Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halcia']Własnie widze ,ze teraz sa wszystkie 3 sunki,zastanawiałam sie gdzie trzecia.Ile na wage masz tych psów?20 kilo bedzie?:evil_lol::eviltong:

Hmmm... Maja wazy gdzies 4,5 kg, Daisy ok. 6,5 kg, a Kasia troche przytyla, wiec mysle ze wazy tak ok. 8 kg... To razem wychodzi 19 kg. :) Masz wage w oczach cioteczko!

A ta trzecia jest o tutaj:

Posted

eloise napisał(a):
Kasia umie latać! niesamowite! super zdjecia :) uwielbiam do Was zaglądać :) wesołych świąt!

Dziekujemy za zagladanie do nas i rowniez zyczymy Wesolych Swiat!

Posted

Dla Sabinki i Rodzinki :hand:
ZYCZENIA
Temat: życzenia
Od: mtoz
Data: Śr Grudnia 23 2009, 11:33 am

[SIZE="4"]WSZYSTKIM, KTÓRYM LOS MIELECKIEGO SCHRONISKA NIE JEST OBOJĘTNY, DUŻO ZDROWIA I WYTRWAŁOŚCI Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ NOWEGO ROKU
ŻYCZĄ KIEROWNIK ORAZ PRACOWNICY SCHRONISKA

Do zyczen dolacza sie ja :
[SIZE="3"]Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
Samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku,
Marzeń, o które warto walczyć,
Radości, którymi warto się dzielić i
Nadziei, bez której nie da się żyć.

Aga, Ulka, Rodzice oraz cale stadko naszych zwierzakow

Posted

Dziekuje wszystkim za zyczenia swiateczne!

Ja rowniez zycze wszystkim dogomaniakom, wolonariuszom, pracownikom schronisk i wszystkim tym którym los zwierząt nie jest obojętny nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych szczęśliwych chwil w nadchodzącym Nowym Roku!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE...
w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestey nie wszystkim jest to dane.......Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie więc choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestey nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE....
[/FONT][FONT=Comic Sans MS].[/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/1761...-Mu?p=13752823

Posted

Kasia dzisiaj zle sie czuje... :-(

Zwymiotowala w samochodzie gdy jechalam z nimi na spacer do lasu. :-( Na spacerku byla taka osowiala, przysiadala i naciagala tak tylnie nozki. Nie chciala biegac. Skrocilam spacerek do pol godziny. Probowala tez siegac pysiem tak jakby do brzucha czy tylnich nog. Moze sie zatrula dzisiejszym sniadaniem? Jestem dzis w domu caly dzien, bede ja obserwowac. Jak jej sie do jutra nie polepszy to jedziemy do weta.

Aha, i wczoraj znalazlam na podlodze ząb (mysle ze to Kasi). Byl taki wysuszony jakby juz tam lezal pare dni.

Posted

Kasia jest juz zdrowa! :multi:

Okazalo sie ze to zatrucie jedzeniem. Wczoraj do sniadanka dorzucilam suniom troche parowek pokrojonych w plasterki. Kasia jest jest takim łakomczuszkiem ze je połknela w calych plasterkach (widzialam cale kawalki jak zwymitotowala). Musialy jej te parowki siasc na żołądek. Kasia dzis juz biega, szczeka i dokazuje. :lol: