chwytajace za serce,eleganckie ,wyrazne zdjecia Fuksika?jesli tak to moglby mi wyslac na maila i wydrukuje ogloszenia i oblepie nimi osiedle:evil_lol: moj mail [email protected] Fuks musi miec chałupę! Quote
Recommended Posts