Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje cioteczki, ze jestescie z nami i nie martwcie sie, Kasia juz sie czuje wysmienicie! :lol: Tak w ogole to ona zachowuje sie jak mlody psiak. Ma mnostwo energii! :p Lubi biegac, skakac, zaczepiac Daisy i Maje, gryzc buty :razz::mad:. Napewno pozyje jeszcze ladnych pare lat. Miala gruntowne badania we wrzesniu i wszysko jest ok - krew, watroba, nerki, mocz, oczy. Gdyby nie ten brak kilku zabkow i siwiejacy pyszczek to nie uwiezylabym ze ona ma juz te 8-9 lat.

Spojrzcie na ta fotke na przyklad. Pysio przyciemnic na foto shopie i szczenior jak nic! :cool3:

Posted

halcia napisał(a):
Jak ona bez zębów gryzie te buty? gryzie te buty?Przeciez taki but,to trzeba przerzucic na wszystkie zeby,nie tylko przednie!:evil_lol::diabloti:

Z tego co sie orientuje to psy maja 32 zeby tak jak ludzie. Kasia stacila w sumie 8 zebow, wiec z moich obliczen ma jeszcze 24. :p Tylnich tez jeszcze ma troche. W kazdym razie kosteczki (i czasem moje buty :evil_lol:) bardzo lubi podgryzac!

• 2 weeks later...
Posted

halcia napisał(a):
2,5 do kolejnej Twojej wizyty w Mielcu:evil_lol::eviltong:

Chyba nie bedzie az tak dlugo, bo zamierzalam jechac do Polski na Boze Narodzenie 2011, wiec najpozniej za dwa lata. Chociaz zaczynam sie zastanawiac czy nie jechac nawet wczesniej na lato 2011. :lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Chyba nie bedzie az tak dlugo, bo zamierzalam jechac do Polski na Boze Narodzenie 2011, wiec najpozniej za dwa lata. Chociaz zaczynam sie zastanawiac czy nie jechac nawet wczesniej na lato 2011. :lol:
Nie wiem, kiedy lepiej :lol: Święta w Polsce mają specyficzną atmosferę, a lato też bywa piękne. A nie możesz dwa razy? :evil_lol:

Posted

niteczka napisał(a):
Nie wiem, kiedy lepiej :lol: Święta w Polsce mają specyficzną atmosferę, a lato też bywa piękne. A nie możesz dwa razy? :evil_lol:

Niestety, dwa razy w jednym roku nie moge. :-( Nie mam na tyle urlopu, a z wydawaniem kasy tez nie chce przeginac. :roll: