Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka napisał(a):
A ja dostałam bardzo konkretnego maila w sprawie Kasi :razz:

Łomatko, ale numer. Mam nadzieje, ze jesli nie Kasia, to moze inna malutka suczynka by znalazla tam dom.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Łomatko, ale numer. Mam nadzieje, ze jesli nie Kasia, to moze inna malutka suczynka by znalazla tam dom.

Nie martw sie, nawet jesli to bedzie Kasia, to ja napewno wezme jakas inna mielecka suczynke... ;-)

Posted

Musze przyznac, ze Pani chetna na Kasie zrobila na mnie bardzo dobre, mile wrazenie. Ten mail, ktory dostala Murka byl bardzo konkretny i cieply.
Zeby tylko cos z tego wyszlo, to dwie psinki mialyby domek, jeden w Poznaniu, a drugi u Sabinki :kciuki:

Posted

No trzeba trzymać kciuki, p. Alicja będzie teraz nad Kasią ostro myśleć i nastawiać męża. Suńkę mogłaby wziąć dopiero w maju, a do tego czasu pannica może się nauczyć podstawowych rzeczy (chodzenia na smyczy, zachowywania czystości itp.). Choć p.Alicji wcale nie zraziło dotychczasowe zachowanie i brak dobrych manier Kasi ;)

Posted

Murka napisał(a):
Kasia coraz lepiej, wchodzą jej powoli w nawyk spacerki, coraz częściej pojawia się koopka na spacerku :razz:

Oby tak dalej Kasiu, oby tak dalej :kciuki: Niedlugo suczynka zacznie wszystkie sprawy zalatwiac poza boksem :lol:

Posted

Własnie przypomniało mi sie jak wczoraj podjechała babka pod schronisko i chciała jamnika szczeniaka lub do roku.Ja na to ,ze jamniko podobne znajdzie...a ona,ze kundelka nie nauczy,bedzie jej uciekał....A jamnik nie???