Aga i Buba Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Witam wszystkich. Piszę pracę magisterską na temat zaburzeń behawioralnych u psów, w związku z czym potrzebuję Waszej pomocy. Bardzo mi zależy na wypełnieniu przez Was ankiety dotyczącej pochodzenia i zachowania psa. Wszystkich, którzy chcieliby mi pomóc, proszę o podanie adresu mailowego (tutaj, na PW lub mojego maila: [email protected]), na który wyślę ankietę. Z góry dziękuję i pozdrawiam! ANKIETA JEST DOSTĘPNA ONLINE!! http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dG9DZlhiZHRpeERtd000ZUxfV1duZWc6MA Quote
Aga i Buba Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Pierwsze ankiety już wysłałam, zachęcam gorąco wszystkich do wypełniania!!! Podawajcie mi swoje maile. Jest to dla mnie bardzo ważne! W miarę możliwości będę wysyłać kolejne ankiety (od kilku dni jestem pozbawiona internetu i pozostaje na łasce znajomych). Quote
rotek_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [email protected] w sumie mam troche wolnego czasu Quote
Aga i Buba Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Już wysyłam! Trochę to nieregularnie wychodzi, bo ciągle nie mam dostępu do internetu :/ Dziękuję wszystkim! :) Quote
prittstick Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 tez moge wypełnic. i to nawet dwie bo mam dwa psy:evil_lol: [email protected] Quote
Aga i Buba Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 wysłałam :) prittstick, 2 psy, to dwa razy więcej radochy, niż jeden! :multi: Quote
Cambel&Megi Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Odesłane. :) Chyba mam bezproblemowego psa... :lol: Quote
Moniskaa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Możesz mi wysłać ;) [email protected] p.s też mam dwa psy ;) Quote
prittstick Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Aga i Buba napisał(a):wysłałam :) prittstick, 2 psy, to dwa razy więcej radochy, niż jeden! :multi: no ba:p zaraz wypełniam:) Quote
daaga Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To i ja poproszę na adres qbecka(małpa)interia.pl P.S sorki za tą małpę ale nie chcę dużej ilości spamu się dorobić :) Quote
Aga i Buba Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Dostaję od Was coraz więcej wypełnionych ankiet :multi: DZIĘKUJĘ!:loveu: Jeżeli macie więcej niż jednego psa, to proszę o osobną ankietę dla każdego z nich (jeżeli macie ochotę wypełnić więcej niż jedną). Przesyłam wszystkim najlepsze życzenia noworoczne :) Quote
Goldek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja również poproszę: [email protected] Quote
psiareczka78 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 i ja, i ja :eviltong: [email protected] Quote
Recommended Posts