LAZY Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Agnieszko....weszłam na dogo biegiem do Twojego tematu...ale już nie zmieniony tytuł mnie przygnębił...Tak mi przykro. Mam nadzieje, że myśliwy-psychopata w końcu dostanie to na co zasłużył! Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Agnieszko na Twoim miejscu też miałabym nadzieję, że to Fiodorek. Wszystko wskazywało na to że to może być on. Szkoda że rzeczywistość okazała się po raz kolejny taka okrutna.... Smutno mi razem z Tobą.......:-( Quote
agaga21 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 bardzo wierzyłam że to bedzie fiodorek :( mam nadzieję, że ten policjant dotrzyma słowa i dobierze się do dupy temu psycholowi!!! Quote
pinkmoon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A ja ciągle wierzę, że będzie kiedyś happy end... nie wiemy kiedy, ale to niemożliwe, żeby taka miłość jaka łączyła ze sobą te psiaki, i was z nimi - żeby tak po prostu to się skończyło. Nie powinny dziać się takie rzeczy :( Musi jeszcze być dobrze! Quote
diabelkowa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 nowa znajomosc sie przyda, nie poddawaj sie. Quote
Sybel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Okropnie mi przykro. Non stop wchodzę z nadzieją, że sprawa się w taki czy inny sposób rozwikła, bo nie ma nic gorszego, niż żyć domysłami, gdybaniem i płonną nadzieją. Patrzę na ich zdjęcia i wierzę, z całego serca wierzę, że cokolwiek się stało, tej szalonej dwójce jest teraz dobrze. Że się nie boją, tęsknią i pamiętają, ale nie muszą się bać, bo chyba dla psa najgorszy jest lęk i tęsknota. Gdyby moje dwa potwory zaginęły... Przy Twoich moje chłopaki to są takie d*py wołowe, że nie miały by żadnych szans, niby Filip się błąkał prawie 4 lata temu, ale od tego czasu - według mojego TZ - został przerobiony na totalną pierdołę kanapową "na rączki i ciasteczko proszę"... A Felek... podkołdernik jadowity, larwa - piłeczkofil... Nieufny, po traumach, a do tego rozwydrzony, rozpieszczony, z wymaganiami. Eh. I znowu zasnę tuląc ich obu i modląc się, zeby ich taki los nigdy już nie spotkał... Bo ja z tych, co się przyznają, ze spią z psami. Dla faceta miejsce się czasem też znajdzie, ale moje chłopaki mają stałe miejsca pod kołdrą :P Ciągle trzymam kciuki, niedługo odpadną. Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Agnieszko, bardzo mi przykro że to nie Twój Fiodor :( W dalszym ciągu trzymam kciuki. Quote
baster&lusi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Agnieszko tak mi przykro,ze to nie Fiodor.Ale pamiętaj nadzieja umiera ostatnia.Póki nie ma ciał to jest nadzieja.Może są w innym regionie i nikt nie wie że ich szukacie. Quote
agnieszka32 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zobaczcie - pies amstaff uciekł przed świętami Bożego Narodzenia i się odnalazł... wczoraj http://www.dogomania.pl/threads/180284-Spadek-z-Dobrocina-kolorowe-asmstaffeczki-czekaja-na-dom-moda-sie-zmieniA-a-ulica?p=14453759#post14453759 Quote
Marta666 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Trzeba mieć nadzieje,że Sarę i Fiodora po prostu ktoś przygarnął i mają się dobrze,a ktoś niedługo wpadnie na ich trop :) Quote
Rybka_39 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='ageralion']Agnieszko tak mi przykro, ze musisz przez to wszystko przechodzic. Trzymaj sie:calus: I sie poryczalam Ja też się poryczałam, często wchodzę tylko sobie cichutko czytać...:( Quote
Enigma79 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Agnieszka, dopiero teraz kliknęłam na banerek z - jak się okazało - twoimi zaginionymi bąblami... Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię... Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Enigma79 napisał(a):Agnieszka, dopiero teraz kliknęłam na banerek z - jak się okazało - twoimi zaginionymi bąblami... Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię... Dziękuję Ci, bardzo. Ja wciąż nie tracę nadziei - gdyby tak było, zabrałabym któregoś z tych potrzebujących bullków z naszego schroniska, ale wciąż mam nadzieję, że chociaż jeden z moich psiaków się odnajdzie... Magdola - sadzenie drzewek odłożyliśmy na później, bo mąż dzisiaj nic nie kupił, a jutro wszystko pozamykane ;) Quote
magdola Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 agnieszka32 napisał(a):Dziękuję Ci, bardzo. Ja wciąż nie tracę nadziei - gdyby tak było, zabrałabym któregoś z tych potrzebujących bullków z naszego schroniska, ale wciąż mam nadzieję, że chociaż jeden z moich psiaków się odnajdzie... Magdola - sadzenie drzewek odłożyliśmy na później, bo mąż dzisiaj nic nie kupił, a jutro wszystko pozamykane ;) Aga nie straci nadziei...postaramy sie :) Poza tym szkoda drzewek....nie rosną dla nowego poolenia...:( Quote
gosikf & dogs Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Z całego serca współczuję tej niepewności... Nadzieja umiera ostatnia. Quote
LILUtosi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Aga, też cały czas kibicuję. Nie poddawaj się. Quote
basia0607 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Zaglądam tu znadzieją , że przeczytam same dobre wiadomości, niestety , jeszcze ich nie ma. Quote
agnieszka32 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Niestety, nic.:-(:-(:-( Minęły już ponad 4 miesiące... właśnie dzisiaj jechałam wioskami i widziałam, że plakaty wciąż wiszą... Ludzie mnie zatrzymują, pytają, mówią, że wciąż się rozglądają, pamiętają. Nawet przeszukali pola - ani śladu ciał. Więc może gdzieś są, żyją ...:-( Quote
fioneczka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 tak bardzo bym chciała żeby któregoś dnia tytuł się zmienił ... żeby zagościł tu uśmiech, a czwartki nie były już odliczaniem tygodni ja cały czas mam nadzieję że tak będzie ... Quote
Paulina87 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ostatnio na allegro zobaczyłam aukcję oddam 2 pitt bulle, na miniaturce czekoladowy i łaciaty już mi serce podskoczyło, weszłam a to nie one. Quote
magdola Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Paulina87 napisał(a):Ostatnio na allegro zobaczyłam aukcję oddam 2 pitt bulle, na miniaturce czekoladowy i łaciaty już mi serce podskoczyło, weszłam a to nie one. ja czesto widze z okna w parku rozne psy i tez mam ochote dzwonic, ale najpierw net i foty....i lipa....:( bo o jedną latke mniej..... Quote
basia0607 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/184394-GDYNIA-AMSTAFFY-WI%C4%98ZIONE-W-PIWNICY-!!!-Witomino-ul.-Rolnicza-12A?p=14562000#post14562000 Quote
Recommended Posts