Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Ja też dostałam pw , ale niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo :(. Będę jednak zaglądać do Ateny i podnosić wątek.
Piękna psica :)[/QUOTE]
Dziękuje :)
[quote name='Daga & Maks']na razie zaznaczam wątek.Finansowo nie mogę pomóc ale mogę potem porobić ogłoszenia jak będą potrzebne[/QUOTE]
Ogłoszeń nigdy nie za wiele:) Atena miała też ogłoszenie w Metrze, niestety nikt nie zadzwonił :(

Posted

[quote name='ewelinka_m']niestety mogę tylko podnieść...:( czasowo z ogłoszeniami nie wyrabiam ..a sunia przepiękna! niewiarygodne, że do tej pory nikt jej nie zauważył
Dzięki za obecność :)
[quote name='elmira']hej :) I ja witam :)

Czy Wy dziewczyny współpracujecie ze schroniskiem w Łodzi?

Przepraszam, ze tak pytam, ale nie miałam przyjemności Was poznać:)
Nie, jesteśmy indywidualnym schroniskiem, mamy ok. 150 psów. To jest nasza strona http://www.schronisko-pabianice.eu/ chociaż generalnie nie raz dziewczyny razem współpracowały przy transportach itp no ale to z łódzkimi wolont. ;)

Posted

Oczywiście, jak tylko przyjdzie kolej Ateny to i numer konta się znajdzie ;)

Dziękuje za przybycie! ;)

Jedna z osób, które prosiłam o pomoc, obiecała 150zł dla Ateny jak tylko ta pojedzie do hotelu. Podaje anonimowo, bo nie wiem, czy życzy sobie aby było inaczej, ale zaglądała na wątek i mam nadzieje, że się odezwie. Dzięki wielkie :)

Posted

[quote name='anett']Mogę pomóc w ogłoszeniach niestety finansowo kiepsko:( mogę zadeklarować 10zł/m-c[/QUOTE]
Super, już zapisuje!!! :)
Kto jeszcze się do nas dołączy?

Posted

[quote name='figanadrzewna']małymi kroczkami ale do przodu :) widzę, że w tym miesiącu na wielu wątkach problem z finansami, oby do stycznia ![/QUOTE]

Dokładnie. Poza tym w styczniu zawsze jest trochę zbędnych rzeczy, bazarki kwitną:evil_lol:

Posted

[quote name='monika083']A allegro juz chyba zakonczone ,co? Nie ma zadnych zapytan? Trzeba Atence znow oploszenia poodnowiac ..dziiaj lub jutro sie tym zajme.[/QUOTE]
Zakończyło sie, ale zaraz wznowię, tylko ze zwykłe tym razem chyba, że sponsor się znajedzie

Posted

potrzebne nam ciotki jeszcze 55zł deklaracji miesięcznych - żebyśmy mieli conajmniej połowę kasy na miesiąc - drugą jakoś się uzbiera, no ale jedno połowę chociaż powinniśmy mieć ' na bank'... Chociaż po 5zł i jakoś uzbieramy.... pliss...