Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy te agloszenia z pierwszegpo postu caly czas sa uaktualniane?
Moge dziewuszke troche pooglaszac,i mysle ,ze warto zrobic wyroznione allegro ,chociaz to za 12 zl (podswietlone na zolto i pogrubiona czcionka)
12 zl moge przeslac na wyroznienie ,tylko poprosze nr konta.

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moge dziewuszke troche pooglaszac,i mysle ,ze warto zrobic wyroznione allegro ,chociaz to za 12 zl (podswietlone na zolto i pogrubiona czcionka)

Posted

[quote name='monika083']

Monika jak zwykle nie odmówi pomocy -jak i tym razem w miarę swego wolnego czasu -dziękujemy:loveu:.
Może uda się wyciagnąć tę piękną sunie i znajdzie swój dom i ludzi o dobrym sercu ..?:loveu:

Posted

dziś gdy spojrzałam w jej oczy...myślałam, że mi serce pęknie. Stałam obok boksu, a ona wyszła pooowolnie z budy,przykleiła śnupkę do krat i patrzyła.... A jej wzrok mówił sam za siebie "widzisz ile ja już tu czas siedzę? i nawet nikt o mnie nie pyta" ;( posmyrałam ją po brodzie, a jej oczy powiedziały "dziękuję". Myślałam, że się poryczę stojąc tam:( To jest chyba jeden z najsmutniejszych i najbardziej zrezygnowanych psów w naszym schronisku:(

Posted

nie sądze by te ogłoszenia były cały czas odnawiane ..
zaraz przypomnę się mgie, ale oczywiście jeśli są chetni do wykonania nowych to odmawiać nie będziemy . ; D
im wiecej tym lepiej ..

super, ze będzie miała wyróżnione allegro .. moze ktoś ją w końcu wypatrzy ? :)

Posted

Bardzo dziękuje że jesteście, mam nadzieje, że inni też się odliczą, na razie napisałam pw do 20 osób...

Zapisałam na razie Atene do kolejki w Hotelu w Brodnicy u Ani, 400zł/miesiąc, Murki 12zł/doba czyli jakieś 450zł/mies. i u ZuziM - czekam na odp. o ewentualny koszt.

Będzie trzeba trochę poczekać, więc może uda nam się uzbierać jakoś kasę. Jeśli nie, to będziemy najwyżej przepuszczać w kolejce innych, aż nam się uda...

Posted

kiedys zapisalam do hoteliku do brodnicy jedna sunie ,ktora juz ma dom ,ale trzymam dalej to miejsce i jestem druga w kolejce ..cena to 400zl za duzego psa..
Brodnica od lodzi to jakies 200km ,