Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']zeberka:loveu: w stosunku do Twoich szczurasków, Gina to wrodzony diabeł :diabloti: uwielbiający sporty ekstremalne :evil_lol:
widziałaś coś takiego ???:roll:

Hmm, ciekawe, ciekawe... :cool3:
Czy ona wisi na kaktusie? :icon_roc:

Posted

marysia55 napisał(a):
Te Twoje 'krwiożercze bestie' chyba zapomniały, że w Polsce walki psów są zakazane ??:evil_lol: o zakazie walk kotów nie słyszałam :shake::diabloti:

Wprowadzić trzeba!

Posted

alice midnight napisał(a):
dawno tylku mordek szczesliwych nie widziałam :)
głaskanko dla psów kotów szczurów i pasiastych :P

Wszyscy wymienieni bardzo uprzejmie dziękują i polecają się na przyszłość :)

EDIT:O, Holly właśnie zwymiotowała, idę sprzątać.

Posted

zebrazebra napisał(a):
No to pięknie. Gratuluję zdolności :evil_lol: Zdjęcie na drzwiach - bezcenne... :razz:
gwoli ścisłości to nie jest jedyne zdjęcie Giny na drzwiach, które są w pewnym sensie jej siedliskiem, aby patrzeć na wszystkich z góry:diabloti:

Posted

:sg168:

marysia55 napisał(a):
gwoli ścisłości to nie jest jedyne zdjęcie Giny na drzwiach, które są w pewnym sensie jej siedliskiem, aby patrzeć na wszystkich z góry:diabloti:

Nie wierzę!!! Bestia nad bestie!!!
Proszę mi wybaczyć tak żywiołową reakcję, ale nigdy nie miałam kota z tzw. poczuciem wyższości. Doprawdy, mogłoby się wydawać, że ten kot patrzy na nas z góry... :gent:

Posted

zebrazebra napisał(a):
Nie wierzę!!! Bestia nad bestie!!!
Proszę mi wybaczyć tak żywiołową reakcję, ale nigdy nie miałam kota
i 'chroń Cie Panie boże' abyś go posiadała przy Twoich szczuraskach:evil_lol:. Gina to pewnie by Ci bardziej dokładnie policzyła stan ich liczebny niż Noelka. A poza tym nie musiałabyś przezywać skoku z IV pietra własnego kociaka tak ja ja kilka dni temu. Myślałam, że serce mi wyskoczy , a ta cholera tylko się otrzepała:diabloti:
Normalnie kot-kaskader, który uprawia sporty ekstremalne kosztem mojego zdrowia, żeby nie powiedzieć życia :cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):
i 'chroń Cie Panie boże' abyś go posiadała przy Twoich szczuraskach:evil_lol:. Gina to pewnie by Ci bardziej dokładnie policzyła stan ich liczebny niż Noelka. A poza tym nie musiałabyś przezywać skoku z IV pietra własnego kociaka tak ja ja kilka dni temu. Myślałam, że serce mi wyskoczy , a ta cholera tylko się otrzepała:diabloti:
Normalnie kot-kaskader, który uprawia sporty ekstremalne kosztem mojego zdrowia, żeby nie powiedzieć życia :cool3:

Hehe, zacytowałaś mnie w momencie edycji postu...:grin:
Przeczytaj poprzedni...
A kota miałam zawsze, wiesz gdzie... :evil_lol:

Poważnie mówiąc, to te kocie akrobacje są przerażające, zwłaszcza gdy ktoś ma lęk wysokości :crazyeye:

• 4 weeks later...
Posted

alice midnight napisał(a):
a może jakieś zdjęcia Noel, Holly...i szczurowatych <marzyciel> ;)

Jak się podniosę z martwych, to będą...
Szczurzaści raczej nie za bardzo modelowi, staruszki chore i nierozrywkowe :(

Posted

Szczęście nadaje sens życiu,
to magia w Twym sercu zaklęta.
Nie pozwól mu zostać w ukryciu,
podaruj je bliskim w święta ...
życzę pogodnych i rodzinnych
Świąt Bożego Narodzenia
W gronie najbliższych, których kochamy
i przy których do końca trwamy.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Te dni to dla nas szczególny czas - wtedy pojawiła się w moim życiu Noel... [/FONT]
[FONT=Book Antiqua] Dziękuję WSZYSTKIM, którzy nam pomogli, w każdy możliwy sposób.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua] Bez Waszej pomocy nie byłoby tak, jak jest. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua] Dziękujemy i życzymy tego wszystkiego, o czym marzycie... zdrowia, siły, wiary, wytrwałości i dobrej zabawy, kiedy tylko można!!!*

[/FONT]
[FONT=Book Antiqua] [SIZE=1]*bo bez niej można zwariować żyjąc w tym świecie...[/FONT]