Murka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 A ja dostałam bardzo konkretnego maila w sprawie Kasi :razz: Quote
Sabina02 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Murka napisał(a):A ja dostałam bardzo konkretnego maila w sprawie Kasi :razz: Trzymam kciuki :bigok: Quote
Ulka18 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Murka napisał(a):A ja dostałam bardzo konkretnego maila w sprawie Kasi :razz: Łomatko, ale numer. Mam nadzieje, ze jesli nie Kasia, to moze inna malutka suczynka by znalazla tam dom. Quote
Sabina02 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ulka18 napisał(a):Łomatko, ale numer. Mam nadzieje, ze jesli nie Kasia, to moze inna malutka suczynka by znalazla tam dom. Nie martw sie, nawet jesli to bedzie Kasia, to ja napewno wezme jakas inna mielecka suczynke... ;-) Quote
Reno2001 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Oby coś wyszło z adopcji w Polsce. Sabinka znajdzie sobie spokojnie inną kochana bidulinkę ;) Quote
Ulka18 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Musze przyznac, ze Pani chetna na Kasie zrobila na mnie bardzo dobre, mile wrazenie. Ten mail, ktory dostala Murka byl bardzo konkretny i cieply. Zeby tylko cos z tego wyszlo, to dwie psinki mialyby domek, jeden w Poznaniu, a drugi u Sabinki :kciuki: Quote
Murka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 No trzeba trzymać kciuki, p. Alicja będzie teraz nad Kasią ostro myśleć i nastawiać męża. Suńkę mogłaby wziąć dopiero w maju, a do tego czasu pannica może się nauczyć podstawowych rzeczy (chodzenia na smyczy, zachowywania czystości itp.). Choć p.Alicji wcale nie zraziło dotychczasowe zachowanie i brak dobrych manier Kasi ;) Quote
Ulka18 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Super, ze sa jeszcze osoby, ktore chca adoptowac takie niepozorne kundelki jak Kasia, nie tylko dogomaniacy i nie tylko z zagranicy. Quote
Ulka18 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Sam fakt, ze jest ktos zainteresowany Kasia i pisze w jej sprawie, to juz w naszych warunkach duzy sukces :p Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jakby co to melduję możliwość sprawdzenia domku :razz: Quote
kaskadaffik Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Noi jak tam Kasiulka robisz kolejne postępy bo i pogoda temu sprzyja, cieplutko to nie załatwiamy się na budę hehe..Buźka Kochana:loveu: Quote
Murka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Kasia coraz lepiej, wchodzą jej powoli w nawyk spacerki, coraz częściej pojawia się koopka na spacerku :razz: Quote
Ulka18 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Murka napisał(a):Kasia coraz lepiej, wchodzą jej powoli w nawyk spacerki, coraz częściej pojawia się koopka na spacerku :razz: Oby tak dalej Kasiu, oby tak dalej :kciuki: Niedlugo suczynka zacznie wszystkie sprawy zalatwiac poza boksem :lol: Quote
Ra_dunia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mądra sunia :) taka kochana i pojętna :loveu: Dobrze, że się pomalutku przełamuje Quote
halcia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Własnie przypomniało mi sie jak wczoraj podjechała babka pod schronisko i chciała jamnika szczeniaka lub do roku.Ja na to ,ze jamniko podobne znajdzie...a ona,ze kundelka nie nauczy,bedzie jej uciekał....A jamnik nie??? Quote
Ulka18 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Glupia baba :mad: na pewno jamnik ja będzie sluchal, ma jak w banku :evil_lol: Quote
Recommended Posts