halcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Przyznam,ze byłam przerazona,ze na tyle Twoich starań....a tak wiele starszych psiaków nie zdażyło sie długo nacieszyc...Sabinko,Kasiu,olbrzymia ulga i radosc! Quote
kaskadaffik Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Całe szczęście, ciotki moga odetchnąć :) Quote
Sabina02 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Dziekuje cioteczki, ze jestescie z nami i nie martwcie sie, Kasia juz sie czuje wysmienicie! :lol: Tak w ogole to ona zachowuje sie jak mlody psiak. Ma mnostwo energii! :p Lubi biegac, skakac, zaczepiac Daisy i Maje, gryzc buty :razz::mad:. Napewno pozyje jeszcze ladnych pare lat. Miala gruntowne badania we wrzesniu i wszysko jest ok - krew, watroba, nerki, mocz, oczy. Gdyby nie ten brak kilku zabkow i siwiejacy pyszczek to nie uwiezylabym ze ona ma juz te 8-9 lat. Spojrzcie na ta fotke na przyklad. Pysio przyciemnic na foto shopie i szczenior jak nic! :cool3: Quote
halcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jak ona bez zębów gryzie te buty? gryzie te buty?Przeciez taki but,to trzeba przerzucic na wszystkie zeby,nie tylko przednie!:evil_lol::diabloti: Quote
Sabina02 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 halcia napisał(a):Jak ona bez zębów gryzie te buty? gryzie te buty?Przeciez taki but,to trzeba przerzucic na wszystkie zeby,nie tylko przednie!:evil_lol::diabloti: Z tego co sie orientuje to psy maja 32 zeby tak jak ludzie. Kasia stacila w sumie 8 zebow, wiec z moich obliczen ma jeszcze 24. :p Tylnich tez jeszcze ma troche. W kazdym razie kosteczki (i czasem moje buty :evil_lol:) bardzo lubi podgryzac! Quote
halcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Czyli nam tez to dobrze rokuje jak stracimy 8 zębów,twarde jeszcze da sie gryzc.... Quote
Sabina02 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 No, ja juz jednego z tylu nie mam... wiec moge jeszcze tylko stracic 7... :eviltong: Quote
Sabina02 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Witamy cioteczki w Nowym Roku i zyczymy duzo szczescia i radosci! A oto fotki z pierwszego spacerku w 2010: :lol: Quote
yoko100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Faktycznie Kasiula biega jak szczeniaczek, a taka szczesliwa .Sabinko my wam tez zyczymy wszystkiego co najlepsze w nowym roku Quote
halcia Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ale rozbrykane maloty:multi:W Mielcu podrzutki poswiateczne,pewnie te spod choinki,pełno malot rożnej maści.... Quote
eloise Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 super wybiegane dziewczynki :) jak szczeniory, a w Mielcu faktycznie wysyp :( Quote
Sabina02 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Witajcie cioteczki! Chciałam się pochwalić, że dzisiaj mija pół roku odkąd Kasia jest ze mną!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Sabina02 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 yoko100 napisał(a):kurcze jak to szybko zlecialo Bardzo szybko, a pomimo uplywu czasu Kasia coraz bardziej rozkwita! Quote
yoko100 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Kasia sie nie starzeje tylko mlodnieje nam dziewczyna pieknie tez bym tak chciala, jak ona to robi:D Quote
agusiazet Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ale wszystkie trzy panienki roześmiane:) Dołączam się do najserdeczniejszych życzeń noworocznych!!! Quote
halcia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Pół roczku szczescia Kasiuli i z 2,5 do kolejnej Twojej wizyty w Mielcu:evil_lol::eviltong: Quote
Sabina02 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 halcia napisał(a):2,5 do kolejnej Twojej wizyty w Mielcu:evil_lol::eviltong: Chyba nie bedzie az tak dlugo, bo zamierzalam jechac do Polski na Boze Narodzenie 2011, wiec najpozniej za dwa lata. Chociaz zaczynam sie zastanawiac czy nie jechac nawet wczesniej na lato 2011. :lol: Quote
niteczka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Sabina02 napisał(a):Chyba nie bedzie az tak dlugo, bo zamierzalam jechac do Polski na Boze Narodzenie 2011, wiec najpozniej za dwa lata. Chociaz zaczynam sie zastanawiac czy nie jechac nawet wczesniej na lato 2011. :lol: Nie wiem, kiedy lepiej :lol: Święta w Polsce mają specyficzną atmosferę, a lato też bywa piękne. A nie możesz dwa razy? :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 niteczka napisał(a):Nie wiem, kiedy lepiej :lol: Święta w Polsce mają specyficzną atmosferę, a lato też bywa piękne. A nie możesz dwa razy? :evil_lol: Niestety, dwa razy w jednym roku nie moge. :-( Nie mam na tyle urlopu, a z wydawaniem kasy tez nie chce przeginac. :roll: Quote
Sabina02 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Od kilku dni u nas jest piekna pogoda! Snieg caly stopnial i swieci sloneczko. :lol: Zobaczcie cioteczki fotki z dzisiejszego spacerku: Quote
Recommended Posts