Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olga7']Czy jest podane na wątku konto na piękną Atenę ? Jesli tak-podajcie proszę ,ktory post ,bo w 1 poscie chyba nie ma ..[/QUOTE]
Olga, na razie zbieramy deklaracje, konto podane bedzie jak bedziemy znali termin przyjecia Ateny, w 2 poście są zebrane wszystkie deklaracje. Jeżeli możesz, to podaj prosze ile możesz wplacic dla Ateny i czy jednorazowo czy miesiecznie, to Cię dopiszę:) Każdy grosik ważny.

Może chce ktoś taki kubeczek? Kase chce przekazać dla Ateny ( nie pisałam w aukcji, bo nie jestem pewna czy można?) [url]http://allegro.pl/item837242634_kubki_z_bajki_tupot_malych_stop_nowe_hit.html[/url]

Posted

atena ma wirtualnego opiekuna w schronisku -czy daloby nam sie nawiazac z nim kontakt?
moze opisalibysmy nasze plany co do ateny tej osobie i ona zamias na konto schronu ta kwotę wplacalaby na konto hotelu ateny?

Posted

Kasia14- ten kubek kosztuje 8 zl +przesylka 11=20 zl .. to może daj niższą cenę ? bo za droga przesylka -to nie bylo chętnych ..?
ale i tak przesylka droga -i zamiast na psa -to na oplatę pocztową pojdzie wiecej ..:shake:
A kubeczki-bardzo ladne ...żeby tylko niższe koszty wysylki -pewnie by wiecej udalo się sprzedac ..Koszt przesylki jest prawie o polowę wyższy nie sam kubek ..Ta Poczta Polska za bardzo zdziera nadal ..:roll:

No to może dać niższą cenę kubka ...? Nie ma wyjscia chyba ...:shake:

Posted

[quote name='olga7']Kasia14- ten kubek kosztuje 8 zl +przesylka 11=20 zl .. to może daj niższą cenę ? bo za droga przesylka -to nie bylo chętnych ..?
ale i tak przesylka droga -i zamiast na psa -to na oplatę pocztową pojdzie wiecej ..:shake:[/QUOTE]
Dokładnie. Ale niższej przesyłki nie dam, bo niestety dokładnie tyle wyniesie :( Bo kubek nie zmieści się w liście tak jak np. ciuchy, musi byc paczka:(

Posted

Mnie dopiszcie tylko na 5 zł... Przepraszam Ateno. I błagam o info na PW, że akcja zbierania rusza!

Deklaracje stałe miesięczne - cel 400 zł:

30zł - Oska1983
10zł - Modliszka84
.5 zł - kasia14
10 zł - monika083
20 zł - agata51
10 zł - figanadrzewna
50 zł - malibo57
10 zł - anett
. 5 zł - Bjuta

RAZEM deklaracji stałych: 150 zł/mies.

Posted

Spoko, ja chętnie poprowadze, mam sporo czasu bo własnie zakonczyło mi się 1 półrocze, a jak jest na bierząco to łatwiej się połapać ;)

Dziękuje za przybycie :) Kolejne zaproszenia wysłane...

Modliszka - wstawiłabyś Atenkę na profil schroniska na nk?

Posted

Hm, z tego co widzę, brakuje 220 zł stałych deklaracji.. to połowa.
Ogłoszenia nie wszystkie się otwierają. A czy sunia ogłoszona jest na stronie owczarków w potrzebie, ma taką posturę owczarka, naprawdę wstawiają tam różne mixiory.....