Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszko....weszłam na dogo biegiem do Twojego tematu...ale już nie zmieniony tytuł mnie przygnębił...Tak mi przykro.
Mam nadzieje, że myśliwy-psychopata w końcu dostanie to na co zasłużył!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszko na Twoim miejscu też miałabym nadzieję, że to Fiodorek. Wszystko wskazywało na to że to może być on. Szkoda że rzeczywistość okazała się po raz kolejny taka okrutna.... Smutno mi razem z Tobą.......:-(

Posted

A ja ciągle wierzę, że będzie kiedyś happy end... nie wiemy kiedy, ale to niemożliwe, żeby taka miłość jaka łączyła ze sobą te psiaki, i was z nimi - żeby tak po prostu to się skończyło. Nie powinny dziać się takie rzeczy :( Musi jeszcze być dobrze!

Posted

Okropnie mi przykro. Non stop wchodzę z nadzieją, że sprawa się w taki czy inny sposób rozwikła, bo nie ma nic gorszego, niż żyć domysłami, gdybaniem i płonną nadzieją. Patrzę na ich zdjęcia i wierzę, z całego serca wierzę, że cokolwiek się stało, tej szalonej dwójce jest teraz dobrze. Że się nie boją, tęsknią i pamiętają, ale nie muszą się bać, bo chyba dla psa najgorszy jest lęk i tęsknota. Gdyby moje dwa potwory zaginęły... Przy Twoich moje chłopaki to są takie d*py wołowe, że nie miały by żadnych szans, niby Filip się błąkał prawie 4 lata temu, ale od tego czasu - według mojego TZ - został przerobiony na totalną pierdołę kanapową "na rączki i ciasteczko proszę"... A Felek... podkołdernik jadowity, larwa - piłeczkofil... Nieufny, po traumach, a do tego rozwydrzony, rozpieszczony, z wymaganiami. Eh. I znowu zasnę tuląc ich obu i modląc się, zeby ich taki los nigdy już nie spotkał... Bo ja z tych, co się przyznają, ze spią z psami. Dla faceta miejsce się czasem też znajdzie, ale moje chłopaki mają stałe miejsca pod kołdrą :P

Ciągle trzymam kciuki, niedługo odpadną.

Posted

[quote name='ageralion']Agnieszko tak mi przykro, ze musisz przez to wszystko przechodzic. Trzymaj sie:calus:

I sie poryczalam

Ja też się poryczałam, często wchodzę tylko sobie cichutko czytać...:(

Posted

Enigma79 napisał(a):
Agnieszka, dopiero teraz kliknęłam na banerek z - jak się okazało - twoimi zaginionymi bąblami...
Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię...

Dziękuję Ci, bardzo. Ja wciąż nie tracę nadziei - gdyby tak było, zabrałabym któregoś z tych potrzebujących bullków z naszego schroniska, ale wciąż mam nadzieję, że chociaż jeden z moich psiaków się odnajdzie...

Magdola - sadzenie drzewek odłożyliśmy na później, bo mąż dzisiaj nic nie kupił, a jutro wszystko pozamykane ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Dziękuję Ci, bardzo. Ja wciąż nie tracę nadziei - gdyby tak było, zabrałabym któregoś z tych potrzebujących bullków z naszego schroniska, ale wciąż mam nadzieję, że chociaż jeden z moich psiaków się odnajdzie...

Magdola - sadzenie drzewek odłożyliśmy na później, bo mąż dzisiaj nic nie kupił, a jutro wszystko pozamykane ;)

Aga nie straci nadziei...postaramy sie :) Poza tym szkoda drzewek....nie rosną dla nowego poolenia...:(

• 2 weeks later...
Posted

Niestety, nic.:-(:-(:-(
Minęły już ponad 4 miesiące... właśnie dzisiaj jechałam wioskami i widziałam, że plakaty wciąż wiszą... Ludzie mnie zatrzymują, pytają, mówią, że wciąż się rozglądają, pamiętają. Nawet przeszukali pola - ani śladu ciał.
Więc może gdzieś są, żyją ...:-(

Posted

tak bardzo bym chciała żeby któregoś dnia tytuł się zmienił ... żeby zagościł tu uśmiech, a czwartki nie były już odliczaniem tygodni
ja cały czas mam nadzieję że tak będzie ...

Posted

Paulina87 napisał(a):
Ostatnio na allegro zobaczyłam aukcję oddam 2 pitt bulle, na miniaturce czekoladowy i łaciaty już mi serce podskoczyło, weszłam a to nie one.

ja czesto widze z okna w parku rozne psy i tez mam ochote dzwonic, ale najpierw net i foty....i lipa....:( bo o jedną latke mniej.....