Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sumie to zapomniałam napisać,że jak byliśmy na kontroli z Mikusiem to Pani doktor powiedziała,że jest zadowolona z tego co usłyszała jak Mikulinka osłuchiwała :loveu:
Dostaliśmy tableteczki na bolący kręgosłup, które wsówamy co drugi dzień ;)
Aktualnie Mikuś leży w swoim łożu na polku. Bo fajnie słoneczko świeci :loveu:

Zaglądnijcie czasem... [jak możecie...]
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-dwoch-malych-slicznych-chlopcow-pilnie-szuka-kochajacego-domu-136360/

Posted

to świetna wiadomość :multi:
widać wygrzewanie na świeżym powietrzu Mikusiowi służy :loveu:

a jak tam miewa się Bobek?
mam nadzieję, że lepiej ..

Posted

Mikuś ma jakieś aktualne bazarki?

Wizyty lekarskie, leki, podkłady, utrzymanie....to wszystko kosztuje!!
Trzeba wspomóc Mikulina...

Posted

Klaudus__ napisał(a):
W sumie to zapomniałam napisać,że jak byliśmy na kontroli z Mikusiem to Pani doktor powiedziała,że jest zadowolona z tego co usłyszała jak Mikulinka osłuchiwała :loveu:
Dostaliśmy tableteczki na bolący kręgosłup, które wsówamy co drugi dzień ;)
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-dwoch-malych-slicznych-chlopcow-pilnie-szuka-kochajacego-domu-136360/

Klaudus \a co za tableteczki? Pytam bo może mojemu dzidziusiowi Pixelkowi by sie przydały?

Posted

Dawno u Mikusia nie pisałam :shake: ale mało czasu mam ostatnio...
Pozdrawiam pieska i właścicielkę.
Ps. Klausus świeczkę wyślę w tym tyg. bo jestem na totalnym niedoczssie :oops:

Posted

[quote name='majuska']Ale macie fajnie, mnie moja ekipa dziś obudziła o 5 na spacerek:shake::evil_lol:...
Moja droga... Mikuś z Sarcią lubią pospać, jednak reszta bandy o 4:55 rano już czeka. Wszyscy wyspani czekają,żeby iść siuuuu na polko zrobić.
I nie ma, że niedziela czy święta! :mad: 5:00 i na pole z gadami :mad: :evil_lol:

Posted

Oto obiecane zdjęcia przez Michała. Niestety nie z dnia dzisiejszego,ale wczorajszego. Ponieważ Mikuś dzisiaj jakiś słabszy dzień miał...
Cały czas spał... A jak już wstał to taki jakiś słabiutki był... :roll:
Mam nadzieję,że jutro będzie lepiej...

Posted

Klaudus!
Mój Krystian nie staruszek,ale kaleka-połamaniec i właśnie zauważyłam,że na zmianę pogody jest mniej "ruchawy"- sam od siebie np.nie chce iść do parku,tylko wokół bloku! I więcej śpi;)
A co dopiero starszy król lew:evil_lol: On ma większe prawo dawać do zrozumienia,że idzie deszcz;)

Posted

No mam właśnie takową nadzieję,że poprostu zmiana pogody sprawiła, że Ikuś taki zmęczony...
Z drugiej strony to taki zaduch Nas dobija, a co dopiero takie futrzaki...
Rozłożyłam Im łóżeczko w cieniu i nynali cały dzień.
Przed chwilką Mikuś wstał. Chyba głód Go obudził :loveu:

Posted

Podjadę do Mikusia z moją "dużą kudłatą". Po zainteresowaniu moich chłopaków sądzę że cieczka tuż...tuż...
Myślę że Mikusia migiem postawiłaby na nogi..tylko co na to Królowa :razz:..???

Posted

[quote name='togaa']Podjadę do Mikusia z moją "dużą kudłatą". Po zainteresowaniu moich chłopaków sądzę że cieczka tuż...tuż...
Myślę że Mikusia migiem postawiłaby na nogi..tylko co na to Królowa :razz:..???
Togaa dziękuję za dobre chęci, ale niestety Ikuś ma w nosie jakieś tam cieczki :evil_lol: Chyba stwierdził,że już za stary jest na takie pierdoły :evil_lol:
Ale nawiedzić Nas możesz jak najbardziej ;)

Posted

Taki bodziec nawet umierającego psa na nogi postawi:evil_lol:
Ale wątpię,czy Królowa do tego dopuści:diabloti: Też będzie miała bodziec,aby usunąć rywalkę:evil_lol:
Jednym słowem nynanie im przejdzie błyskawicznie!

Posted

Cudny staruszek/o przepraszam/ KRÓL . On taki powolny dostojny:lol:.
A to towarzystwo dookoła to nie rozruszało go:evil_lol:
Czyżby nie w jego typie:lol::lol:

Posted

Mnie dziś nie było ale myślalam o Królu:loveu: Czy krol dziś się lepiej czuł? Bo mój dziadzio spał i spal i tebletek nawet nie chcial:-(:shake: