Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ike razy patrze na fotki Mikulińskiego, tyle razy śmieje mi sie gęba do monitora. Wścibscy sąsiedzi mogą mieć ze mnie niezły ubaw- bo jestem ciągle w polu ich widzenia:lol::lol:
A tak serio to myślę sobie, że Mikuś musiał miec strasznie ciężki los w przeszłosci, skoro sobie zasłużył na taką wspaniałą emryturę u Klaudusiów:loveu::loveu: Toż Karaiby sie chowają do takiego wypoczynku:lol::lol:

Posted

Mikuś dzisiaj pomimo fatalnej pogody czuje się nadzwyczaj dobrze.
Spaceruje zadowolony z jęzorem na wierzchu :evil_lol:
Chciał dzisiaj Fruzi [kociakowi] zjeść karmę - wszedł do pomieszczenia gdzie nocuje Fruzia [bo właśnie tam sprzątałam] i pierwsze co zrobił to pokicał oczywiście do miski [bo miska to najważniejsza część każdego pomieszczenia] :evil_lol:
Niestety dzisiaj Mikuś nie poleży na słoneczku, bo wieje, pada i grzmi.

Cioteczki kochane - jak możecie to zerknijcie i tu...
http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewidomy-3-miesieczny-stevie-syn-lolci-z-dogomanii-szuka-pelnego-milosci-domu-138100/#post12311387

Posted

[quote name='Wet-siostra']Mikuś jest taki piękny...I chyba troszkę przytył???:cool3:
Jak Go zanoszę do łóżeczka to też tak mi się wydaje :evil_lol: Ale to zapewne ja słabsza jestem :diabloti:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
on ma gorsze i lepsze dni, jak to dziadunio, a cała polska z nerówow schodzi, jak królewicz chocby kichnie.... :diabloti:

Racja,racja...Ale jak tu się nie przejmować???To przecież nasz Król jest...:loveu:

Posted

Miki co prawda w dobrej formie, ale podczas ziewania Michał dzisiaj zauważył na końcu podniebienia dość sporą narośl...
Ciemno - czarną...
Jak pojedziemy do Pani doktor to się dowiemy co to takiego... :roll:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:KLauduś..ja nie wiedzialam, że Mikuś mial taki ogonek...jakos mi ten fakt umknął zupelnie...a dlaczego taki był??Wiadomo cos na ten temat???...no...bo teraz to Król nosi Krolewska kitę...jest na czym o9ko zawiesić:lol::lol:

Posted

[quote name='Klaudus__']Miki co prawda w dobrej formie, ale podczas ziewania Michał dzisiaj zauważył na końcu podniebienia dość sporą narośl...
Ciemno - czarną...
Jak pojedziemy do Pani doktor to się dowiemy co to takiego...
Ojejku...Oby to nie było nic poważnego...:roll: tfu,tfu...
Królu,życzę spokojnej nocy Tobie i reszcie Twojej Świty...:loveu: