Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :) po wakacyjnej przerwie odnawiam prośbę o wypełnienie ankiet :czytaj: :) Na adresy mailowe będę wysyłać formularze, każda ankieta jest dla mnie na wagę złota!!

• 3 months later...
Posted

Witam po dłuuuugiej przerwie :)
Wstępna analiza zebranych z Waszą pomocą informacji, wykazała, że ankiet mamy ciągle za mało, żeby można było wyciągnąć z nich jakieś rozsądne wnioski. I tu zwracam się z wielką prośbą do Dogomaniaków, którzy jeszcze nie wypełnili ankiety: poświęćcie chwilę czasu i wypełnijcie formularz o zachowaniu swojego psa. Dla Waszej wygody przełamałam swój internetowy analfabetyzm i udało mi się przygotować ankietę online, także nie będzie już przesyłania maili z adresem, ankietą i odpowiedziami :)

Ankieta znajduje się tutaj:
http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dG9DZlhiZHRpeERtd000ZUxfV1duZWc6MA

• 3 weeks later...
Posted

chodziło mi o miesiące raczej niż o lata, tzn. czy przyjmujesz jakiś minimalny wiek przy którym problemy behawioralne już się pojawiły jeśli były. czy pies 3 miesięczny byłby też przydatny?