Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O raju, ile dobrych dusz i myśli się tu zebrało 😍 Aż się poryczałam...

Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie, pozytywną energię i ciepło, jest to niesamowite!

Noel czuje się stosunkowo dobrze jak na swój podeszły wiek, operacje i choroby jake ją męczyły

Niestety moja siostra przechodzi w tej chwili pierwszą chemioterapię, jest nam naprawdę bardzo ciężko przede wszystkim psychicznie... Dodatkowo jest bez pracy, węc proszę, błagam o dalsze dobre myśli i kciuki, zwłaszcza że ona ma pod opieką przygarniętą 3 lata temu Sonię...

Jestem wdzięczna i bardzo wzruszona, DZIĘKUJĘ!!!❤️

sn3.jpg

NL.jpg

• Like 2
Posted

Moc dobrych myśli ślę ❤️
Będzie dobrze!

Dnia 19.11.2022 o 21:28, zebrazebra napisał:

O raju, ile dobrych dusz i myśli się tu zebrało 😍 Aż się poryczałam...

Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie, pozytywną energię i ciepło, jest to niesamowite!

Noel czuje się stosunkowo dobrze jak na swój podeszły wiek, operacje i choroby jake ją męczyły

Niestety moja siostra przechodzi w tej chwili pierwszą chemioterapię, jest nam naprawdę bardzo ciężko przede wszystkim psychicznie... Dodatkowo jest bez pracy, węc proszę, błagam o dalsze dobre myśli i kciuki, zwłaszcza że ona ma pod opieką przygarniętą 3 lata temu Sonię...

Jestem wdzięczna i bardzo wzruszona, DZIĘKUJĘ!!!❤️

sn3.jpg

NL.jpg

Śliczne te pieski. I widać, że szczęśliwe.

Dnia 20.11.2022 o 13:31, Tianku napisał:

Też przesyłam dobre myśli 💚Animation Illustration GIF by darrenjturner

Dogomaniacy muszą się wspierać w trudnych chwilach 🍀🍀🍀

Masz rację, po latach jesteśmy jak rodzina - czasem się kłócimy 🙂 ale zawsze wspieramy.
Dlatego ciągle jestem na dogo, chociaż wiele razy mówiłam, że odchodzę 🙂

Posted

Dziękujemy Wam, Dzewczyny za każdą dobrą myśl. Edyta oprzytomniała już trochę po przyjściu ze szpitala i bardzo jest wdzięczna za Waszą obecność tutaj, pomimo że sama nie ma tu konta, a Sonia nie ma wątku. Wraca na drugą chemię 25 listopada. Wierzymy że będzie dobrze, 

Ja sama rzdko bywałam w ostatnich latach na forum, bo był to dla mnie niezwykle ciężki czas, pod każdym względem.

Brak pracy, bardzo zły stan zdrowia fizycznie i psychicznie. Obecnie jestem pod opieką nowej lekarz, która na nowo próbuje mnie wyprowadzić z wieloletniej depresji, nerwicy i szoku pourazowego, będę również mieć psychoterapię lub dzienny pobyt w szpitalu, okaże się to po wizycie 1 grudnia.

Jesteście wszystkie jak promienie słońca w ponury dzień, dziękujemy ❤️

• Like 2
Posted
Dnia 20.11.2022 o 15:05, zebrazebra napisał:

Dziękujemy Wam, Dzewczyny za każdą dobrą myśl. Edyta oprzytomniała już trochę po przyjściu ze szpitala i bardzo jest wdzięczna za Waszą obecność tutaj, pomimo że sama nie ma tu konta, a Sonia nie ma wątku. Wraca na drugą chemię 25 listopada. Wierzymy że będzie dobrze, 

Ja sama rzdko bywałam w ostatnich latach na forum, bo był to dla mnie niezwykle ciężki czas, pod każdym względem.

Brak pracy, bardzo zły stan zdrowia fizycznie i psychicznie. Obecnie jestem pod opieką nowej lekarz, która na nowo próbuje mnie wyprowadzić z wieloletniej depresji, nerwicy i szoku pourazowego, będę również mieć psychoterapię lub dzienny pobyt w szpitalu, okaże się to po wizycie 1 grudnia.

Hej.

Nigdy się nie załamuj,do końca wierz w cud,siłę życia,przetrwania.

Mój syn 23 lata temu miał ciężki wypadek,ciężkie uszkodzenia mózgu.

Diagnoza-nie ma szans na przeżycie.

Przeżył,z niedowładem połowicznym jakoś chodzi o kulach.

W tym ciężkim czasie kiedy syn leżał w śpiączce myslalam-pozbieraj się babo,bo jak się wybudzi i cię zobaczy to na nowo w śpiączkę zapadnie.

Dużo sił tych fizycznych i psychicznych dla Was!!!

Posted
Dnia 20.11.2022 o 15:38, guccio napisał:

Hej.

Nigdy się nie załamuj,do końca wierz w cud,siłę życia,przetrwania.

Mój syn 23 lata temu miał ciężki wypadek,ciężkie uszkodzenia mózgu.

Diagnoza-nie ma szans na przeżycie.

Przeżył,z niedowładem połowicznym jakoś chodzi o kulach.

W tym ciężkim czasie kiedy syn leżał w śpiączce myslalam-pozbieraj się babo,bo jak się wybudzi i cię zobaczy to na nowo w śpiączkę zapadnie.

Dużo sił tych fizycznych i psychicznych dla Was!!!

Dziękuję za to , co piszesz, musiało Ci być niewyobrażalnie ciężko.

Masz rację, wiara czyni cuda!

Dużo zdrowia i sily dla Ciebie 🙂

Posted

Moja bardzo bliska znajoma tez przeżyła podobną sprawę  syn miał wypadek, też nie dawano mu szans na przeżycie, nie poddawali sie i syn żyje, chodzi, wszystko jest OK. Więc trzeba wierzyć bo cuda się zdarzają a wola zycia ma ogromną siłę.

Posted
Dnia 20.11.2022 o 18:15, zebrazebra napisał:

Dziękuję za to , co piszesz, musiało Ci być niewyobrażalnie ciężko.

Masz rację, wiara czyni cuda!

Dużo zdrowia i sily dla Ciebie 🙂

Nadal nie jest lekko ale da się żyć.

To Tobie dużo sił i zdrowia i wiary.

Posted
Dnia 20.11.2022 o 15:05, zebrazebra napisał:

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...🍀🍀🍀🍀