Murka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Kasia to nerwusek i jest bardzo niespokojna poza boksem. Ona cudniasto wygląda z postawionymi uszkami, ale nie ma szansy uchwycić tego poza boksem :-( Quote
Ra_dunia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 To tak ja na większości zdjęć ze schroniska - psiaki uszka mają położone... boją się biedactwa... Ale na szczęście Kasiula jest na najlepszej drodze do normalności :razz: Quote
halcia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 My ze Szpilka mojej orzechowskiej Neli stawiamy piszcząc,lub stukajac w ogrodzenie:evil_lol:,nawet kiedys pytano,jak postawiłysmy jej uszy,ale nie wkopałysmy jej...:evil_lol: Quote
Murka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Kasia to sobie już regularne wypady z boksu robi. Ale na sioo i koo to trzeba na smyczkę zapinać, bo bez jest zbyt zaaferowana okrążeniem boksów i powrotem do siebie :razz: Niedługo nam rów wokół boksów wydepta :evil_lol: Pocieszna jest strasznie :loveu: Ale nie cierpi spóźnialstwa: wystarczy kilkanaście minut spóźnienia spacerku i wyraża swoją dezaprobatę prezentem w boksie :mad: Wpadki się jej cały czas zdarzają, ale im częściej się z nią wychodzi na spacerek tym jest lepiej. Aha, uszka już pięknie porosły - imaverol pomógł :cool3: Quote
halcia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 No to super,a rowek wokół boksów moze sie przyda:cool3: Quote
Sabina02 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 A ja wczoraj kupilam fajna lekka torbe na Kasi przelot... :grins: Quote
gonia66 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Sabina02 napisał(a):A ja wczoraj kupilam fajna lekka torbe na Kasi przelot... :grins: Chętnie bym sie zapakowała do niej razem z Kasią:lol::lol: Quote
Sabina02 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 gonia66 napisał(a):Chętnie bym sie zapakowała do niej razem z Kasią:lol::lol: Torba uniesie do 12 kg, wiec jak sie zmiescisz to zapraszam... :cool3: Quote
Sabina02 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 halcia napisał(a):Ale....razem będzie 7,5 kg?:crazyeye: Torba jest leciutenka, z pewnoscia wazy sporo mniej niz pół kg. Jak przywozilam z Polski moja Daisy, to zamiast torby mialam dla niej taka ciezka plastikowo-matalowa klatke, nie wiem po co. :splat:Ale Daisy byla mini szczeniaczkiem, wiec nawet z klatka nie przekraczala 8 kg. Ja caly czas sie modle zeby Kasia nie okazala sie ciezsza niz te 7,5 kg. Murka czy wazylas ja ostanio? Quote
Ulka18 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Murka na pewno pilnuje Kasiowej diety i spacerkow i ruchu, zeby Kasia ważyla ile trzeba :fadein: Quote
Murka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ja nie mam wagi, aby zważyć Kasię :placz: Ale postaram się coś wymyśleć, aby Sabinka mogła spać spokojnie :roll: Sama jestem ciekawa ile Kasia waży, ale na oko to nie wydaje mi się, aby przekraczała 7 kg :shake: Uszka Kasi pięknie porosły, więc odstawiłam imaverol. Wyczesaliśmy się dzisiaj solidnie, bo Kasia linieje na potęgę. Zrzuca taką ciemną brązową sierść, a pod spodem jest czarna jak węgielek :loveu: Quote
Reno2001 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 A w lecznicy pewnie mają wagę. Może kiedy bedziecie jechac z jakimś psem np. na zabieg, weźmiecie Kasię, by ją zważyc? Wiem, że to będzie stresujące dla niej, ale chyba nie ma wyjścia :roll:. Niestety w jej przypadku wiedza nt. jej wagi jest niezbędna. Quote
halcia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 MUrka,ja Ci przy okazji moge dać wage łazienkowa,dobrze wazy.Wtedy poniewaz Ty niewiele wazysz:eviltong: nawet Loriego mozesz wziaść na rece:eviltong:i odliczyc swoja wage. Quote
Ulka18 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Chyba najszybciej bedzie zwazyc Kasie w lecznicy. Musza miec wage do obliczenia dawek leków i narkozy. Z Kasia nie bedzie problemow, mozna wziac na ręce i zwazyc. Dr Komorowski w Rzeszowie ma fajna wage elektroniczna, na która nawet moja Kostaryka nie bala sie wejsc :eviltong: oczywiscie u mojej Kostaryki wyszla znowu nadwaga :evil_lol: Quote
Murka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No ja mam... wagę dla niemowląt :eviltong::eviltong::eviltong: Ale utrzymać Kasię bez ruchu... spróbuję :razz: Jak się nie uda to podjedziemy do weta. Quote
Ra_dunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Wagi łazienkowe do ważenia psiaków to super sprawa ;) 2 kontrole w jednym - i swoją wagę i wagę psiaka sprawdzić można :cool3: Quote
Murka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Udało się, Kasia była dziś w lecznicy i zważyliśmy profesjonalnie ;) Kasia waży 7,60 kg :mad: idziemy na dietę! Quote
halcia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To biegajcie,zeby te 10 dkg zrzucic..:evil_lol:,albo niech te rowki ubija. Quote
terra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No Kasiula, otwierajcie fitness club z Murką, zaraz złapiesz cud linię w talii:p Quote
Recommended Posts