piechcia15 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 czy sa wieści od Atenki?? poprawiło się trochę suczysko:)? Quote
Cieplutkaa. Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Proszę zajrzyjcie na te dwa wątki .. ;( 1. [FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/180143-Cookie-z-Dobrocina-z-mega-biegunkAE-Brak-odbytu-Przetoka-do-pochwy-PROSIMY-O-WPA-ATY/page47[/FONT][/FONT] 2. [FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia Pzdr. [/FONT][/FONT] Quote
piechcia15 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 PONOWNIE WYSTAWIŁAM BAZARKI Z PSIMI AKCESORIAMI ZAPRASZAM SERDECZNIE link w podpisie:) to próba reanimacji naszego Psiego Konta:( Quote
anett Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Panem Atenki:lol: Wszystko w porządku:lol: Atena biega sobie po ogrodzie, urzęduje w domu, śpi w łóżku. Jest radosna, szczęśliwa, rozbrykana - już doskonale wie, że to jest jej DOM bo na początku była trochę niepewna i taka zgaszona. Próbowała nawet szukać jakiegoś wyjścia z ogrodu, teraz nie ma o tym mowy bo to jest JEJ teren, co dobitnie okazuje. Z labkiem łączy ją "mocno zdystansowana znajomość", biegają sobie razem po ogrodzie ale nie ma mowy o żadnej przyjaźni, nie ma też żadnych spięć bo labek we wszystkim jej ustępuje a Atena musi być we wszystkim pierwsza. Pan bardzo zapraszał do siebie, żeby zobaczyć Atenkę na żywo; mam niestety dosyć daleko ale latem na 100% wybiorę się w odwiedziny!! Quote
Jolanta08 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Atenko :iloveyou: a Panu bardzo dziękuję za opiekę:loveu: Quote
Olga7 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Cieszymy się ,że tak dobry dom i właściciela ma teraz Atena -i pewnie chętnie zobaczymy kilka fot., Ateny w obecnym domu ,gdzie rezyduje teraz wspólnie z labkiem Pana.:p Quote
Cantadorra Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Miło się czyta wiadomości, gdzie pies dobrze trafia :) Quote
piechcia15 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 no w końcu Atena to Bogini więc trzeba jej ustępować:) tytuł zobowiązuje:) super że jest tam szczęśliwa. Skoro ta adopcja tak dobrze poszła to mamy jeszcze 160 pozostałych w schronisku:) Quote
Recommended Posts