Wet-siostra Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Niczego nie wymyślałam...Być może po prostu zachowanie suńki wynikało z faktu,że nie była jedynym psem... A co do odchodów-to ona robiła to w siu,a nie w kup... Ale-to już nieważne... Najważniejsze,by znalazła nowy dom... W górę,Poziomeczko!!! Quote
Becia66 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Wet-siostra']Niczego nie wymyślałam...Być może po prostu zachowanie suńki wynikało z faktu,że nie była jedynym psem... A co do odchodów-to ona robiła to w siu,a nie w kup... Ale-to już nieważne... Najważniejsze,by znalazła nowy dom... W górę,Poziomeczko!!![/quote] Siostro-wet opuśc łaskawie ten wątek bo znów zawieruche wprowadzisz i trzymaj sie z daleka od Poziomki !!! Najwazniejsze by nowy dom znalazła ???......żenująco to brzmi w twoich ustach....:angryy: Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Spokojnie, tylko spokojnie :eviltong: Poziomka już poszczepiona i gotowa do drogi. Już niedługo pojedzie w daleką podróż po dom :loveu: Quote
dusje Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Szczesliwego zycia piekna Poziomko:lol: Quote
weronika1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='becia66']Siostro-wet opuśc łaskawie ten wątek bo znów zawieruche wprowadzisz i trzymaj sie z daleka od Poziomki !!! Najwazniejsze by nowy dom znalazła ???......żenująco to brzmi w twoich ustach....:angryy:[/quote] Tak będzie najlepiej Quote
MagdaH Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Tiaaaaa.....rzeczywiście, jaka Poziomcia jest naprawdę to okaże się po kilku dniach pobytu w jednym domu. Zdjęcia są cudne:loveu: Ja też proszę o spokój i powstrzymanie się od nienawiści w stosunku do Wet...Zresztą mały orzeszkowy off: Viki znowu zaprasza...i prosi o nielinczowanie swojej byłej tymczasowej opiekunki, która nie poradziła sobie z sunią... [COLOR=Red][B][FONT=Comic Sans MS]Viki zaprasza na swój nowy wątek:[/FONT][/B][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/orzechowska-viki-prawie-malamutka-z-etykietka-125152/[/URL] Quote
agbar Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Reksiu a ja czekam na info od Ciebie:) Tak jak obiecalam wspomoge nieco transport suni wiec prosze podaj mi na PW numer konta. Pozdrawiam Quote
Wet-siostra Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='MagdaH']Tiaaaaa.....rzeczywiście, jaka Poziomcia jest naprawdę to okaże się po kilku dniach pobytu w jednym domu. Zdjęcia są cudne:loveu: Ja też proszę o spokój i powstrzymanie się od nienawiści w stosunku do Wet...Zresztą mały orzeszkowy off: Viki znowu zaprasza...i prosi o nielinczowanie swojej byłej tymczasowej opiekunki, która nie poradziła sobie z sunią... [COLOR=red][B][FONT=Comic Sans MS]Viki zaprasza na swój nowy wątek:[/FONT][/B][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/orzechowska-viki-prawie-malamutka-z-etykietka-125152/[/URL][/quote] Cioteczko,jest wielka różnica pomiędzy mną,a tamtą Cioteczką...Mnie JUŻ znienawidzono,oczerniono,wielokrotnie pomówiono i wydano wyrok...Niestety,niektórzy użytkownicy tego portalu wiedzą więcej,niż ja,policja,a nawet Pan Bóg... Nie bójcie się,nie zamierzam siać zamętu. Trzymam kciuki za Poziomkę. Nie macie prawa mi tego zabronić,bo jakby nie było,ta suńka mieszkała u mnie prawie 2 miesiące.Opiekowałąm się nią jak potrafiłam najlepiej.I choćbyście nie wiem jak mnie nienawidziły-nie zmieni to faktu,że jednak pewnych rzeczy ją nauczyłam(jak choćby załatwianie się na dworze). Poziomeczko,powodzenia! Quote
Margo05 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='Wet-siostra']Nie macie prawa mi tego zabronić,bo jakby nie było,ta suńka mieszkała u mnie prawie 2 miesiące.Opiekowałąm się nią jak potrafiłam najlepiej.I choćbyście nie wiem jak mnie nienawidziły-nie zmieni to faktu,że jednak pewnych rzeczy ją nauczyłam(jak choćby załatwianie się na dworze). Poziomeczko,powodzenia![/quote] Wet, Poziomka była u Ciebie 4 miesiące i 8 dni :roll: Ech... Kobitki, skupmy się na Poziomeczce. Mnie również nie jest łatwo, ale bardzo się staram i Was o to samo proszę :lol: Quote
gagata Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Najświeższe wieści od Poziomki: "Poziomka jest zrównoważoną suczką, wpatrzoną w człowieka i chętną do współpracy, można ja jesczce wielu rzeczy nauczyć.Napewno ma jakies lęki (chwyt za obrozę ) i moze inne , które wyjdą w róznych sytuacjach, ale nie sądzę, by były nie do odkręcenia. Łapię ja za obrożę i równocześnie daję łapowkę, by kojarzyła to z czymś przyjemnym, potem przytulone przez chwile trwamy w bezruchu i spokjnie wprowadzam do kojca, ona nie protestuje, nie rzuca się, kiedy wybiega do ogrodu szczeka "na wszelki wypadek", ale to jest normalne, jest na nowym terenie, moze mieć obawy, moze trochę czuje się za nas odpowiedzialna, nocą spokojna, i nie szczeka chyba, że kolega z klatkoi obok sprowokuje itp. słowem wszystko w normie." Dodaję,że smyczke też ćwiczy..:lol: Quote
Wet-siostra Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='Margo05']Wet, Poziomka była u Ciebie 4 miesiące i 8 dni[/quote] Serio???Jakoś wydawało mi się,że krócej...Jak ten czas leci...:roll: :oops: Poziomeczko-raz jeszcze powodzenia! :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='Wet-siostra']Serio???Jakoś wydawało mi się,że krócej...Jak ten czas leci...:roll: :oops: [/quote] Nie, no nie mogę po prostu ...... :mdleje: Quote
Charly Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 czekamy na dalsze wiesci od niesamowitej szczęsciary Poziomki:loveu: Quote
weronika1 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='DIF']Nie, no nie mogę po prostu ...... :mdleje:[/quote] Tez nie mogę . Najważniejsze ,że Poziomka się wyrwała w świat. Quote
dusje Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Do wyprawki slicznej Poziomki dokladam 10 euro:lol: Na jaki adres moge przeslac w zwyczajnie wygladajacej kopercie;)? Quote
Margo05 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Dusje, ustalę ten adres i dam Ci znać :) Pięknie dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No to dzisiejsze wieści wieści od Poziomki: "[FONT=Arial][SIZE=2]Sunia zaprzyjaźńiła sie z naszym Boneczkiem, na dowód - niedowiarkom - postaram się wysłać zdjęcia. Zachowuje się bardzo nowmalnie i jest przy tym naprawde miła. Dziaij sama weszła do kojca po porannym spacerze-gonitwie z Boneczkiem, wczoraj siedziały razem w kuchni, on jest mendowaty, ale ustąpił damie własnego kojca, ona nie nahalnie, ale wykorzystuje sytuację i korzysta z przywilejów. Oby wszystkie hotelowe psy były takie!!" I jak????:lol: [/SIZE][/FONT] Quote
Miśka84 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='gagata']No to dzisiejsze wieści wieści od Poziomki: "[FONT=Arial][SIZE=2]Sunia zaprzyjaźńiła sie z naszym Boneczkiem, na dowód - niedowiarkom - postaram się wysłać zdjęcia. Zachowuje się bardzo nowmalnie i jest przy tym naprawde miła. Dziaij sama weszła do kojca po porannym spacerze-gonitwie z Boneczkiem, wczoraj siedziały razem w kuchni, on jest mendowaty, ale ustąpił damie własnego kojca, ona nie nahalnie, ale wykorzystuje sytuację i korzysta z przywilejów. Oby wszystkie hotelowe psy były takie!!"[/SIZE][/FONT] [SIZE=2][FONT=Arial]I jak????:lol:[/FONT][/SIZE] [/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='gagata']No to dzisiejsze wieści wieści od Poziomki: "[FONT=Arial][SIZE=2]Sunia zaprzyjaźńiła sie z naszym Boneczkiem, na dowód - niedowiarkom - postaram się wysłać zdjęcia. Zachowuje się bardzo nowmalnie i jest przy tym naprawde miła. Dziaij sama weszła do kojca po porannym spacerze-gonitwie z Boneczkiem, wczoraj siedziały razem w kuchni, on jest mendowaty, ale ustąpił damie własnego kojca, ona nie nahalnie, ale wykorzystuje sytuację i korzysta z przywilejów. Oby wszystkie hotelowe psy były takie!!" I jak????:lol: [/SIZE][/FONT][/quote] Mądra, kochana sunia :) Quote
Saphira Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jakie słodziaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Miśka84 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Saphira']Jakie słodziaczki :loveu::loveu::loveu:[/quote] Tylko ściskać :calus::calus::calus: Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 cwaniara. na piekne oczy i delikatna nature go bierze...:evil_lol: Quote
Saphira Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Powodzenia Poziomko:lol: ! Ruszaj w drogę i niech ci sie szczęści:lol:. Może i Twoja Siostra znajdzie domek !:lol: Quote
Margo05 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Jak już Poziomeczka będzie w domku to i siostrzyczka pójdzie jej śladem :) Quote
Recommended Posts