Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Ciekawe, ile teraz Kasia waży, bo dla Sabiny to ważne:)

Dla mnie nie jest to wazne, ja nie dyskryminuje (sama jestem kawal baby :oops:), ale linie lotnicze maja wymogi co do wagi psow (dobrze ze nie dla ludzi, bo by tez mnie nie wpuscili na poklad :cool3:).

Posted

Sabina02 napisał(a):
W ta sobote bede w Polsce! :multi:

I JUż zabierasz Sabinko Kasię do siebie teraz?????:crazyeye::crazyeye:MAteńko..jak to zleciało...trudno w to uwierzyć...:loveu:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Zabieram ją w lipcu! :multi:

:multi::multi::multi::multi:To już na dniach:loveu::loveu:Zwolni sie miejsce dla nastepej bidy czy już jest zarezerwowane ???

Posted

gonia66 napisał(a):
I JUż zabierasz Sabinko Kasię do siebie teraz?????:crazyeye::crazyeye:MAteńko..jak to zleciało...trudno w to uwierzyć...:loveu:

Zabieram ją w lipcu! :multi:

Posted

Sabinko, kiedy dojedziesz pamiętaj, aby napisac nam, kiedy Ci pasuje przyjechac do hoteliku. Nieśmiało sugerujemy weekend :oops:, bo większośc z nas pracuje i w zwykły dzień tygodnia będzie problem z dojazdem.

Posted

No ja jestem bardzo ciekawa jak Kasia zniesie przeprowadzkę następną, oby już się tak nie bałą bidulkai przywitała Sabinkę z machającym ogonkiem:roll:
Trzymamy kciuki za zapoznanie:lol:

A doczytałam się na stronie hoteliku, że na miejsce Kasiuli ma przyjść stary jamnik, hmmmm, jak mój Daffik, tez stary i tż jakmnik, Kasiulka do domku już niedaleko
znaczy daleko...bo za oceanem:lol:

Posted

W odpowiedzi na Wasze pytania:

Jade po Kasie ok. 10 lipca (czyli 10-go lub 11-go, bo to sa weekendowe dni :lol:).

Na miejsce Kasiuli ma isc stary jamniorek. :lol:

Aha, i chcialabym odwiedzic mieleckie schronisko zanim pojade po Kasie.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Aha, i chcialabym odwiedzic mieleckie schronisko zanim pojade po Kasie.

Czyli kiedy mniej wiecej Sabinko? W tym samym dniu, w ktorym zrobimy nalot Murkom czy wczesniej?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Czyli kiedy mniej wiecej Sabinko? W tym samym dniu, w ktorym zrobimy nalot Murkom czy wczesniej?

Chcialabym wczesniej... tylko nie chcialabym byc tam sama, bo mnie pracownicy schroniska nie znaja i moga mnie pogonic. :roll: Fajnie by bylo gdyby ktoras z Was tez tam mogla pojechac. Ja sie dostosuje z data.

Posted

agusiazet napisał(a):
Jeśli potrzebny byłby nocleg to chętnie Sabinę przyjmę, nawet dwie osoby, jeśli trzeba:)

Dzieki za tak mily gest, jednak nie mieszkam az tak daleko od Mielca... Dam rade objechac w dwie strony w jeden dzien... :lol:

Posted

Jeju..Sabinko jak sie cieszę...szkoda, że i mnie nie możesz odwiedzić- chętnie bym Cię poznała osobiście:loveu::loveu:
Kaśka!!!Pakuj walizki...czeka Cię podróż życia.....hohoho...kawał świata zobaczysz...(w przeciwieństwie do mnie:roll:)...Ależ się cieszę:lol::multi:

Posted

Dla nas najlepsza by była data 10.07, bo w dniach 11-13 mamy wizytę telewizji, więc będzie trochę zamieszania.

Kasieńka na dniach będzie ważona. Jak znów wyjdzie ponad 7 kg, to do przyjazdu Sabinki będziemy ją karmić zupą Kwaśniewskiego :diabloti:
Musimy też wyrobić jej książeczkę, bo wszystkie szczepienia ma na świstkach.

Posted

Ja teraz wyjezdzam na tydz.10 jestem sama z psami jesli nie bedzie burz,zostawie na ogrodzie i bede sie umawiac z Ulka,bo sama nie wiem czy dojade,chyba,ze któras z Mielca jedzie,moze byc moim autem.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Cholercia, ale 10.07. to jest piątek. Czy Cioteczki dadzą radę przyjechac w zwykły dzień tygodnia????

Kurcze, myslalam ze 10.07 to sobota! :splat:

Wiecie co? Jak zalece do Polski w ta sobote, to zobacze jakie tam maja dla mnie plany i wtedy podam wam dokladna date. No, ale napewno to bedzie miedzy 10-tym a 17-tym lipca (bo 18-tego wyjezdzam).

Posted

Reno2001 napisał(a):
No to czekamy. Jak dla mnie moze byc i 17.07. ;)

...ale 17.07 to piatek. :roll: Nie przeszkadza?

PS. Zauwazylam ze zmniejsza mi sie ilosc napisanych postow. Juz mam prawie 90 mniej. Mod pewnie je usuwa. :shake: Czy zauwazylyscie to u siebie?

Posted

[quote name='Sabina02']...ale 17.07 to piatek. :roll: Nie przeszkadza?

PS. Zauwazylam ze zmniejsza mi sie ilosc napisanych postow. Juz mam prawie 90 mniej. Mod pewnie je usuwa. :shake: Czy zauwazylyscie to u siebie?

Sabinko, jeśli tak Ci będzie pasowało najbardziej, to dam radę przyjechac w piątek. Bardziej chodzi mi o ruch na trasie. W piątki jest zdecydowanie najgęściej na polskich drogach ;) ... w soboty wyjeżdża najwięcej kiepskich kierowców :diabloti: a w niedzielne dopołudnia jest luz-bluessssss :eviltong:. Takie moje obserwacje drogowe.
Wiesz, ja ma do Murków prawie 300km, więc mam co jechac.

Co do postów, to owszem, takie cuda się tu dzieją :razz:.

Posted

Faktycznie cuda... Wcięło wysłanego wczoraj posta :razz: Może pisałam go w godzinie duchów :cool3:

W każdym razie chodziło mi o to, że o dokładnym dniu przyjazdu TV dowiem się najpewniej w ostatniej chwili, na razie wiem tylko że w dniach 11-13...