Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cuuuudny :loveu: Koniecznie muszę go odwiedzić no i Fabia! I mam plan zrobić to w niedzielę. No i wezmę Nikosia to nastrzelam fot. Ktoś się ze mną wybierze do pomocy?

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie, zapowiadają zmianę pogody i może znowu będzie choć trochę sniegu. Zawsze to jakoś się lepiej prezentuje na zdjęciach niż szata zdeptana trawa

Posted

Nawet nie wiecie Dziewczyny jak sie cieszę, że Fuksik taki szczęśliwy i taki przez wspaniałych jak Wy ludzi doglądany :loveu:.

Na tych zdjęciach to widać jaki z niego słodki i kochany psiaczek, jaki ma miły pycholek. A przedtem na tym łańcuchu przy schroniskowej budzie to taki zrezygnowany był całkiem, tak smutno i żałośnie wyglądał. Jak weszłam na ten wątek Fuksika na początku to tak trochę beznadzieją wiało i bardzo się martwiłam że psiak do końca swoich dni będzie na łańcuchu :-(( w schronisku albo gdzieś przy podwórkowej budzie), a tu tak mu się los odmienił :)
On wie że tyle dobrych ludzi się nim interesuje , opiekuje.
Napewno czuje się bezpiecznie i jest spokojny. I wie że czekanie na człowieka ma sens.

Do pełni szczęścia potrzebny teraz jeszcze Fuksikowi dobry domek i człowiek, który go pokocha na zawsze !!!

Posted

Nie wiem czy wiecie ale piesek z raną na głowie Kojak nie znalazł domu u Oli :-( ( pojechał do niej ale ... musi wracać i szukać innego domu ).
Ola myślała także kiedyś - jeśli pamiętacie - o naszym Fuksiku.
......

Posted

ULKA12 napisał(a):
Dogo a jakie Ola podała przyczyny? Najlepiej podeślij mi link do wątku Kojaka.

W podpisie Oli jest banerek do wątku Kojaka
Właściwie więcej mówili inni niż Ola. Ale głównie chodziło o to, że ojciec nie zgodził sie na psa

Posted

śniegi straszne, zima się robi od nowa - u Ciebie Ulka pewnie też :)

dobrze że nasz Fuksik ma w hoteliku ciepło, spokojnie i ma co jeść :lol:

Posted

W niedzielę będzie miał porządną sesję zdjęciową. Juz nabyłam w drodze kupna żołądeczki drobiowe - będzie jak znalazł zeby Fuksia przekupić, żeby zechciał postac przez chwilkę a nie drzeć do przodu jak w zaprzęgu:evil_lol:

Posted

:evil_lol:czyby Amiga sugerowała ze poprzednie sesje sa do d***** :lol::evil_lol::diabloti:

aa,moje jeszcze gorsze od karusip :diabloti: :evil_lol: , le i tak wstawię czornego

a to jest najlepsiejsze :evil_lol:

Posted

To ostatnie faktycznie najlepsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktoś się przewrócił?? dziewczynki wklejajcie wszystkie zdjęcia jakie macie ja nie mogę się na niego napatrzyć:loveu:

Posted

agamika napisał(a):
:evil_lol:czyby Amiga sugerowała ze poprzednie sesje sa do d***** :lol::evil_lol::diabloti:

Nikc takiego nie sugerowałam :mad: Tylko w ogóle straciłam nadzieję na te zdjęcia:oops:
Nikt się nie przewrócił. To Fuksio po prostu jest taki ciekawy świata, ze wszędzie wbiegnie, wszędzie się wepchnie, to dlaczego by nie miał poznać biegu z przeszkodami :lol: