Radek Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jak jesteśmy przy prasie to może ogłoszenie w darmowym dzienniku Metro. W sumie ukazuje się w 19 miastach powyżej 100000 mieszkańców, także spory zasięg. Oprócz tego mają taki zwierzakowy portal [url=http://www.cafeanimal.pl]cafeanimal.pl - społeczność miłośników zwierząt[/url] gdzie można dać ogłoszenie. Nigdy co prawda tam nie ogłaszałem ale gdy czytam tę gazetę to w kąciku adopcyjnym zawsze są 2-3 psiaki. Quote
ewelinka_m Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Radku w metrze ogłaszamy stale psiaki...ba mamy nawet tam własne konto, które było pierwszym kontem tam założonym :razz: Erka wtedy nawet wywiadu udzielała :cool3: p.s a ja dziś będę u Erki :cool1: Quote
Radek Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ewelinka, bardzo proszę o pozdrowienie Erki. Ode mnie i od Sary :) Quote
Od-Nowa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 i ode mnie. mam nadzieję,że szybko przyjdzie dzień gdy Erkowi podopieczni znajdą dobre domy Quote
gameta Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja też przesyłam Erce pozdrowienia, choć nie miałyśmy okazji się poznać :) Powiedz, że to od tej, co ciągle się o drzwi pyta :evil_lol: Quote
kika22 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ewelinka ode mnie tez pozdrów Erke:loveu: Powiedz jej by szybciutko do nas wracała:eviltong: I wez koniecznie fotki Taszkowe, bo to byla ulubienica Erki:loveu: Quote
ewelinka_m Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 specjalne pozdrowienia przekazane ;) Radku, Taniu Erka również mocno pozdrawia:lol: reszty nie zdążyłam zapamiętać bo już wtedy dawno wyszłam z domu :diabloti: ale poszło od wszystkich.;) Erka już czuję się dużo lepiej, psychicznie zwłaszcza. Chodzi o jednej kuli...zdarza się nawet, że już jej czasem nie potrzebuje i jakoś powoli jest w stanie przejść malutki odcinek bez jej towarzystwa. Jutro czeka ją wizyta kontrolna. Rehabilitant nadal stale przychodzi i pomaga odzyskać sprawność. Quote
mrs.ka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 podnoszę...Erke na duchu, powiedz JEJ że,ja po ...3 miesiącach poszłam na dyskotekę:evil_lol:(będąc w szpitalu rehabilitacyjnym) Quote
Od-Nowa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 nooo, dzielna Erka :loveu: nawet podobno nas tu podgląda czasem :diabloti: Quote
kika22 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Od-Nowa']nooo, dzielna Erka :loveu: nawet podobno nas tu podgląda czasem :diabloti:[/quote] Erka sprawdza jak sobie dajemy bez niej rade:eviltong: Quote
Saphira Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No to kielce górą :multi::multi::multi: Quote
betel Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Górą jak górą nadal brak wielu domków. :cool3:Erko, trzymaj się cieplutko i wracaj do nas choćby wirtualnie.;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Nareszcie działa dogo, Erko jak nasz podglądasz - szybkiego powrotu do zdrowia Ci zyczymy z Bianeczką . :loveu: Dla psów które są u Elwiry chciałabym przesłać jakiś /niestety niewielki /grosik tylko nie wiem na czyje konto ? Andzi? Quote
Lukomanka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 My też, my też, my tzn. Lukomanka i Helga vel Luka kielecka podopieczna erki bardzo gorąco pozdrawiamy rekonwalescentkę i życzymy szybciutkiego powrotu do zdrowia!!! A dogomaniakom polecam kieleckie psiaki bo to najwspanialsi przyjaciele więc brać i nie zastanawiać się a nie pożałujecie tak jak ja.:lol: Quote
andzia69 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dziekujemy Lukomanko za pamięć:loveu::loveu::loveu: Ucałowanie dla Helgi:p dla niewiedzących..Helga to sunia z wnyków, która się wyrwała i dłuuuugo leczyła się jej łapka... Quote
betel Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Zaglądam i sprawdzam , co tam nowego słychać , ale jak widzę sytuacja bez zmian. Nic nie ubyło i tfu , tfu ...w drugą stronę też nic sie nie zadziało:cool3: Quote
kika22 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Helge pamietamy:eviltong: A czy jakies fotki Helguni mozna prosic:razz: Quote
Od-Nowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 zalinkowane na nowo banerki ,proszę podmienić jeżeli ktoś miał w podpisie a teraz ma biały kwadrat ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/rudka-lenka-od-erki-juz-bezpieczne-czekaja-na-ds-w-hotelu-u-murki-126717/"][IMG]http://images40.fotosik.pl/65/132329ec1e5de14c.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudowne-psiaki-dwojka-przyjaciol-bera-dingo-potrzebuja-wsponego-domu-z-ogrodkiem-127038/"][IMG]http://images39.fotosik.pl/66/2c69fabdf23f6f6c.jpg[/IMG][/URL] Quote
Lukomanka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bardzo się cieszymy z Helgusią-Lukunią,za pamięć.Widać, że zapadła w pamięci wolontariuszkom kieleckim i obiecuję,ze zdjęcia i filmik wyślemy za kilka dni. Może to doda sił Kochanej Ewie i szybko stanie na własnych już nogach. A moja sunieczka to już zupełnie inny stworek.Ideał psa- przyjaciel całego świata.Łapka funkcjonuje super i jest całkowicie zagojona,nawet porosła sierścią.Masaże sprawiły,że zgina leciutko w stawie,no jest super!!!No bo to przecież kielecka dziewuszka.Pozdrawiamy i zachęcamy dogomaniaków do adopcji kieleckich psiaków:lol: Quote
Radek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Lukomanka']zachęcamy dogomaniaków do adopcji kieleckich psiaków:lol:[/quote] No pewnie, kieleckie psiaki są fajne. Chociaż niektóre mają charakterek :evil_lol: Quote
kika22 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Zapraszam na bazarek :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/plytki-z-muza-maszynka-do-wlosow-inne-cuda-na-kieleckie-kociakido-7-iii-132259/"][COLOR=#000000]Płytki z muza,maszynka do wlosów i inne cuda -na kieleckie kociakido 7.III.[/COLOR][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-psa-kota-gryzonia-inne-na-kieleckie-kociaki-7-iii-132256/"][COLOR=#000000]Cos dla psa,kota,gryzonia i inne na kieleckie kociaki-7.III.[/COLOR][/URL] Przepraszam za offa:eviltong: Quote
gameta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Chciałam zapytać jak się czuje Erka, ale widzę, że taki ruch na wątku, że nie mam co pytać :diabloti: Teraz to domki pinie potrzebne :roll: Andzia, jakiś ruch jest ? Macie coś takiego jak "ratusz" - taka gazetka miejska z informacjami rady miasta ? Może tam by je wsadzić ? Quote
andzia69 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='gameta']Chciałam zapytać jak się czuje Erka, ale widzę, że taki ruch na wątku, że nie mam co pytać :diabloti: Teraz to domki pinie potrzebne :roll: Andzia, jakiś ruch jest ? Macie coś takiego jak "ratusz" - taka gazetka miejska z informacjami rady miasta ? Może tam by je wsadzić ?[/quote] Gameta...z Erką coraz lepiej:p.... gorzej ze mną... o psy nikt nie pyta....:-( gazety lokalne mają w d...e psy ...w innych miastach w GW jest nawet taki kącik o psach i innych zwierzakach do adopcji...a u nas po co...ech Quote
gameta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='andzia69'] o psy nikt nie pyta....:-( gazety lokalne mają w d...e psy ...w innych miastach w GW jest nawet taki kącik o psach i innych zwierzakach do adopcji...a u nas po co...ech[/quote] Andzia, a ogłoszenia rozwiesić? Po lecznicach? Po zoologicznych? Po czym się da? Quote
andzia69 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='gameta']Andzia, a ogłoszenia rozwiesić? Po lecznicach? Po zoologicznych? Po czym się da?[/quote] wiesz...jakoś juz w nic nie wierzę:shake: 98% naszych kieleckich psiaków wyjeżdżało z tego przeklętego województwa....bo tu ich nikt nie chciał...nikt normalny:-( Quote
Recommended Posts