Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie patrzy z wyrzutem, bo go przez chwilę musiałam przytrzymać, żeby choc jedno zdjęcie wyszło nie zamazane. Bo przecież on jest jak perszing:evil_lol:

Posted

ULKA12 napisał(a):
No nie wiem, bo ja teraz jestem na kolejnej diecie a tu mi jeszcze Fuksika limitują:lol:

A na jakiej? Skutecznej?
Fuksiu, sorry za offa :oops::oops:

Posted

Fuksiku - jaki Ty jesteś kochany :)
:loveu:

Obyś znalazł dobry domek, w którym Cię będą kochać i w którym będziesz zawsze szczęśliwy !!!

Posted

Fuksio miał dzisiaj znowu sesję zdjęciową. Pogoda była bajkowa, mam nadzieję, że weszka wstawi nam tu zdjęcia i zobaczycie jaki on jest przekochany.
Oczywiście ja fruwałam za nim jak pióreczko, a kto mnie zna, to wie, że mam swoją wagę.
Fuksio najsłodziej wyglądał jak się zamieniał w śniegowego królewicza - cały był przysypany sniegiem, w pewnym momencie nawet wyglądał jakby miał sniegową czapkę na łebolku. Oczywiście po sesji należała mu się nagroda i podfutrowałam go żołądeczkami drobiowymi. Nie powiem, nie powiem - ma się ten spust :p

Posted

Nie mam nerwów do znikających linków :angryy: więc wklejam tylko nazwy serwisów gdzie Fuxiowi zrobiłam ogłoszenia:
adopcje.org
cafeanimial
kupiepsa
kupsprzedaj
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1816727_chcesz_miec_fuksa_adoptuj_mix_sznaucer.html
http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Chcesz-mie-Fuksa-Adoptuj-Mix-sznaucer-olbrzym-wy-e-Pi-kny-W0QQAdIdZ104108186
http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html
i oczywiście na blogu sznaucerzym

Posted

Dzisiaj będę u "modela" Szkoda, że nie mam laptoKa bo bym mu pokazała, jak pięknie wyszedł na zdjęciach. Może jak by się w siebie zapatrzył, to by mniej ciągnął??:evil_lol:

Posted

[quote name='tamb']Dziękuję, Fuksik w środę ma być w Dzienniku Polskim.[/quote]

Fajnie że Ci się udało tam umieścić ogłoszenie.

Dziewczynki ! Głównie te z Krakowa - jest taki program "Kundel bury i kocury" - zastanawiam się czy by się nie udało tam naszego Fuksika przedstawić. Tylko ja nie wiem jak, bo ja już pisałam dwa razy maila do pani Magdy. która to prowadzi ale nic z tego nie wyszło. :roll:

Posted

Do programu jest dośc ciężko się dostać, bo najpierw była "akcja Harbutowice" , a teraz chyba "akcja Olkusz"
Byłam dziiaj u Fuksiora, wzięlam go na spacer, chociaż już wcześniej był na krótkim siusianku..
On ma tyle energii........... zresztą nic nowego nie piszę :evil_lol: Wzięłam z domu dzisiaj dla niego smycz flexi żeby mógł trochę pobiegać. I było super, jak był na końcu tej smyczy, a ja go włałam. Pędził do mnie tak, że o mało mnie nie wywracał i podstawiał się do mizianka.
Ktoś, kto go do siebie weźmie będzie miał CUUUUUUUDO psa:loveu::loveu: