Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda ona jest wszędzie zapisana, tylko miejsca nigdzie ciągle niema:( U Ani w Brodnicy są super warunki i fajan atmosfera, bardziej kameralna bo nie ma tyle psów co np. u jamora i ja bym ją najbardziej tam widziała... no nic, na razie u jamora tez nie ma miejsca,wiec czekajmy

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu Ania z Brodnicy napisała mi że ty już ją tam chyba zapisałaś tak? i jest na pierwszym miejscu bo ktoś zrezygnował, ale zima jest i nie zapowiadają się żadne adopcje narazie. Sprawdź proszę czy to o tą Atenę chodzi, bo ona tez nie była pewna czy są dwie czy to nasza.

Posted

A czytałaś post wyżej? :P Atena jest zapisana u Aniu już od dawna, tak jak u ZuziaM i teraz też u Jamora. Napisałam też do jeszcze jednego fajnego hoteliku z zappytaniem czy są miejsca, zobaczymy...

Posted

Dziewczyny, trzeba podjąć dezycję gdzie Atena ma jechać. Już niedługo zwolni się miejsce zapewne u Jamora, bo widzę, że szykują się adopcję. Koszt to 450zł/mies.

Prawdopodobnie już w przyszłym tygodniu Atena mogłaby jechać do hotelu u ZuziM, koszt jak dobrze pamiętam 350zł/mies ale jeszcze sprawdzę. Tylko, że u Zuzi boksy są nowe, nie mają jeszcze zadaszenia, chociaż ogólnie są w planach. Wygląda to tak:

Tutaj więcej zdjęć + info
http://www.dogomania.pl/threads/138597-HOTELIK-u-ZuziaM-12-nowych-kojcA-w-kilka-w-grudniu-reszta-styczen?p=13814083&viewfull=1#post13814083

I tutaj post 293:
http://www.dogomania.pl/threads/138597-HOTELIK-u-ZuziaM-12-nowych-kojcA-w-kilka-w-grudniu-reszta-styczen?p=13821521&viewfull=1#post13821521

U Ani w Brodnicy na razie nic się wolnego nie szykuje chyba:(

Proszę, żebyście się wypowiedziały na wątku, co myślicie, gdzie Atena ma jechać itp.

Posted

100 zł miesięcznie różnicy to sporo...
Okolice Zgorzelca to jednak daleko, na paliwo za transport trzeba liczyć min 350 zł.
Na plus jest to że można by połączyć transport Ateny i Semira (do Bogatyni do hotelu) bo to przecież niedaleko - tylko pod warunkiem że byłoby naprawdę w niedługim czasie.

Pytanie tylko czy takie warunki będą odpowiednie dla Ateny. Oraz czy ZuziaM będzie na bieżąco opisywała postępy i stan Ateny (a nie tak jak u Wiosny że nie można się od 2 miesięcy doprosić o zdjęcia).

Posted

ja jestem chyba za ZuziąM. W końcu u nas ma jeszcze gorsze warunki i tyle już wytrwała, a ocieplona i duża buda to już dużo dla takiego psa. A nie wiecie czy miałaby szansę na towarzystwo w kojcu??aby sama nie była?może taniej by było jeszcze wtedy?bo skoro tyle czasu była w grupie to teraz umrze z samotności:( a widać że u Zuzi praca wre i myślę że to zadaszenie to chwila moment

Posted

monika083 napisał(a):
a u zuziaM w tych kojcach bud nie ma ? Teraz bez budy to kiepsko .Cholera,ja jestem za Brodnica..ale tam z miejscem kiepsko..

są budy są, duże ocieplanie podobno, tylko, że jeszcze nie wstawione ;)