Klaudus__ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 A ja tak sobie dzisiaj spaceruję :cool1: A kuku :eviltong: Quote
togaa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 To fakt! Miki jest wyjatkowo urodziwy.... Ciekawe ile suczek w życiu zbałamucil..?:razz: Quote
gonia66 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ike razy patrze na fotki Mikulińskiego, tyle razy śmieje mi sie gęba do monitora. Wścibscy sąsiedzi mogą mieć ze mnie niezły ubaw- bo jestem ciągle w polu ich widzenia:lol::lol: A tak serio to myślę sobie, że Mikuś musiał miec strasznie ciężki los w przeszłosci, skoro sobie zasłużył na taką wspaniałą emryturę u Klaudusiów:loveu::loveu: Toż Karaiby sie chowają do takiego wypoczynku:lol::lol: Quote
Wet-siostra Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mikuś ma w sobie to "coś"...Na jego widok usta same się śmieją...:loveu: Quote
Niuni&Pupi Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dawno nic nie pisałam, ale regularnie do Ciebie Mikuniu zagladam:loveu: Śliczne foteczki, aż miło popatrzeć :loveu: Quote
Wet-siostra Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Witam Króla! Jak zdrówko Waszej Psowatości? Quote
Klaudus__ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Mikuś dzisiaj pomimo fatalnej pogody czuje się nadzwyczaj dobrze. Spaceruje zadowolony z jęzorem na wierzchu :evil_lol: Chciał dzisiaj Fruzi [kociakowi] zjeść karmę - wszedł do pomieszczenia gdzie nocuje Fruzia [bo właśnie tam sprzątałam] i pierwsze co zrobił to pokicał oczywiście do miski [bo miska to najważniejsza część każdego pomieszczenia] :evil_lol: Niestety dzisiaj Mikuś nie poleży na słoneczku, bo wieje, pada i grzmi. _____________ Cioteczki kochane - jak możecie to zerknijcie i tu... http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewidomy-3-miesieczny-stevie-syn-lolci-z-dogomanii-szuka-pelnego-milosci-domu-138100/#post12311387 Quote
Wet-siostra Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Pogodę macie zupełnie jak u nas...:roll: Królu,miska najważniejsza,masz rację!;) Nieśmiało poproszę o fotki...:oops: (nigdy ich nie dosyć...) Quote
Wet-siostra Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Mojej prośbie stało się zadość...:multi: Dziękuję,dziękuję!!!:loveu::loveu::loveu: Mikuś jest taki piękny...I chyba troszkę przytył???:cool3: Quote
Klaudus__ Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Wet-siostra']Mikuś jest taki piękny...I chyba troszkę przytył???:cool3: Jak Go zanoszę do łóżeczka to też tak mi się wydaje :evil_lol: Ale to zapewne ja słabsza jestem :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Klaudus__']Ale to zapewne ja słabsza jestem :diabloti: Tak,tak...Z całą pewnością...:diabloti: Quote
togaa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Do zakochania!!!! Cudny jest i lat po nim nie widać ... Quote
Wet-siostra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Król Mikuś I jest z tych,co się odmładzają,a nie starzeją!:loveu: Quote
Klaudus__ Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 I chce powiedzieć Cioteczki,że żadna z Was nie zauważyła bardzo ważnej rzeczy... A mianowicie... OGONKA... :mad: Tak było: A tak jest :loveu: Quote
izzie1983 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :crazyeye: Ale piękna kita! Mikuś ma się czym pochwalić! :-) Quote
Wet-siostra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Mea culpa,mea culpa...:oops: Kita rzeczywiście wspaniała! Jak cały Król Miki!!!:loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 on ma gorsze i lepsze dni, jak to dziadunio, a cała polska z nerówow schodzi, jak królewicz chocby kichnie.... :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):on ma gorsze i lepsze dni, jak to dziadunio, a cała polska z nerówow schodzi, jak królewicz chocby kichnie.... :diabloti: Racja,racja...Ale jak tu się nie przejmować???To przecież nasz Król jest...:loveu: Quote
Klaudus__ Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Miki co prawda w dobrej formie, ale podczas ziewania Michał dzisiaj zauważył na końcu podniebienia dość sporą narośl... Ciemno - czarną... Jak pojedziemy do Pani doktor to się dowiemy co to takiego... :roll: Quote
gonia66 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:KLauduś..ja nie wiedzialam, że Mikuś mial taki ogonek...jakos mi ten fakt umknął zupelnie...a dlaczego taki był??Wiadomo cos na ten temat???...no...bo teraz to Król nosi Krolewska kitę...jest na czym o9ko zawiesić:lol::lol: Quote
Wet-siostra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Klaudus__']Miki co prawda w dobrej formie, ale podczas ziewania Michał dzisiaj zauważył na końcu podniebienia dość sporą narośl... Ciemno - czarną... Jak pojedziemy do Pani doktor to się dowiemy co to takiego... Ojejku...Oby to nie było nic poważnego...:roll: tfu,tfu... Królu,życzę spokojnej nocy Tobie i reszcie Twojej Świty...:loveu: Quote
Recommended Posts