Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Wrzuciłam . ;)
Bannerki też Ci podkradłam . Niech ten drugi post będzie strikte rozliczeniowy .. :)
Oczywiście jeśli nadal chcesz zajmować sie finansami .

Super:) To możesz wstawić jeszcze zdjęcie chociaż jedno Ateny z grudnia br. Jest w chyba 4 poście:)

Posted

Kasiu napisałam odpowiedź na twoje pytanie u Jamora co do hotelu. Moja propozycja jest taka aby miejsce Bumeranga odstąpić Atenie a my dla niego i tak kasy jeszcze nie mamy.A tam z tego co on napisał na wątku Bumisia chyba kolejka szybko postępuje.

Posted

piechcia też myślę, że to dobry pomysł :)

Kriss00 zadeklarowała zamiast swojej jednorazowej wpłaty 150zł wpłate comiesięczną - 100zł! Dzięki:) Czyli mamy już w prawie na hotel dla suni!

Olga dzięki! Już dopisałam na pierwszej:loveu:

Posted

słuchaj no to trzeba ją tam zapisać i zapytać ile to potrwa taka kolejka, no i wybrac najlepsze warunki. Bo u jamora jest fajnie tylko nie wiem czy akurat dla Ateny bo ona potrzebuje ludzi a nie ruchu. Ona nie jest z tych biegających, co prawda jest tłusta, ale znacznie bardziej do szczęścia potrzebowałaby człowieka. Zapytam też amalamutki jakie jej boksy zostały i ile czasu.