Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam pw ...napewno pomogę jednorazowo, dobiję do 300 czyli 80 zł. Zostawię swój tel i jeśli co miesiąc ktoś mi przypomni będę napewno wpłacać, ale nie wiem jak długo na dogo wytrzymam

Posted

[quote name='modliszka84']dobra niech będzie to nasze ogólne:

78 1140 2004 0000 3602 5846 0500

Poproszę o bliższe dane na PW - mój bank nie przyjmuje przelewów tylko na numer konta. Nawet kod pocztowy muszę mieć.

Posted

Bjuta napisał(a):
Minimum to imię i nazwisko + nr konta, ale sporo banków i poczta chcą całą resztę...

Jedynie WBK wymaga wszystkich danych, no i poczta, ale to wiadomo że przekaz trzeba jakoś wypełnić.

Pozostałe banki zadowalają się samym numerem konta, nawet nazwiska nie trzeba wpisywać.
Jak komuś nie przejdzie przelew, to Kasia14 poda na PW.

Posted

I umówmy się tak, że jak ktoś wyślę kase to jak może niech się pochwali, wtedy nie bede musiała zawracać Modliszce ciągle głowy, czy doszły jakieś wpłaty:) A w razie jakis problemów z przelewem pisać:)

W tytule koniecznie proszę podać ' Nick + dla ATENY'

Posted

modliszka84 napisał(a):
mbank można łatwo oszukać ;) wystarczy w pole imie i nazwisko wpisać dowolny znak i już ;)

Nie mam ochoty oszukiwać banku. Poproszę na PW pełne dane do przelewu. DB sobie życzy.
Ja też chcę wiedzieć, do kogo wysyłam pieniądze. Taka niewinna słabość;-)

Posted

a ja nie rozumiem jakie problemy robisz??podajcie te dane i tyle matko! przecież to nie zbrodnia,wiadomo że dane są osoby prywatnej i na PW jak sie napiszę to świat się nie zawali! napiszcie te dane bo sie dziewczynom odechce pomagać!

Posted

piechcia15 napisał(a):
a ja nie rozumiem jakie problemy robisz??podajcie te dane i tyle matko! przecież to nie zbrodnia,wiadomo że dane są osoby prywatnej i na PW jak sie napiszę to świat się nie zawali! napiszcie te dane bo sie dziewczynom odechce pomagać!

Piechcia, ale spokojnie, ja już dawno wszystkim, którzy mnie o pełne dane poprosili wysłałam na pw:) A od stycznia jeżeli uda mi sie zalożyć konto i dziewczyny się zgodzą, kase mogę zbierać ja

Posted

modliszka84 napisał(a):
Pieniądze wysyłasz dla Ateny. I chwała ci za to. Nie dla mnie. Ja tylko pośredniczę, ponieważ Kasia jako osoba niepełnoletnia nie może tego zrobić.

Nie rozumiem jakie to oszustwo????

Po co te nerwy? To Ty wspomniałaś o oszustwie. Banku. Ja tylko zacytowałam. To chyba 17 wątek, na jakim pomagam psu i pierwszy raz spotykam się z takim traktowaniem sponsorów.
Wysyłamy pieniądze na prywatne konta i jest to oparte na zasadzie zaufania, ale z obu stron.

Posted

Dziewczyny proszę...:( Atence trzeba pomóc, numer konta będę wysyłała na pw z danymi, nie wprowadzajmy niemiłej atmosfery, bo jak w takiej pomagać...? A jeszcze inni się wystraszą i nam pouciekają i moje masowe wysyłanie pw pójdzie na marne... ;)