Ulka18 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A tak na oko to Kasia schudla troche od ostatniego ważenia? Mam na mysli mala Kasie mielecka, nie Murke-Kasie :cool3: Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Biedna Kasiula - pewnie się zastanawia co takiego zrobiła, że jej teraz nagle zaczęli jedzenie wydzielać :evil_lol: Quote
Murka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Na oko to raczej ciężko zobaczyć różnicę. Za jakiś czas znów zważymy Kasię i zobaczymy czy te nasze wysyłki coś dają :roll: Quote
halcia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Myslisz,ze od razu sie "napakuje ":evil_lol:jak na siłowni?Rowkiem łazi ,pewnie statecznie to tak znowu mięsni nie rozwinie:eviltong:Ale fakt,u niej waga wazna. Quote
Ulka18 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Kurcze, tylko, zeby Kasia w miesnie nie poszla :wink: Bo jak duzo chodzi, biega, moze wagowo pojsc do gory. A jakby ja na lighta przestawil w zywieniu? Moze byc z 0,5 kg spadlo :???: Quote
Ra_dunia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Według mnie wystarczy po prostu reglamentacje na żarełko zrobić. Rano miseczka (z trochę mniejszą ilością niż docelowa waga) i popołudniu to samo. Bardzo szybko udało mi się tak mojego psiaka odchudzić. Ale rzeczywiście karmę mu skrupulatnie ważyłam i nie dostawał ani grama więcej... Quote
halcia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Kasiulka,jak dobrze,ze rowki wokół boksu wydeptałas,teraz jak tak pada,sa potrzebne:cool3: Quote
Murka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Kasia jest przezabawną sunią ;) Czasem wypada z boksu, pędzi w stronę, gdzie przeważnie chodzimy na spacerek, zrobi ze dwa kółka wielkimi susami, stwierdza, że spacer odbębniła i galopem z powrotem do boksu :lol: A niedobra ciocia Murka nie docenia starań Kasi - zapina na smyczkę i znów trzeba wychodzić z boksu :roll: ale wystarczy szybciutko zrobić co trzeba i ciocia Murka pozwala zaraz wrócić :loveu: Quote
Sabina02 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Murka napisał(a):Kasia jest przezabawną sunią ;) Czasem wypada z boksu, pędzi w stronę, gdzie przeważnie chodzimy na spacerek, zrobi ze dwa kółka wielkimi susami, stwierdza, że spacer odbębniła i galopem z powrotem do boksu :lol: A niedobra ciocia Murka nie docenia starań Kasi - zapina na smyczkę i znów trzeba wychodzić z boksu :roll: ale wystarczy szybciutko zrobić co trzeba i ciocia Murka pozwala zaraz wrócić :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
halcia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Maleństwo,robi co moze by spełnic Twoje oczekiwania:evil_lol:i pewnie chce sie tego szybko pozbyć by wrócic"do siebie":eviltong: Quote
Murka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 W oczekiwaniu na Sabinkę zaprezentujemy się wiosennie ;) Jogging :eviltong: Ech ta dieta, nawet aparat bym zjadła W boksie minka nieco weselsza ;) Te uszka :loveu: Quote
Sabina02 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 I kto mi teraz powie ze nie mam świetnego gustu w psiakach? :eviltong::obrazic: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wg mnie Kasienka bardzo zeszczuplała, boje sie tylko, zeby jej w miesnie nie poszlo, bo wtedy waga ani drgnie, a moze nawet pojsc w gore. Super malizna wyglada, szczegolnie u siebie na wlosciach, gdzie widac czuje sie pewniej :lol: Quote
Sabina02 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Ra_dunia napisał(a):No daj mi coś jeść... daj... :evil_lol: Napewno nadrobimy straty... :cool3: Quote
Murka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Przyszło zapytanie o adopcję Kasi z Mojej Klasy :roll: Tzn. na razie pytanie o to, czy to aktualne :cool1: Odpisałam, że jak najbardziej :p Quote
Sabina02 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Murka napisał(a):Przyszło zapytanie o adopcję Kasi z Mojej Klasy :roll: Tzn. na razie pytanie o to, czy to aktualne :cool1: Odpisałam, że jak najbardziej :p A u mnie ktos dzisiaj zalicytowal na Kasie na Allegro... ale e-maila zadnego nie dostalam... :roll: Quote
fona Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Zeby nie bylo mozna licytowac, ustawia sie w opcjach 'aukcja prywatna" Quote
Sabina02 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 fona napisał(a):Zeby nie bylo mozna licytowac, ustawia sie w opcjach 'aukcja prywatna" Nie znalazlam tej opcji... :niewiem: Quote
fona Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 kurcze, chyba juz nie ma, w starej wersji wchodzilo sie chyba w 'zmiany'... Quote
Reno2001 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Tej opcji chyba już nie ma :shake:. Ja tez mam obecnie na aukcjach jednego zalicytowanego szczeniaka :roll:. Quote
Murka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ta Pani co do mnie napisała mieszka w Washingtonie, DC. Z tego względu nie może zaadoptować Kasi, ale chce ją wspomóc finansowo. Co Ty na to Sabinko? :cool3: A może dałoby radę Kasię przetransportować do USA dla tej Pani? Tylko nie wiem czy ma w ogóle możliwość adopcji suni, musiałabym zapytać :roll: Quote
Recommended Posts