Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niczego nie wymyślałam...Być może po prostu zachowanie suńki wynikało z faktu,że nie była jedynym psem...
A co do odchodów-to ona robiła to w siu,a nie w kup...
Ale-to już nieważne...
Najważniejsze,by znalazła nowy dom...

W górę,Poziomeczko!!!

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wet-siostra']Niczego nie wymyślałam...Być może po prostu zachowanie suńki wynikało z faktu,że nie była jedynym psem...
A co do odchodów-to ona robiła to w siu,a nie w kup...
Ale-to już nieważne...
Najważniejsze,by znalazła nowy dom...

W górę,Poziomeczko!!![/quote]

Siostro-wet opuśc łaskawie ten wątek bo znów zawieruche wprowadzisz i trzymaj sie z daleka od Poziomki !!!
Najwazniejsze by nowy dom znalazła ???......żenująco to brzmi w twoich ustach....:angryy:

Posted

[quote name='becia66']Siostro-wet opuśc łaskawie ten wątek bo znów zawieruche wprowadzisz i trzymaj sie z daleka od Poziomki !!!
Najwazniejsze by nowy dom znalazła ???......żenująco to brzmi w twoich ustach....:angryy:[/quote]
Tak będzie najlepiej

Posted

Tiaaaaa.....rzeczywiście, jaka Poziomcia jest naprawdę to okaże się po kilku dniach pobytu w jednym domu. Zdjęcia są cudne:loveu: Ja też proszę o spokój i powstrzymanie się od nienawiści w stosunku do Wet...Zresztą mały orzeszkowy off: Viki znowu zaprasza...i prosi o nielinczowanie swojej byłej tymczasowej opiekunki, która nie poradziła sobie z sunią...

[COLOR=Red][B][FONT=Comic Sans MS]Viki zaprasza na swój nowy wątek:[/FONT][/B][/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/orzechowska-viki-prawie-malamutka-z-etykietka-125152/[/URL]

Posted

[quote name='MagdaH']Tiaaaaa.....rzeczywiście, jaka Poziomcia jest naprawdę to okaże się po kilku dniach pobytu w jednym domu. Zdjęcia są cudne:loveu: Ja też proszę o spokój i powstrzymanie się od nienawiści w stosunku do Wet...Zresztą mały orzeszkowy off: Viki znowu zaprasza...i prosi o nielinczowanie swojej byłej tymczasowej opiekunki, która nie poradziła sobie z sunią...

[COLOR=red][B][FONT=Comic Sans MS]Viki zaprasza na swój nowy wątek:[/FONT][/B][/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/orzechowska-viki-prawie-malamutka-z-etykietka-125152/[/URL][/quote]

Cioteczko,jest wielka różnica pomiędzy mną,a tamtą Cioteczką...Mnie JUŻ znienawidzono,oczerniono,wielokrotnie pomówiono i wydano wyrok...Niestety,niektórzy użytkownicy tego portalu wiedzą więcej,niż ja,policja,a nawet Pan Bóg...
Nie bójcie się,nie zamierzam siać zamętu.
Trzymam kciuki za Poziomkę.
Nie macie prawa mi tego zabronić,bo jakby nie było,ta suńka mieszkała u mnie prawie 2 miesiące.Opiekowałąm się nią jak potrafiłam najlepiej.I choćbyście nie wiem jak mnie nienawidziły-nie zmieni to faktu,że jednak pewnych rzeczy ją nauczyłam(jak choćby załatwianie się na dworze).
Poziomeczko,powodzenia!

Posted

[quote name='Wet-siostra']Nie macie prawa mi tego zabronić,bo jakby nie było,ta suńka mieszkała u mnie prawie 2 miesiące.Opiekowałąm się nią jak potrafiłam najlepiej.I choćbyście nie wiem jak mnie nienawidziły-nie zmieni to faktu,że jednak pewnych rzeczy ją nauczyłam(jak choćby załatwianie się na dworze).
Poziomeczko,powodzenia![/quote]

Wet, Poziomka była u Ciebie 4 miesiące i 8 dni :roll:

Ech... Kobitki, skupmy się na Poziomeczce. Mnie również nie jest łatwo, ale bardzo się staram i Was o to samo proszę :lol:

Posted

Najświeższe wieści od Poziomki:
"Poziomka jest zrównoważoną suczką, wpatrzoną w człowieka i chętną do współpracy, można ja jesczce wielu rzeczy nauczyć.Napewno ma jakies lęki (chwyt za obrozę ) i moze inne , które wyjdą w róznych sytuacjach, ale nie sądzę, by były nie do odkręcenia. Łapię ja za obrożę i równocześnie daję łapowkę, by kojarzyła to z czymś przyjemnym, potem przytulone przez chwile trwamy w bezruchu i spokjnie wprowadzam do kojca, ona nie protestuje, nie rzuca się, kiedy wybiega do ogrodu szczeka "na wszelki wypadek", ale to jest normalne, jest na nowym terenie, moze mieć obawy, moze trochę czuje się za nas odpowiedzialna, nocą spokojna, i nie szczeka chyba, że kolega z klatkoi obok sprowokuje itp. słowem wszystko w normie."
Dodaję,że smyczke też ćwiczy..:lol:

Posted

No to dzisiejsze wieści wieści od Poziomki:
"[FONT=Arial][SIZE=2]Sunia zaprzyjaźńiła sie z naszym Boneczkiem, na dowód - niedowiarkom - postaram się wysłać zdjęcia. Zachowuje się bardzo nowmalnie i jest przy tym naprawde miła. Dziaij sama weszła do kojca po porannym spacerze-gonitwie z Boneczkiem, wczoraj siedziały razem w kuchni, on jest mendowaty, ale ustąpił damie własnego kojca, ona nie nahalnie, ale wykorzystuje sytuację i korzysta z przywilejów. Oby wszystkie hotelowe psy były takie!!"

I jak????:lol:
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='gagata']No to dzisiejsze wieści wieści od Poziomki:
"[FONT=Arial][SIZE=2]Sunia zaprzyjaźńiła sie z naszym Boneczkiem, na dowód - niedowiarkom - postaram się wysłać zdjęcia. Zachowuje się bardzo nowmalnie i jest przy tym naprawde miła. Dziaij sama weszła do kojca po porannym spacerze-gonitwie z Boneczkiem, wczoraj siedziały razem w kuchni, on jest mendowaty, ale ustąpił damie własnego kojca, ona nie nahalnie, ale wykorzystuje sytuację i korzysta z przywilejów. Oby wszystkie hotelowe psy były takie!!"[/SIZE][/FONT]

[SIZE=2][FONT=Arial]I jak????:lol:[/FONT][/SIZE]
[/quote]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gagata']No to dzisiejsze wieści wieści od Poziomki:
"[FONT=Arial][SIZE=2]Sunia zaprzyjaźńiła sie z naszym Boneczkiem, na dowód - niedowiarkom - postaram się wysłać zdjęcia. Zachowuje się bardzo nowmalnie i jest przy tym naprawde miła. Dziaij sama weszła do kojca po porannym spacerze-gonitwie z Boneczkiem, wczoraj siedziały razem w kuchni, on jest mendowaty, ale ustąpił damie własnego kojca, ona nie nahalnie, ale wykorzystuje sytuację i korzysta z przywilejów. Oby wszystkie hotelowe psy były takie!!"

I jak????:lol:
[/SIZE][/FONT][/quote]

Mądra, kochana sunia :)