AMIGA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Pewnie patrzy z wyrzutem, bo go przez chwilę musiałam przytrzymać, żeby choc jedno zdjęcie wyszło nie zamazane. Bo przecież on jest jak perszing:evil_lol: Quote
AMIGA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ULKA12 napisał(a):No nie wiem, bo ja teraz jestem na kolejnej diecie a tu mi jeszcze Fuksika limitują:lol: A na jakiej? Skutecznej? Fuksiu, sorry za offa :oops::oops: Quote
Sally (od Koanka) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='agata51']Matulu, te oczy!!!!!!!!!!!!!!!! Jest cudny :loveu: Quote
tamb Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/kafelki-na-moich-tymczasowiczow-130667/#post11713583 Quote
Onaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Fuksiku - jaki Ty jesteś kochany :) :loveu: Obyś znalazł dobry domek, w którym Cię będą kochać i w którym będziesz zawsze szczęśliwy !!! Quote
AMIGA Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Fuksio miał dzisiaj znowu sesję zdjęciową. Pogoda była bajkowa, mam nadzieję, że weszka wstawi nam tu zdjęcia i zobaczycie jaki on jest przekochany. Oczywiście ja fruwałam za nim jak pióreczko, a kto mnie zna, to wie, że mam swoją wagę. Fuksio najsłodziej wyglądał jak się zamieniał w śniegowego królewicza - cały był przysypany sniegiem, w pewnym momencie nawet wyglądał jakby miał sniegową czapkę na łebolku. Oczywiście po sesji należała mu się nagroda i podfutrowałam go żołądeczkami drobiowymi. Nie powiem, nie powiem - ma się ten spust :p Quote
weszka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Fuksio jest bosssski :loveu: Super z niego psiak. Przyjacielski, wesoły, przytulasty i ma mnóstwo energii :loveu: Lecimy z fotami śniegowego królewicza :lol: Quote
weszka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :evil_lol: I Wam sie podobam???? :cool1: Quote
AMIGA Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No jaaasne - jeszcze tylko zaprzęg i wszystko pasuje:evil_lol: Quote
ULKA12 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Z takimi zdjęciami to ktoś musi się w nim zakochać:lol: Quote
weszka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ULKA12 napisał(a):Z takimi zdjęciami to ktoś musi się w nim zakochać:lol: Oby! Jutro zrobię nowe allegro + inne i będziemy czekać na efekty :razz: Quote
weszka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nowe allegro Chcesz mieć Fuksa? To przygarnij! (546456752) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ULKA12 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dziękujemy:modla::modla::modla::modla::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
weszka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nie mam nerwów do znikających linków :angryy: więc wklejam tylko nazwy serwisów gdzie Fuxiowi zrobiłam ogłoszenia: adopcje.org cafeanimial kupiepsa kupsprzedaj http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1816727_chcesz_miec_fuksa_adoptuj_mix_sznaucer.html http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Chcesz-mie-Fuksa-Adoptuj-Mix-sznaucer-olbrzym-wy-e-Pi-kny-W0QQAdIdZ104108186 http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html i oczywiście na blogu sznaucerzym Quote
tamb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dziękuję, Fuksik w środę ma być w Dzienniku Polskim. Quote
agata51 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ale zdjęcia! A b:loveu:o i model wyjątkowy! No przecież nic tylko kochać! Quote
AMIGA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dzisiaj będę u "modela" Szkoda, że nie mam laptoKa bo bym mu pokazała, jak pięknie wyszedł na zdjęciach. Może jak by się w siebie zapatrzył, to by mniej ciągnął??:evil_lol: Quote
Onaa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='tamb']Dziękuję, Fuksik w środę ma być w Dzienniku Polskim.[/quote] Fajnie że Ci się udało tam umieścić ogłoszenie. Dziewczynki ! Głównie te z Krakowa - jest taki program "Kundel bury i kocury" - zastanawiam się czy by się nie udało tam naszego Fuksika przedstawić. Tylko ja nie wiem jak, bo ja już pisałam dwa razy maila do pani Magdy. która to prowadzi ale nic z tego nie wyszło. :roll: Quote
AMIGA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Do programu jest dośc ciężko się dostać, bo najpierw była "akcja Harbutowice" , a teraz chyba "akcja Olkusz" Byłam dziiaj u Fuksiora, wzięlam go na spacer, chociaż już wcześniej był na krótkim siusianku.. On ma tyle energii........... zresztą nic nowego nie piszę :evil_lol: Wzięłam z domu dzisiaj dla niego smycz flexi żeby mógł trochę pobiegać. I było super, jak był na końcu tej smyczy, a ja go włałam. Pędził do mnie tak, że o mało mnie nie wywracał i podstawiał się do mizianka. Ktoś, kto go do siebie weźmie będzie miał CUUUUUUUDO psa:loveu::loveu: Quote
tamb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Oj tak, jest cudny i kochany. Wygłaskałam go dzisiaj. Quote
Sally (od Koanka) Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Na tych ostatnich zdjęciach to dopiero widać jakie to cuuuudo :loveu: Może zrobię nowy baner? :razz: Quote
agata51 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Sally (od Koanka)']Na tych ostatnich zdjęciach to dopiero widać jakie to cuuuudo :loveu: Może zrobię nowy baner? :razz:[/quote] Noooooooooooooooooooo! Quote
Recommended Posts