Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wet schroniskowy wycenił ją na ok. 5-6lat (ur. ok.2004r.) Ale fakt, że bardzo się postarzała, przytyła i posmutniała.... Szkoda, że jej nie ciachneli wczesniej, to jeden z nielicznych psów bez sterylki:(

Ciotki, deklaracje potrzebne!! :(

Posted

to niekoniecznie w schronie musi byc sterylizowana ,jesli juz bedzie w hoteliku to pozbieramy na sterylke,lepiej sterylke w wieku 6 lat niz pozniej ropomacicze,a nie daj boze trafi do jakiegos niby fajnego domku ,a pozniej na ulicy szczenna wyladuje (jestem przewrazliwiona ..bo ostatnio spotykam sie z takimi przypadkami..)

hotelik w Brodnicy,tak.Mysle ,ze psiaki maja tam cudownie:)

aaa mozeby tak w tytule wpomniec cos ,ze deklaracje potrzebne?

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Ja się jeszcze na tym nowym dogo nie połapałam .
Edycja postów w ogole mi się nie otwiera, więc nie mogę zmienić tytułu ..
.. wczesniej tez probowalam .. i nic ... ; ///

Spróbuj kliknąć na znaczek edycji szybko dwa razy. Jak dalej nie bedzie ci działało, to napisz z jakiej przeglądarki korzystasz ;)

Posted

gonia66 napisał(a):
Jestem..zapisuje wątek...sunia śliczna..ale nie wiem ..nie mam teraz pomyslu, jak jej pomoc....myslicie o hoteliku???

Tak, ale niestety nie mamy kasy:( A mogłaby już niedługo prawdopodobnie pojechać do Brodnicy....

Posted

[quote name='monika083']czy zrobilas juz wyroznione allegro?
Atenie za 3 dni kończy się allegro które mam, normalne, więc pomyślałam, że wtedy wystawię wyróżnienie, trochę edytuje tekst... Ale jak chcecie to mogę wystawić dziś wieczorem drugie, wyróżnione, najwyżej będą dwa. To jak zrobić?

Tak wygląda allegro aktualnie http://allegro.pl/item824410460_owczarkowata_atena_bogini_madrosci_szuka_pana.html

Posted

Nie było mnie na dogo przez jakis czas .. Teraz poprosiłam moderatora o zmianę tytułu, bo edycja postow mi w ogole nie dziala ... -.-
probowalam zastosowac sie do Waszych rad, ale mimo wszystko nie moge ... ; //