Olga7 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Jeśli komuś nie chodzi Edycja postów -niech spróbuje kliknąć na tę Edycję DWA RAZY - U mnie to pomaga . Quote
monika083 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kasiu ,a czemu zrobilas allegro na 10 dni ,nie na 14? Quote
kasia14 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 monika083 napisał(a):Kasiu ,a czemu zrobilas allegro na 10 dni ,nie na 14? Boże zabij uduś!!!!:( skelroza w tym wieku? Sick. Wszystkie zawsze wystawiam na 10, bo na 14 trzeba dopłacać a przy normalnym się nie opłaca. I zapomniałam przestawić w opcjach, na 14:( przepraszam.... Quote
monika083 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nastepnym razem wystawisz na 14dni:) Xhociaz mam taka cichutka nadzieje ,ze Atenka szybciutko znajdzie dom... Czy ktos juz deklarowal wplaty stale ,miesieczne? Quote
monika083 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Atenka wskoczyla na pierwsze miejsce w kolejce do Brodnicy....bardzo pilne deklaracje ..chociazby po 5 zl-bo koszt hoteliku to 400zl. Quote
figanadrzewna Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 piechcia15 napisał(a):dziś gdy spojrzałam w jej oczy...myślałam, że mi serce pęknie. Stałam obok boksu, a ona wyszła pooowolnie z budy,przykleiła śnupkę do krat i patrzyła.... A jej wzrok mówił sam za siebie "widzisz ile ja już tu czas siedzę? i nawet nikt o mnie nie pyta" ;( posmyrałam ją po brodzie, a jej oczy powiedziały "dziękuję". Myślałam, że się poryczę stojąc tam:( To jest chyba jeden z najsmutniejszych i najbardziej zrezygnowanych psów w naszym schronisku:( jak tu nie uronić łzy i przejść obojętnie? :( serce się kraje.... ogarnę jutro swoje miesięczne deklarację, zobaczę co da się dla suni zrobić, Koniecznie trzeba ja wyciągnąć ! Quote
kasia14 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja mogę 5zł/mies.... ciotki pomóżcie... :( Jednorazowo mamy jeszcze 50zł po jednym psiaku, więc jak dziewczyny się zgodzą to ja bym dała na Atenę, + 10 czy 15zł (nie pamiętam dokładnie) Cieplutkaaa ma mi oddać to też poszło by na Atenę. Ale potrzebne są deklaracje stałe...:( Quote
kasia14 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 oska1983 napisał(a):Ja mogę 30zl/mc Dzięki :) Ponieważ Cieplutkiej nie działa edycja postów, deklarację wpisuje ja w 2 poście. Quote
figanadrzewna Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 po weekendzie rozreklamujemy wątek, może się uda jak z naszym Gromikiem? Długo była cisza, ale jak się cioteczki rozhulały to w mig wylądował pod opiekuńczymi skrzydłami Czarodziejki :) Quote
monika083 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 to poki co 10zl/miesiecznie napewno ,jak nastana lepsze czasy to wiecej... Quote
piechcia15 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 banerki piękne!! Kasiu wklej je do 2 postu. Ja z naszej Pabianickiej skarpety mogę dać narazie 100zł puki co, zależy mi aby ją zabrać. A ten hotelik jest w zewnętrznych boksach? jak tam jest, macie gdzieś linka?bo może przeoczyłam:) Quote
kasia14 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='piechcia15']banerki piękne!! Kasiu wklej je do 2 postu. Ja z naszej Pabianickiej skarpety mogę dać narazie 100zł puki co, zależy mi aby ją zabrać. A ten hotelik jest w zewnętrznych boksach? jak tam jest, macie gdzieś linka?bo może przeoczyłam:) Już wstawiam. Czyli miałybyśmy z wpłata z kasy która u mnie została 200zł. To dopiero połowa, no i trzeba mieć na nastepne miesiące... Atena pojechałaby do hotelu w Brodnicy. Piękne nowe boksy, ocieplana buda. Zresztą, sama zobacz :) http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PSA-W-Brodnica-woj-kuj-pom-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom Quote
piechcia15 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 nie no ten hotelik jest boski!! boksy cudowne:) szkoda że my w schronie takich nie mamy:) Kasiu na liście w tym hotelu widzę ciebie na miejscu 7 to może wycofaj się skoro Atena jest na m.1?chyba że trzymasz miejsce rezerwowe:) kasa na ten miesiąc może i b y sie jakoś uzbierało,ale na resztę miesięcy...kiepsko to widzę:( a same wiecie jak wygląda adopcja starszego psa:( Quote
kasia14 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A, na razie niech będzie, później zrezygnuje najwyżej:) No właśnie, z następnymi miesiącami też kiepsko to widzę. Tyle PW rozesłałam, szkoda, ze wiekosc osób sie nie odezwało:( Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 20zł/mies ode mnie. Cudnie by było, gdyby pojechała do Ani!!! Zbierzcie do kupy deklaracje. Trochę już jest. Quote
monika083 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Agatko ,deklaracje w drugim poscie zebrane ,z Twoja razem jest 75 zl/msc A z hotelikiem to tak ,ze praktycznie zawsze wysylajac psa do hoteliku nie ma pelnych deklaracji ,zawsze zbiera sie pozniej,robi bazarki itd. Quote
kasia14 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 agata51 napisał(a):20zł/mies ode mnie. Cudnie by było, gdyby pojechała do Ani!!! Zbierzcie do kupy deklaracje. Trochę już jest. Dziękujemy, dopisane :) Quote
Olga7 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Coś tak chyba czułam , że Monika083 ożywi bardzo wątek Ateny,prosząc Monikę o pomoc w ogłaszaniu Ateny -ale nie przypuszczalam,że tempo spraw pięknej Ateny stanie się teraz aż tak intensywne -dzięki zaangażowaniu kilku tak aktywnych i energicznych cioteczek jak Monika083 ,czy kasia ,figanadrzewna i pozostale dziewczyny . Dziękujemy Wam cioteczki .:p:loveu: Zeby tylko nie brakowalo funduszy na następne m-c pobytu Ateny w Brodnicy -bo nie może pożniej być tak ,że wpłat zabraknie i pies będzie musiał wracać do schronu -pamiętajmy o tym koniecznie. Z hoteliku u Ani w Brodnicy będzie miala duzo większe szanse na dobry ,staly dom. Quote
monika083 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 oj mysle ,ze jak Atenka trafi juz do hoteliku to dlugo tam nie zagosci ,jest piekna,szybko znajdzie dom .Zrobie dzisiaj jej cala serie ogloszen. Quote
Olga7 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wszyscy chyba wiedzą na dogo ,że jak Monika083 wejdzie na wątek i wezmie się za oglaszanie psa -to pies nie tylko predko trafi do DT -ale i w najbliższych m-cach znajdzie swój nowy dom .:) Dziękujemy Moniko :). Quote
kasia14 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Też mam nadzieje, że Atena długo nie zabawi, chociaż będzie potrzebowała trochę czasu na dojście do stanu ze zdjęć w 1 poscie, bo niestety bez spacerów Atenka bardzo się postarzała i przytyła...:( Dziękuje za deklaracje, już wpisałam na pierwszej. Mam trochę więcej czasu, bo dopadło mnie przeziębienie i siedzę w domu, więc na dniach zrobię bazarek dla Ateny Quote
Czarodziejka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Rzeczywiście piękna sunia, przeczytam sobie wąteczek. Quote
Recommended Posts