Michal__ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Oto Najlepsza sceneria dla Mikiego :loveu: Quote
togaa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Byłoby lepiej gdyby to była lektyka z baldachimem a nie tylnia kanapa Twojego auteczka...:evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 W sumie to zapomniałam napisać,że jak byliśmy na kontroli z Mikusiem to Pani doktor powiedziała,że jest zadowolona z tego co usłyszała jak Mikulinka osłuchiwała :loveu: Dostaliśmy tableteczki na bolący kręgosłup, które wsówamy co drugi dzień ;) Aktualnie Mikuś leży w swoim łożu na polku. Bo fajnie słoneczko świeci :loveu: Zaglądnijcie czasem... [jak możecie...] http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-dwoch-malych-slicznych-chlopcow-pilnie-szuka-kochajacego-domu-136360/ Quote
peate Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 to świetna wiadomość :multi: widać wygrzewanie na świeżym powietrzu Mikusiowi służy :loveu: a jak tam miewa się Bobek? mam nadzieję, że lepiej .. Quote
togaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Mikuś ma jakieś aktualne bazarki? Wizyty lekarskie, leki, podkłady, utrzymanie....to wszystko kosztuje!! Trzeba wspomóc Mikulina... Quote
ona03 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hej Mikusiu !!! Opalasz sie dalej, a nie za gorąco Ci może jakieś strzyżonko, masz tyle futerka:lol::lol: Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Klaudus__ napisał(a):W sumie to zapomniałam napisać,że jak byliśmy na kontroli z Mikusiem to Pani doktor powiedziała,że jest zadowolona z tego co usłyszała jak Mikulinka osłuchiwała :loveu: Dostaliśmy tableteczki na bolący kręgosłup, które wsówamy co drugi dzień ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-dwoch-malych-slicznych-chlopcow-pilnie-szuka-kochajacego-domu-136360/ Klaudus \a co za tableteczki? Pytam bo może mojemu dzidziusiowi Pixelkowi by sie przydały? Quote
Niuni&Pupi Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dawno u Mikusia nie pisałam :shake: ale mało czasu mam ostatnio... Pozdrawiam pieska i właścicielkę. Ps. Klausus świeczkę wyślę w tym tyg. bo jestem na totalnym niedoczssie :oops: Quote
ona03 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Hej Mikuniu a gdzie jest Królowa;) nie wyszła z Tobą na spacerek Quote
Michal__ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dzisiaj porobimy zdjecia Mikusiowemu krolowi i jego krolewnie, ale to pozniej bo narazie smacznie oboje spia w jednym lozeczku :evil_lol: Quote
majuska Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ale macie fajnie, mnie moja ekipa dziś obudziła o 5 na spacerek:shake::evil_lol:... Quote
ona03 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Mizianka popołudniowe dla Króla i jego świty:loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='majuska']Ale macie fajnie, mnie moja ekipa dziś obudziła o 5 na spacerek:shake::evil_lol:... Moja droga... Mikuś z Sarcią lubią pospać, jednak reszta bandy o 4:55 rano już czeka. Wszyscy wyspani czekają,żeby iść siuuuu na polko zrobić. I nie ma, że niedziela czy święta! :mad: 5:00 i na pole z gadami :mad: :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Oto obiecane zdjęcia przez Michała. Niestety nie z dnia dzisiejszego,ale wczorajszego. Ponieważ Mikuś dzisiaj jakiś słabszy dzień miał... Cały czas spał... A jak już wstał to taki jakiś słabiutki był... :roll: Mam nadzieję,że jutro będzie lepiej... Quote
majuska Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jutro na pewno będzie lepiej, może nawet wstanie Mikuś z całą resztą o 5 ??:evil_lol: Quote
epe Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Klaudus! Mój Krystian nie staruszek,ale kaleka-połamaniec i właśnie zauważyłam,że na zmianę pogody jest mniej "ruchawy"- sam od siebie np.nie chce iść do parku,tylko wokół bloku! I więcej śpi;) A co dopiero starszy król lew:evil_lol: On ma większe prawo dawać do zrozumienia,że idzie deszcz;) Quote
Klaudus__ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 No mam właśnie takową nadzieję,że poprostu zmiana pogody sprawiła, że Ikuś taki zmęczony... Z drugiej strony to taki zaduch Nas dobija, a co dopiero takie futrzaki... Rozłożyłam Im łóżeczko w cieniu i nynali cały dzień. Przed chwilką Mikuś wstał. Chyba głód Go obudził :loveu: Quote
togaa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Podjadę do Mikusia z moją "dużą kudłatą". Po zainteresowaniu moich chłopaków sądzę że cieczka tuż...tuż... Myślę że Mikusia migiem postawiłaby na nogi..tylko co na to Królowa :razz:..??? Quote
Klaudus__ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='togaa']Podjadę do Mikusia z moją "dużą kudłatą". Po zainteresowaniu moich chłopaków sądzę że cieczka tuż...tuż... Myślę że Mikusia migiem postawiłaby na nogi..tylko co na to Królowa :razz:..??? Togaa dziękuję za dobre chęci, ale niestety Ikuś ma w nosie jakieś tam cieczki :evil_lol: Chyba stwierdził,że już za stary jest na takie pierdoły :evil_lol: Ale nawiedzić Nas możesz jak najbardziej ;) Quote
epe Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Taki bodziec nawet umierającego psa na nogi postawi:evil_lol: Ale wątpię,czy Królowa do tego dopuści:diabloti: Też będzie miała bodziec,aby usunąć rywalkę:evil_lol: Jednym słowem nynanie im przejdzie błyskawicznie! Quote
ona03 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Cudny staruszek/o przepraszam/ KRÓL . On taki powolny dostojny:lol:. A to towarzystwo dookoła to nie rozruszało go:evil_lol: Czyżby nie w jego typie:lol::lol: Quote
ona03 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Nikt dzisiaj nie odwiedzil Mikusia:lol::lol::lol: Czyżby wszyscy już świętowali:evil_lol: Mizianka dla króla i jego świty:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Mnie dziś nie było ale myślalam o Królu:loveu: Czy krol dziś się lepiej czuł? Bo mój dziadzio spał i spal i tebletek nawet nie chcial:-(:shake: Quote
Recommended Posts