Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ,ze względu na warunki pogodowe nie pojadę chyba jutro do Lednicy (tym bardziej ,że nie mam założonych zimowych opon,a trasa w obie strony to ponad 200km)A szkoda bo piersi z kurczaka ugotowane,smakołyki i gumowa kostka do zabawy dla Fuksia kupiona.
Wizytę trzeba będzie jednak odłożyć (być może do przyszłego tygodnia).
Jeśli obiecane przeze mnie 50 zł dla Fuksia jest niezbędne teraz,to proszę o podanie konta,na które można wpłacić.Jeśli nie to zostawię pieniądze przy wizycie w hoteliku.

Posted

No i jest to słuszna decyzja.
Ja wczoraj z tamb byłam w Lednicy po trojkę i niestety tak się zakopałam, że mnie kilka osób wypychało.
A dzisiaj tez byłam po szczeniaczki na aukcję i płakac mi się chciało z powodu kompletnie zerowego wpływu na samochód. A mam zimowe opony.

Fuksior pięknie się prezentuje na aukcji. jest tam chyba największym pokazywanym psem. Oczywiście wzbudza sensację jak szczeknie, bo głos ma niczego soie. A nudzi mu się tam biedakowi, wiec szczeka prawie cały czas.
Ludzie podchodzą, daje się im bez problemów głaskać. Najfajniej wyglądał, jak namierzył jakąś panią, która konsumowała drożdżówkę. Oj jaki wpatrzony był - sledził każdy ruch ręki z drożdżówką :evil_lol:
Tamb z nim trochę wyszła pospacerować, a ja juz się musiałam ewakuowac, tak więc nie wiem, jak się losy dalej potoczą .

Posted

Chyba zanim ja dojechałam, to misieek pojechała z jakims pieskiem podpisywac umowę. I już czekała na nia następna kobieta, która chyba chcała szczeniaczka od misieek.
Do Fuksia każdy podchodził i się zachwycał jaki to wspaniały, wieeeelki pies, ale czy coś z tych zachwytów na koniec wyniknie, to nie wiem:-(

Posted

Adopcja Fuksa wymaga poświęceń. Rano jak po niego pojechałam zakopałam sie w zaspie i mnie wiejskie chłopy wyciągały - Fuks w tym czasie gwałcił matę w samochodzie :diabloti: Odwożąc go zakopał się mój szwagier ale on ma napęd 4x4 to wyjechał własnymi siłami. jurmar bez zimówek nawet się nie wybieraj :shake:

Po niemal całym dniu z tym psiakiem jestem kompletnie zakochana :loveu: jest cudownym kontaktowym psem. Wielką ufną przytulanką, a przy tym ma temperament jaki powinien mieć pies. Ktoś kto go weźmie będzie miał czarny skarb :loveu: wielka szkoda że to nie mogę być ja :roll::oops:
Na aukcji akurat Fuksiak nie miał szczęścia ale napiszę tylko tyle żeby jutro od godz. 18 trzymać kciuki bo pewna pani jedzie z nami obejrzeć chłopaka :razz:

Posted

ULKA12 napisał(a):
AMIGA oplułaś mi monitor:evil_lol: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Ale ja za ramię plułam, Nie trzeba było tam stawiac monitora :evil_lol:

Posted

A wytarłaś monitor? Bo ja wciąż pluję po 3 razy za lewe ramię. Siedzę przy mikroskopie, więc kciuki mi są potrzebne :-( Ale cały czas trzymam w myślach :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Było spotkanie, pani zainteresowana adopcją Fuksika zna jego wątek na dogo. Teraz musi wszystko dokładnie przemyśleć i niebawem dostaniemy odpowiedź.