weszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cuuuudny :loveu: Koniecznie muszę go odwiedzić no i Fabia! I mam plan zrobić to w niedzielę. No i wezmę Nikosia to nastrzelam fot. Ktoś się ze mną wybierze do pomocy? Quote
AMIGA Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ja właśnie planowałam jechać w niedzielę, bo w sobotę muszę naprawić wahacze w "psiowozie" Quote
AMIGA Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Fajnie, zapowiadają zmianę pogody i może znowu będzie choć trochę sniegu. Zawsze to jakoś się lepiej prezentuje na zdjęciach niż szata zdeptana trawa Quote
ULKA12 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Z tego co wiem to Tamb nad tym pracuje:lol: Quote
Onaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Nawet nie wiecie Dziewczyny jak sie cieszę, że Fuksik taki szczęśliwy i taki przez wspaniałych jak Wy ludzi doglądany :loveu:. Na tych zdjęciach to widać jaki z niego słodki i kochany psiaczek, jaki ma miły pycholek. A przedtem na tym łańcuchu przy schroniskowej budzie to taki zrezygnowany był całkiem, tak smutno i żałośnie wyglądał. Jak weszłam na ten wątek Fuksika na początku to tak trochę beznadzieją wiało i bardzo się martwiłam że psiak do końca swoich dni będzie na łańcuchu :-(( w schronisku albo gdzieś przy podwórkowej budzie), a tu tak mu się los odmienił :) On wie że tyle dobrych ludzi się nim interesuje , opiekuje. Napewno czuje się bezpiecznie i jest spokojny. I wie że czekanie na człowieka ma sens. Do pełni szczęścia potrzebny teraz jeszcze Fuksikowi dobry domek i człowiek, który go pokocha na zawsze !!! Quote
Onaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Nie wiem czy wiecie ale piesek z raną na głowie Kojak nie znalazł domu u Oli :-( ( pojechał do niej ale ... musi wracać i szukać innego domu ). Ola myślała także kiedyś - jeśli pamiętacie - o naszym Fuksiku. ...... Quote
AMIGA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dobrze, że Fuksio nie musi znosić tylu przeprowadzek :p Quote
ULKA12 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Dogo a jakie Ola podała przyczyny? Najlepiej podeślij mi link do wątku Kojaka. Quote
AMIGA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ULKA12 napisał(a):Dogo a jakie Ola podała przyczyny? Najlepiej podeślij mi link do wątku Kojaka. W podpisie Oli jest banerek do wątku Kojaka Właściwie więcej mówili inni niż Ola. Ale głównie chodziło o to, że ojciec nie zgodził sie na psa Quote
Panca Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 u mnie tez jest watek Kojaka - zapraszam do czytania:roll: Quote
Onaa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 co tam u Ciebie Fuksiku, pewnie w swoim boksie już wyglądasz dobrych Cioteczek ?:lol: Quote
ULKA12 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Teraz jak się na dworze zimno zrobiło to Fuks pewnie leży w ciepełku i śni o swoim nowym domku:lol: Quote
Onaa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 śniegi straszne, zima się robi od nowa - u Ciebie Ulka pewnie też :) dobrze że nasz Fuksik ma w hoteliku ciepło, spokojnie i ma co jeść :lol: Quote
AMIGA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 W niedzielę będzie miał porządną sesję zdjęciową. Juz nabyłam w drodze kupna żołądeczki drobiowe - będzie jak znalazł zeby Fuksia przekupić, żeby zechciał postac przez chwilkę a nie drzeć do przodu jak w zaprzęgu:evil_lol: Quote
agamika Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 :evil_lol:czyby Amiga sugerowała ze poprzednie sesje sa do d***** :lol::evil_lol::diabloti: aa,moje jeszcze gorsze od karusip :diabloti: :evil_lol: , le i tak wstawię czornego a to jest najlepsiejsze :evil_lol: Quote
ULKA12 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 To ostatnie faktycznie najlepsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktoś się przewrócił?? dziewczynki wklejajcie wszystkie zdjęcia jakie macie ja nie mogę się na niego napatrzyć:loveu: Quote
AMIGA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 agamika napisał(a)::evil_lol:czyby Amiga sugerowała ze poprzednie sesje sa do d***** :lol::evil_lol::diabloti: Nikc takiego nie sugerowałam :mad: Tylko w ogóle straciłam nadzieję na te zdjęcia:oops: Nikt się nie przewrócił. To Fuksio po prostu jest taki ciekawy świata, ze wszędzie wbiegnie, wszędzie się wepchnie, to dlaczego by nie miał poznać biegu z przeszkodami :lol: Quote
weszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cudny jest :loveu: Już się nie mogę doczekać niedzieli! Quote
Sally (od Koanka) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Cuuudny :loveu: Foćcie go ile się da, bo my tu głodni jesteśmy naszego czarnego słodziaka :) Quote
ULKA12 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Przyłączam się do prośby Sally:lol: Quote
AMIGA Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mam nadzieję, że do niedzieli nie umrzecie z głodu :evil_lol: Quote
ULKA12 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 No nie wiem, bo ja teraz jestem na kolejnej diecie a tu mi jeszcze Fuksika limitują:lol: Quote
Recommended Posts